Şimdi Ara

Tüketici Hakları İle İlgili Bilgilendirme (Yardım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknosadan 450Tl'ye almış olduğum General Mobile DSTL1 ürünü 33 gün önce TELPA garantiye yollamıştım bugün teknosadan arayıp servisten birebir iade edileceğini bildirdiklerini söylerdiler. Eğer istersem aynı telefonun sıfırını veya o fiyata kadar başka bir telefon alabileceğimi söyledi teknosada ki yetkililer. Daha sonra yine bugün bu konuşmadan yaklaşık 2 saat sonra beni Telpa'dan aradılar ve telefonumun birebir değişime uğradığını ama aynı modelden ellerinde olmadığı için onun yerine General Mobile marka başka bir telefon seçmemi istediler. Bu şartlarda iki sorum var bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

1. Ben para iadesi alabilirmiyim. Nedeni ise Aynı telefonu veremiyorlar yani beni mahdur duruma düşürüyorlar bu yüzden para iadesi yapmaları gerektiğini düşünüyorum
    2. Eğer 1. madde olmuyorsa Teknosa bana ürünü hemen almamam için Telefonu alırken ödediğim tutar değerinde (450TL) hediye çeki verir mi.

Konu telefonlarla ilgili olduğu için buraya açtım umarım yanlış yer değildir.

• Aktif
  • Teknosa Asisti aradım durumu bildirdim ürün sıfırı olmadığı için para iadesi istediğimi bildirdim kayıt aldırlar ve iki gün sonra bana döndüler. Bugün mağazaya gidip İster para iadesini istersem hediye çeki alabileceğimi söylediler. Gayet sorunsuz bir şekilde halloldu böyle bir işlem yapmak isteyen arkadaşlara belki yardımı dokunur.

Orijinalden alıntı: kaptanos
    Teknosa Asisti aradım durumu bildirdim ürün sıfırı olmadığı için para iadesi istediğimi bildirdim kayıt aldırlar ve iki gün sonra bana döndüler. Bugün mağazaya gidip İster para iadesini istersem hediye çeki alabileceğimi söylediler. Gayet sorunsuz bir şekilde halloldu böyle bir işlem yapmak isteyen arkadaşlara belki yardımı dokunur.

senin adına sevindim, gözün aydın arkadaşım...

Orijinalden alıntı: gokmay

quote:

Teknosa Asisti aradım durumu bildirdim ürün sıfırı olmadığı için para iadesi istediğimi bildirdim kayıt aldırlar ve iki gün sonra bana döndüler. Bugün mağazaya gidip İster para iadesini istersem hediye çeki alabileceğimi söylediler. Gayet sorunsuz bir şekilde halloldu böyle bir işlem yapmak isteyen arkadaşlara belki yardımı dokunur.

senin adına sevindim, gözün aydın arkadaşım...

Sağolasın bugün ilk final sınavımdan sonra 2 gibi teknosaya gideceğim hadi hayırlsı bakalım nakit iademi yoksa kredi kartıyla aldığım için kartamı geri ödeme yapacaklar
  • Telpa ürünün para iadesi olmayacığını ancak GM marka başka bir telefon yollayacaklarını teknosaya iletmiş bunun üzerine teknosa bana ya yeni bir ürün GM marka yada hediye çeki teklif etti bende hediye çekini aldım.

quote:

Telpa ürünün para iadesi olmayacığını ancak GM marka başka bir telefon yollayacaklarını teknosaya iletmiş bunun üzerine teknosa bana ya yeni bir ürün GM marka yada hediye çeki teklif etti bende hediye çekini aldım.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.