Şimdi Ara

TÜBİTAK'ın Beğenmediği İlayda, Bu Sefer de NASA'nın Mars Projesine Seçildi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu müslüman arkadaşları böyle gördükçe çok seviniyorum. Sayelerinde ülkemizde dinsizlik hızla artmakta. Arkadaşlar lütfen böyle cahil kalmaya, cahil olduğun halde bilmiş gibi her şeye atlamaya devam edin. Bu ülkeye bi tek böyle faydalı olabilirsiniz. Ayrıca ODTÜ ne yeaapmış yeaa diyenler o çok övündüğünüz milli tanklar, silahlar,araçlar vs. üreten kurumlardaki öğrencilerin çok büyük bi çoğunluğu ODTÜ'lü. Aynen böyle devam edin, en muhafazakar iktidar döneminde dinsizlik zirve yaptı ve böyle devam edecek. İnsanlar sizin iki yüzlülüğünüzden , cahil cesaretinizden bıktı.
  • hsntrk kullanıcısına yanıt
    Allah'a şükür çok şey başardım. Alanımda uzman bir insanım, çok güzel işlere imza attık elimizden geldiğince. Eksiğimiz çoktur insanız sonuçta ama ben kalben rahatım.
    Soruyu sorma amacım başkaydı. Böyle kaliteli bir üniversiteyi bu hale getiren akademisyenlere ne desem az. Ben Ödtü'nün 2000 deki halini de bilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • POWER64 kullanıcısına yanıt
    E ne güzel hayatında başarılar ama öyle bir galeyana geliyorsunuz ki koca ODTÜ'yü yerden yere vurup,kapattırma dedikodularına varan karalamalara yol açıyorsunuz.Kim gelirse gelsin,o ODTÜ'yü kazanmak için çalışıp çabalayan gençler hiç değişmedi.Oraya giren öğrencilerin çoğu sağlam bir eğitimi olduğu için tercih ediyor ve hep öyle kalacak.Dönem dönem yaşanan sıkıntıların,tartışmaların üstesinden o öğrenci kitlesi başarılarıyla gelmiştir ve yine başaracaklardır.
  • atmaca57 kullanıcısına yanıt
    Cornell ve rutin okul ?

Ivy League nedir bilir misin sen ? Cahilliğin de bu kadarı adam Cornell Üniversitesi'ne rutin okul diyor.

Üniversite yönetiminin okulu siyasetten uzak tutması lazım. Başka yolu yok bunun. Yüksek puan alıp oraya gidince de ayrıcalıklı olmuyorlar. Projeleriyle gündeme gelmeli artık tüm eğitim kurumları.

• Bu ülkede MİT diye bir kuruluş var dibinde bomba patlasa magazin programında öğrenecek.

Bu ülkede TÜBİTAK diye bir kuruluş var okunmuş fasulyeyi ve arabanın yanına çekilmiş ledi proje diye kabul eden.

Bu ülkede Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı adı altında bir bakanlık var hiçbir vasfı olmamasına rağmen akraba kontenjanından bakanlığa yerleştirilen damat var. İhalelerde peşkeş yabancıya gitmesin diye.

Bu ülkede Diyanet Bakanlığı diye bir bakanlık var devletten en yüksek bütçeyi alan buna rağmen şehvet vb gibi çağ dışı konuları tartışan. Diyanet dediğin dini inancı ne olursa olsun insanları bir arada tutmayı amaçlamalı. Ama ülkemizde resmen ayrıştırıcı rol oynamakta. Alevi isen yanarsın, şu dine mensupsan şeytansın diye.

Valla bu ülkede herşey ad olarak var ama misyon ve vizyon olarak isimlerine hep ters orantılı.
    Ben sana ne anlatıyorum sen bana hala proje diyosun...

Ayrıca ODTÜ hep böyle idi hepte böyle kalacak,orada bazı siyasi gelenekler ve oluşumlar var,değişeceğini hiç sanmıyorum.
    Tabiki eğitim alanında proje olacak. Ne dememi bekliyorsun. Siyasi çizgisi olamaz efendim eğitim kurumlarının. Cemaati, siyasi tutumu, ideolojisi olamaz eğitim kurumlarının. Olunca ne olduğunu görüyoruz.
    Ben hiç bir zaman bunlardan yana olmadım. Eğitim kurumunda sadece ilim olmalıdır.

Olmayan yer var mı diye bir araştırsana.Belli başlı bazı özel okullar hariç genelinde bu tarz oluşumlar ve olaylar hep olacak.
  • Bill Russell kullanıcısına yanıt
    Ben olsam bu cevaba utancımdan haysiyetimden dolayı intihar ederdim
    Olmayınca normal demek ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yobazlar için en büyük düşman bilim. Bunlar bilime, ilime, eğitime önem verse gece gündüz ağızlarından çıkan saçmalıklara kim önem verir ?
    İlahiyat fakültesi mezununu gidip Tübitak'a bağlı bir birime müdür yardımcısı yapıyor bunlar. Rezillik başka bir şey değil.
    Arkadaşım, bir eğitim öğretim kurumunda siyasi, dini vb. Reklam propaganda vs. ol-maz o-la-maz. Diyorsun ki yapmayan mı var, yanlışa yanlış demeyelim mi? Tamam o zaman herkes yere çöp atıyor bizde atalım olur mu. Yanlışa tepki göstereceksin ki yanlış yapanlar azalacak. Ama bizim ülkede ne yapılıyor, yanlış yapana ya ses çıkarmıyorlar yada daha çok destek oluyorlar.

• crash95 kullanıcısına yanıt
    Bende sana diyorum ki o gördüğün bakanlar,mvlerin çoğu işin temelini üniversitede almıştır.Eğer aşırı ise yanlıştır ama kendi aralarında bir kulüp ise karışamazsın.Düşünce,ifade özgürlüğü diye bir şey var.Eğer propaganda ve reklam varsa elbet yanlıştır.Merak etme ben yanlışa yanlış diyen taraftanım,kör iradesizlerden değil
    Türkiye'de siyaset, dünyaya kıyasla çok farklı algılandığı için, illa siyaset yaparken şu veya bu partiye arka çıkma düşüncesi var. İlla şu veya bu ideolojisi desteklenecek, işte bu yanlış dostum. Siyaset demek ülke ve halk sorunlarını ele almak demek. Üniversite siyaset fakültesi öğrencilerinin yapması gerekende budur.

Ayrıca sürekli karşı tarafa suç atarak siyaset yapılmaz. Bugün TBMM'de 550 kişinin birbirine yaptığı gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: RealW

quote:

Orijinalden alıntı: cok yakinda

quote:

Orijinalden alıntı: RealW

Hadi işine yav oradan? Marsa gidip ne yapacan koskoca dünya varken. Gidin çok merak ediyorsanız, bari kurtuluruz sizden.

Dünyanın içine ettiler, tabii başka yerler aramaya kalkarlar.

Marsa gidip napacan dedi.

Çok mu komik ? Çok istiyorsanız buradaki adamlarını topla bir gemi yapın gidin. Sizde kurtulun, bizde kurtulalım.

Hocam matbaa diye bir şey icad etmişler caiz midir?

• crash95 kullanıcısına yanıt
    Eee tamam bende farklı bir şey demiyorum ki zaten.Olaylar,çatışmalar,kavgalar olsun demedim ki.Herkes düşüncesini paylaşsın,ortak bir çatı altında toplanıp ''sen buna böyle dedin ama biz böyle düşünüyoruz ''desin ama Türkiye'de siyasi partiler o kadar nefretçi ki özellikle iktidar kanadı,bu bahsettiğim gençler de bundan nasiplenip birbirlerine nefret ile yaklaşıyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.