Şimdi Ara

TTnetten SuperOnline'a geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTNET kullandığım paket 8 MBPS 75 AKK bundan önce ise 50 AKK başka paket kullanıyordum ve ayın 12-17 arası 3 MBPS' e düşürülüyordu ve şuanki paketimde gene aynı şeyi yaşıyorum.

Aynı zamanda bağlantı sorunlarımda çok oluyor modemde kopma vs. yok fakat aynı şekilde aynı ilçeden farklı mahalleden bir tandığımda 24 MBPS paket kullanıyor internet hızı benimkiyle aynı bu durumu arayıp neredeyse hergün belirttik farklı farklı söylenilen tek şey.

''Burada Bir Sorun Görünmüyor Lütfen En Yakın Bilgisayarcıya Gidin'' Sanki bilgisayarcının işi buymuş gibi.

SüperOnline'a geçmek istiyorum alt yapı çok sağlam değil uydunet veya fiber yok ttneti aradığım bi zamanda bana maximum 8 MBPS kadar çıkabildiği söylendi.

Sizce geçmelimiyim tekrar belirtiyorum fiber kullanamam ADSL olarak kullanıcam. ADSL deniyor sanıyorsam.

• ++++++++++++++
  • ADSL ise bütün İss'ler aynı en ucuz hangisiyse ona geçin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turk telekomun altyapisi adsl onun icin ayni sorunar orada da olacakdir maalesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • loneytunes kullanıcısına yanıt
    eğer ki altyapı yoksa ise farklı iss'lere geçmek size fayda sağlamaz
  • Teşekkürler hepinize cevaplar için ve bilgilendirdiğiniz için. Birde ben bi süre önce 50 akk olarak kullanıyordum 75 e yükselttim paketi değiştirerek ve 50 ikende ayın 15 inde 75 yaptım gene ayın 14 15 inde dolmaya başladı sabit çok fazla kullandığım yok ve nasıl bir değişim olmuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loneytunes -- 1 Nisan 2016; 18:41:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.