Şimdi Ara

TÜGLERİ DOKEN VE BİR DAHA ÇIKARMAYAN KREM VARMI?...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Soyle surdugun zaman tugleri kesın zıkaran ve bir daha cıkartmayan sprey-krem ilaç artık ne olursa arıyorum
    ama fazla pahalı olmasın

• herkes çıkarmaya çalışıyor siz dökmeye olmadı üstad
  • Tıpta tek çözümü lazerle oluyo oda 8-9 ay sonra çıkıyor yani lazer bile yapamıyosa krem hiç yapamaz ama bi krem biliyorum kafana sürüyosun başka taraflardan dökülüyo
  • AYAKLARIMDAKİ VE ELLERİMDEKİ AYRICA YUZUMUN İSTENMEYEN NOKTALARINDAKİ TUGLERİ CIKARACAM

--şimdi bu yazıyı okuyanlarda beni YUZUKLERIN EFENDİSİNDEKİ HOBİTLER gibi falan düsünüyorlardır
  • bioder krem

lazer tedavisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: jamail

herkes çıkarmaya çalışıyor siz dökmeye olmadı üstad

Artık Kıl devri kapandı dostum yeni nesiller kıldan hoşlanmıyo önceden olsa neyse kocasının kazagına sarılıp yatıyordu bayanlar ama artık kalerüfer diye bişi var :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Afterlife

quote:

Orjinalden alıntı: jamail

herkes çıkarmaya çalışıyor siz dökmeye olmadı üstad

Artık Kıl devri kapandı dostum yeni nesiller kıldan hoşlanmıyo önceden olsa neyse kocasının kazagına sarılıp yatıyordu bayanlar ama artık kalerüfer diye bişi var :)

yaşımız 20 ama geride mi kaldık acaba şaka bi yana ben kıl derken saçtan bahsetmiştim o işi goren bu işide görür dimi ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ama sende artık kim saçını dökmek isterki :) bi zamanlar kel erkek sexy modası vardı bilmiyorum o zamanlar uygulamış manyaklar varmıdır bunu..
  • KILKÜPÜ SENSİN DİMİ

itiraf et
  • Kozmetik Forumuna döndü buralar
  • Aklıma vizonteledeki dialog geldi
  • tüy ise dökmeye gerenk yok. o sakın kıl olmasın?
  • bioder
    episiva
    vb. vb.

yanlız bunların etkili olabilmesi için ağda yapmak gerekiyor. lazer ise seansı bildiğim kadarıyla 20usd.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.