Şimdi Ara

Tuber Similator'e yaklaşık 4000 TL yatırdım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralamaya girmek için yaklaşık 4000 Tl'lik bux satın aldım ve sonuç bu. Keşke yatırmasaydım çok sıkılır oldum. Kısa süre sonra zararına satacağım sanırım. Sorularınız var ise oyun ile ilgili sorabilirsiniz yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.
    ..

Not : Parasını nelere harcıyor gibi kötü yorumlarınızı lütfen kendinize saklayın.
    Maddi sıkıntım yok demek ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A B L E T O N -- 15 Ekim 2016; 16:07:31 >

• 3 Asgari Ücret.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya pc satın alıp ekipman satın alıp gerçek youtubede olursun biz burda 100 tlnin hesabını yapıyoruz ayrıca demekki zenginlik böyle birşey

• quote:

Orijinalden alıntı: enesusta48

O paraya pc satın alıp ekipman satın alıp gerçek youtubede olursun biz burda 100 tlnin hesabını yapıyoruz ayrıca demekki zenginlik böyle birşey

Tuber olmak için bence çok geç. Ayrıca bu iş için cidden uzunca vakit ayırmak gerekiyor. İşimi gücümü bırakıp şansımı deneseydim de tutmasaydı n'olacaktı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scandinavia

3 Asgari Ücret.

Memleketteki sosyal eşitsizliklerin sebebi ben değilim hocam bilgine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuberSimulator

quote:

Orijinalden alıntı: enesusta48

O paraya pc satın alıp ekipman satın alıp gerçek youtubede olursun biz burda 100 tlnin hesabını yapıyoruz ayrıca demekki zenginlik böyle birşey

Tuber olmak için bence çok geç. Ayrıca bu iş için cidden uzunca vakit ayırmak gerekiyor. İşimi gücümü bırakıp şansımı deneseydim de tutmasaydı n'olacaktı :)

Hocam kaç yaşındasın ki zaten 20 den 25 den fazlaysan iş olmaz ben gençsin diye düşünmüştüm

• 27 hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuberSimulator

27 hocam

Tamam hocam

• Gelişmeleri anlatmadan önce belirteyim. Bir hedefimiz var. Tuber sıralamarına girip reklam yapacağız.

Oyun böyle hiç çekilmez bir hal aldı. Bekleyeyim desen beklenmez günler oyunda vakit harcayayım desen harcanmaz bir oyun oldu. Ben de sıkıldığım için iş yerinden yakın arkadaşımla paylaştım hesabımı, kendisi de 4.650 Tl katkıda bulundu. Bu da demek oluyor ki 217.500 Bux daha geçti elimize. Bu kadar bux ile ne yapabildiğimizi açıklayayım. 18 Gün 16 Saat 20 Dakika da gelen bir ürünü bitirmek 2279 bux ediyor. Bu da demek oluyor ki 95 adet bu ürünün teslimatını hemen yaptırabiliyoruz. Tabii video izleyip bu sayıyı 96'ya çıkartabiliyoruz . 3 adet ürünü aynı anda sipariş verip böyle böyle getirtirsek 289 ürün getirebiliyoruz. Tabi bu ürünleri satın almak şöyle bir rakama tekabül ediyor 15.028.000.000 Bu parayı nasıl nereden buluyoruz diye merak edenler için belirteyim. Uçan kartalı çok sık getirmek için bir oyun hatası var. İnternette araştırıp kapatılmadan biraz para ve abone kazanabilirsiniz böylece. Ayrıca kaydettiğim videolardan trend olmasa bile 600.000 izlenme kafadan geliyor. Günlük görevler var basit 5 oda ziyaret et, puggle vs bunların tanesi 10.42 m veriyor. 2 Bux karşılığında tekrar açıyoruz. Şu anda, kartal 1.86 x 3 m veriyor. Evet para olayı biraz yavaşlatıyor bizi fakat ortak oynadığımız için bir haftaya 45 level olmayı planlıyoruz. Baktık çok sıkılıyoruz verecek birini buluruz illa. Unutuyordum az daha 38 level itemlerini vs alırken 14 m istiyor 1 puggle oyunu için

Tekrar belirtiyorum tekrar rica ediyorum sizlerle bu heyecanı paylaşmak istediğim için ayrıca para yatırmayı düşünenler olursa diye açtım ben bu konuyu. Oyun ile ilgili her türlü sorunuzu sorabilirsiniz.

• Oyun nasıl bir oyun hocam merak ettim bu kadar para yatırılıyorsa

• Shanki kullanıcısına yanıt
    Hocam her oyuna para yatırılıyor bu oyunun tutmuş olma sebebi ise Youtube'de en çok abonesi (48 milyon gibi) olan Pewdiepie isimli kanal ile ilişkisi olması. Oyunda amacımız videolar kaydedip izlenmek, abone kazanmak. Youtube yayıncısı similasyonu adı üstünde. Videoların kaydı 2-3 dakikadan başlıyor şu an 3 saat kadar sürüyor bende. Zevki ise sürekli oyunun başında durmanıza gerek yok arada açıp kendinizi yavaş yavaş geliştirebilirsiniz. Ben sadece nasıl diye bir bakayım diye indirmiştim. Ardından ne kadar özelleştirilebileceğini merak ettim. Oyuna para yatırmanıza belki de hiç bir zaman gerek yok fakat dediğim gibi 20. seviyeden sonra bir haftada geliyor sipariş ettiğiniz dekorlar. Seviye atlayamıyorsunuz vs. fakat arada açarsınız bakınırsınız sadece odanıza sürekli yeni eşyalar alamazsınız. Bir haftada 3 tane eşya alırsınız misal. Zaten sanırım 50. seviye sınır. Bu derece ilerlemeniz 6 ayı bence geçer. Benim para harcama sebebim ise canım sıkılıyordu iş yerinde vs arada bakınacak oyun arıyordum, oyunun yeni çıktığını öğrendiğimde de bunu belki bir fırsata çeviririm, hesabı satarım olmadı diyerek başladım. Odayı düzenlerken zevk alıyorum. Hatta oyunu tanıtmak, nasıl geliştiğimi göstermek için gerçek bir kanal açmayı düşünüyorum.

• Güncelleme : Seviye 40 !
  • e bu oyunda bug vardı 3 saniyede bir sponsor eagle çıkarıyordum 1 günde 27 lvl oldum bıraktım sıkılıp, sen neden böyle bişi yaptın ki?
  • pewdiepie kendisi bile hileli oynuyor oyunu.
    böyle bir oyuna 4000 TL yazık olmuş.

• pişmanım diyorum başka bir şey demiyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.