Şimdi Ara

[tükendi] Bir Çift BRAUN Oral-B Pro-Care 3000 D20 Şarjlı Diş Fırçası, 129 TL, mediamarkt.com.tr (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
8
Favori
23.679
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: fifa_05

Ben de merak ettim.
    129 TL'ye 2 diş fırçasını sıcak fırsat yapan ne?
    Başka yerlerde 200 TL olması mı yoksa gerçekten işlevi var mı?

Hiçbir şey.

Kullanan birisi olarak mı bu yorumu yaptın yoksa boş salladın mı merak ettim şimdi?
  • millet zamanında kipadan bunların en üst seviyedekilerini 50-60'a almışlardı, o fırsatı kaçırdığım kadar yanmıyorum hiçbirşeye. triumph gibi birşeydi yanılmıyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extraordinariuss

millet zamanında kipadan bunların en üst seviyedekilerini 50-60'a almışlardı, o fırsatı kaçırdığım kadar yanmıyorum hiçbirşeye. triumph gibi birşeydi yanılmıyorsam.

Burda konu edilen ürünün aynısıydı, 55'tlye almışlardı ama çok kısıtlı oldu ulaşabilenler, mağazalarda 3-5 tane vardı vs.
  • Ben de almak istiyorum ama ikinci fırçayı ne yapacam onu bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: extraordinariuss

millet zamanında kipadan bunların en üst seviyedekilerini 50-60'a almışlardı, o fırsatı kaçırdığım kadar yanmıyorum hiçbirşeye. triumph gibi birşeydi yanılmıyorsam.

O kampanyadan almıştık, aynı ürün 55-TL idi kipada...
  • Yukarıda bir arkadaş ikinciyi satan olursa talibim diye yazmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: lord_kharon

Sigara icip icmeyecegimi de siz mi bilirsiniz? Cevap bekliyorum BİZ BİLİRİZ BİİİZ diye hadi bakalim

Kafa iyi sanırım. Kendin yazmışsın sigara diye, ben de içmezsen paran cebinde kalır dedim. Herkesin bildiğini senden mi saklıyorum ki?
  • Sevgili DH Dostları,

Oral-B diş fırçası ve yedeklerinde iddialı fiyatlarımız vardır şu anda. Tüm sepet için sabit sadece 5,90 TL kargo alıyoruz.

Bahsedilen şarjlı fırçanın 2'li yedekleri 15,60 TL'dir.

http://www.stokta.com/page.php?page=1&act=kategoriGoster&catID=57&markaID=104&spkomut_HEPSI&name=cilt&orderBy=&op=

Bu akşam sipariş veren takipçilerimizin kargoları yarın gönderilecektir.

Saygılarımızla,

Stokta.com

• quote:

Orijinalden alıntı: Stokta.com

Sevgili DH Dostları,

Oral-B diş fırçası ve yedeklerinde iddialı fiyatlarımız vardır şu anda. Tüm sepet için sabit sadece 5,90 TL kargo alıyoruz.

http://www.stokta.com/page.php?page=1&act=kategoriGoster&catID=57&markaID=104&spkomut_HEPSI&name=cilt&orderBy=&op=

Saygılarımızla,

Stokta.com

Merhabalar, gelen üründe üç tane değişik fırça başı çıktı. Acaba sizde mevcut mudur hepsi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi1907 -- 5 Eylül 2013; 21:55:13 >

• Alışveriş yapanlardan digiturk indirim kodunu kullanmayacak olan varsa çok makbule geçer. ihtiyacım yokken boş yere bir şey almak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

Orijinalden alıntı: Stokta.com

Sevgili DH Dostları,

Saygılarımızla,

Stokta.com

Merhabalar, gelen üründe üç tane değişik fırça başı çıktı. Acaba sizde mevcut mudur hepsi?

Sayın edi1907,

Aşağıdaki modeller her zaman sitemizde mevcuttur:

* Precision Clean
    * Sensitive Clean
    * Floss Action
    * 3D White

Size hangi modellerin geldiğini bilemiyoruz ancak tüm başlıklar makineye uymaktadır.

Saygılarımızla,

Stokta.com | Müşteri Hizmetleri

• Iyi fiyat

Bir kac ay once boynerden 150ye almistim bu seti

Tek sarj cikiyor
    Ikinci makine pembe
    Sarjin yanindaki baslik muhafaza aparatini da epey begenmistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: lord_kharon

Sigara icip icmeyecegimi de siz mi bilirsiniz? Cevap bekliyorum BİZ BİLİRİZ BİİİZ diye hadi bakalim

Kafa iyi sanırım. Kendin yazmışsın sigara diye, ben de içmezsen paran cebinde kalır dedim. Herkesin bildiğini senden mi saklıyorum ki?

Arkadasim kafasi iyi olan biri varsa saniyorum ortak kanaatle sensin. Ben sigara iciyorum ve dunyada sadece icen kisi ben degilim bu da sabit. Bu halde dis temizletmek icin 2-3 ayda bir hekime 100-150 TL para veriyorum. Bu aletle bundan kurtulacagimi umuyorum. Demek bir ise yariyor degil mi? Sigara icip icmemek senin onermenle olusacak bir durum degil ve kimse de senden izin alacak degil bu konuda. Sacma sapan cevaplar vererek konuyu saptirmaktan baska is yaptigin yok. Neymis sigara icmezsek paramiz cebimizde kalirmis. Yeni onerme koyma ortaya biri soru sormus sen de cok derinlerden yardirmissin bir ise yaramaz diye. Demekki ise yariyormus alet, oldu mu?

Bundan sonra enerjimi harcamayacagim sana. Alinti yaptiginda benim senin yasina inip "hmm... Ok" yazdigimi var sayabilirsin "herseyi bilen" insan 😉

• Dayanamayıp aldım umarım yorumlarınızdaki kadar iyi bir makinedir :D
  • Arkadaşlar merhaba,

internetten sipariş veripte digitürk kodunu kullanmayacak olan varsa bana verebilir mi?

teşekkürler
  • deepzelan kullanıcısına yanıt
    Ben diş fırçasını aldım fakat Digiturk indirim kodu gelmedi. Ayrı bir mail ile mi geliyor indirim kodu?
  • ürün hala hazırlık aşamasında alalı 3 gün oldu kargoya çıkamadı inşallah iptal etmezler siparişi. Benim gibi bekleyen başka birileri de var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

ürün hala hazırlık aşamasında alalı 3 gün oldu kargoya çıkamadı inşallah iptal etmezler siparişi. Benim gibi bekleyen başka birileri de var mı?

Bende aynı şekilde bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARYEKE

quote:

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

ürün hala hazırlık aşamasında alalı 3 gün oldu kargoya çıkamadı inşallah iptal etmezler siparişi. Benim gibi bekleyen başka birileri de var mı?

Bende aynı şekilde bekliyorum.

Aynen
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.