Şimdi Ara

TÜGVA YURTLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TÜGVA yurtları tam olarak ne oluyor, cemaat gibi mi yoksa siyasal alakaları mı var buralarda kalınır mı bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bağdatlı Ruhi -- 8 Eylül 2018; 18:8:53 >

• up
  • Tügva bilo nun gençliği örgütlemek için kurduğu bir vakıf. Valla bu hükümet giderse ilk elden geçeceklerden birisi. Bence hiç girme o toplara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Beetlejuice-

Tügva bilo nun gençliği örgütlemek için kurduğu bir vakıf. Valla bu hükümet giderse ilk elden geçeceklerden birisi. Bence hiç girme o toplara.
    yurt fiyatları ne kadar? ihlas vakfı felanda var onlarında kaç oluyo?
  • halaycibasi kullanıcısına yanıt
    Valla hocam o kadar bilmiyorum. Yurtlarında kalmıyorum ben.

• Hukumetin yurtlari diyebilirim. Istanbulda okuyorum kyk cok uzak bir yere cikinca 1 sene boyunca her gun 4 saat yol gittim geldim. Tugva ilim yayma vs. Okulumun cevresinde olmasina yolumu 4 saatten 10dkya dusurecek olmasina ragmen GITMEDIM. Cemaatin dersanesine ortaokulda gittigim icin( aile zoruyla) MSU YE alinmadim bidaha ayni hataya dusmem. Yarin bu hukumet gider baskasi gelir olan garibana olur. Kyk yi kovalamaya bak olmadi ozel yurtlara git ama tarikat vs yurtlarina gitme.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbakik

Hukumetin yurtlari diyebilirim. Istanbulda okuyorum kyk cok uzak bir yere cikinca 1 sene boyunca her gun 4 saat yol gittim geldim. Tugva ilim yayma vs. Okulumun cevresinde olmasina yolumu 4 saatten 10dkya dusurecek olmasina ragmen GITMEDIM. Cemaatin dersanesine ortaokulda gittigim icin( aile zoruyla) MSU YE alinmadim bidaha ayni hataya dusmem. Yarin bu hukumet gider baskasi gelir olan garibana olur. Kyk yi kovalamaya bak olmadi ozel yurtlara git ama tarikat vs yurtlarina gitme.
    MSÜ'ye cidden alınmadınız mı hocam nasıl oldu sınav başvurusu mu onaylanmadı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARA ÜNİVERSİTESİ YURTLARI
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zaten lisede falan bunlarla bir ilgin yoksa almazlar. Lisede gezileri oluyomus onlara katilan baskanlik yapanlari falan aliyorlar. Bir de ovunuyorlar herkesi almiyorlar diye andaval herifler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birhacettepeli -- 9 Eylül 2018; 11:56:23 >
  • Bağdatlı Ruhi kullanıcısına yanıt
    Basvuru sirasinda sorun yasamazsiniz cunku boyle bir duzenleme hukuken olamaz. Mulakatlarda fetocu muamelesi gorur ve alinmazsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.