Şimdi Ara

TTnetmi-yoksa diğerlerimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir konu dreambox bölümünde bahsetmiştim.Ama şöle bir sıkıntım var yeni 3d televizyonlardan aldım ve yeni düğün yaptım kafamı hala toplayamadım.Şimdi evime internet ve uydu yayını bağlatmak istiyorum.bana önerebileceğiniz hem maliyeti düşük hemde iyi verim verebilcek bir sistem varmı yardımcı olursanız çok sevinirim...

Şimdiden teşekkürler araştırma yapıcak vaktim inanın yok olsa konu kirliliği yapmam.

• Smile adsl in vardı böyle bir kampanyası Dsmart veriyorlar yanında http://www.dsmart.com.tr/kampanyalar
    Konusu da varmış biz de http://forum.donanimhaber.com/m_57361789/tm.htm
  • interneti nasıl kullandığınıza bağlı.AKK olmadan indirmek istiyorsanız uyduneti tercih edersin.yeni evlendim şuan fazla açılmayım diyorsan o zamanda arkadaşın verdiği linkteki kampanya avantajlı.internetin yanında dsmartıda çıkarmış olursun
  • fiyatlar konusunda bilgi verebilirniz
  • hiç biri iyi değil ki ? ttnetin adı çıkmış sadece diğerleri daha berbat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Download Canavarı

hiç biri iyi değil ki ? ttnetin adı çıkmış sadece diğerleri daha berbat.

Ya sen TTNET çalışanı falanmısın?

Diğer konuda net detay verdim halen, TTNET savunuyorsun, diğerlerinde berbat olan tarafı açıkla öğrenelim?

Fiyatları karşılaştır ne azından, yada Müşteri hizmetlerini, diğerleri nasıl berbat oluyor, herkes öğrensin.

Karalama yaparken, örnekler ver, ezbere diğerleri berbat demekle olmuyor.
  • Ttnet harici hepsi olabilir diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKNET mi TTNET mi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_dewil

fiyatlar konusunda bilgi verebilirniz

dsmart+limitli internet
    dsmart+limitsiz internet
    uydunet tarifeleri

edit: interneti başını ağrıtmadan sınırsız kullanmak istiyorsan uydunet avantajlı ama altyapısı varsa bulunduğun bölgede..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poison06 -- 9 Mayıs 2012; 18:20:20 >

• biri yazlıkçı niye almıyorsunuz hayret ediyorum.
    üç aylık peşin alıyorsun aylık 45 tle ye geliyor sınırsız kullan.
    niye aylık ortalama 49-50 tl verip 24 ay taahüt imzalanıyor anlamıyorum bu türk milletini.
    bizim millette bir problem var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

Diğer konuda net detay verdim halen, TTNET savunuyorsun, diğerlerinde berbat olan tarafı açıkla öğrenelim?

Fiyatları karşılaştır ne azından, yada Müşteri hizmetlerini, diğerleri nasıl berbat oluyor, herkes öğrensin.

sen şizofren misin birader takmışssın müşteri hizmetlerine 2004 ten beri kullanıyorum adsl yi daha bir kere bile müşteri hizmetleri ile sıkıntı yaşamadım internet koptuğunda 15 dakika içinde ekip yollayıp kabloyu bile kontrol ettiler. yani komik olmak için bu yoldan yürümene gerek yok cem yılmaz öğretir. fiyat fiyat deyip duruyorsun 50 lira ile 59 lira arasında uçurum farkı varmış gibi. ondada bir sürü taahhüt imzalamak zorunda kalıyorsun uydunette. uydunet çalışanısın heralde

• arkadaşlar tartışmayalım da uydu net fiyatlarıı ne ve nasıl oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_dewil

arkadaşlar tartışmayalım da uydu net fiyatlarıı ne ve nasıl oluyor

http://www.kablonet.com.tr/sayfa-33-UyduNet-Uydunet-Tarifeleri.html
  • quote:

quote:

quote:

sen şizofren misin birader takmışssın müşteri hizmetlerine 2004 ten beri kullanıyorum adsl yi daha bir kere bile müşteri hizmetleri ile sıkıntı yaşamadım internet koptuğunda 15 dakika içinde ekip yollayıp kabloyu bile kontrol ettiler. yani komik olmak için bu yoldan yürümene gerek yok cem yılmaz öğretir. fiyat fiyat deyip duruyorsun 50 lira ile 59 lira arasında uçurum farkı varmış gibi. ondada bir sürü taahhüt imzalamak zorunda kalıyorsun uydunette. uydunet çalışanısın heralde

Okuduğunuda anlamıyorsun, belliki TTNET çalışanısın, servislere takmadım, ama okumadığın kadarda saygısız birisin, örnekleri ile santrallere kadar detayları yazdım.

Sadece bende ğil, Forum yöneticisi Arkadaşta aynı konuya değindi ama sen anlammakta ısrar ediyorsun.

50 ile 59 lira arasındaki farkı bile anlayamıyorsun malesef, 24 ayda 108 lira eder !

TTNET 8 mbit kotasız :115 Lira

Uydunet 10 mbit kotasız:99 Lira, İngilizcede yazabilirim istersen.

TTNET çalışanı isen Mertce söyle, adres vereyim seni santrale ve Arkadaşımın cebinde para verip sorunu çözdüğü, alakasız servisede götüreyim, belki anlarsın.

Cümlelerinide dikkatli yazarsan en azından Türkçemize biraz özen göster, ne dediğinde anlaşılmıyor, yazdıklarını kontrol et.

Sana 15 dakikada teknik servis yollayan santralin telefonunuda verde bizde arayalım, en azından gerçekmi bilelim.

Boş yere yazma, biz yazıyoruz yer ve santral ismi veriyouz, kafadan sallamıyoruz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Okuduğunuda anlamıyorsun, belliki TTNET çalışanısın, servislere takmadım, ama okumadığın kadarda saygısız birisin, örnekleri ile santrallere kadar detayları yazdım.

Sadece bende ğil, Forum yöneticisi Arkadaşta aynı konuya değindi ama sen anlammakta ısrar ediyorsun.

50 ile 59 lira arasındaki farkı bile anlayamıyorsun malesef, 24 ayda 108 lira eder !

TTNET 8 mbit kotasız :115 Lira

Uydunet 10 mbit kotasız:99 Lira, İngilizcede yazabilirim istersen.

TTNET çalışanı isen Mertce söyle, adres vereyim seni santrale ve Arkadaşımın cebinde para verip sorunu çözdüğü, alakasız servisede götüreyim, belki anlarsın.

Cümlelerinide dikkatli yazarsan en azından Türkçemize biraz özen göster, ne dediğinde anlaşılmıyor, yazdıklarını kontrol et.

Sana 15 dakikada teknik servis yollayan santralin telefonunuda verde bizde arayalım, en azından gerçekmi bilelim.

Boş yere yazma, biz yazıyoruz yer ve santral ismi veriyouz, kafadan sallamıyoruz.

seni gönülden tebrik ediyorum çünkü tam bir demogoji uzmanısın. ttnet çalışanı filanda değilim ama belliki sen uydunet çalışanısın.yıllık 69x12=828 (5 mbite kadar uydunet) 59x12=708 (8mbite kadar ttnet) 64x12=768 (16 mbite kadar ttnet) maşşallah uydunet ne kadarda karlıymış canııım. yani daha kablo tv zorunluluğu kablo tv 24 aylık taahhütü ve aylık kablo tv parasını veeee aktivasyon ücretini filanda yazmadım daha . uydunet kendini kandırmaktan başka bir şey değil.kaldıki dublexlerede hizmet veremiyor peh.şu internet sorunu çözülmüş gibi marka sempatizanlığı yapanlara kocaman bir benimkide marka sempatizanlığı değil sadece diğer servis sağlayıcıların ttnetten bin kat iyiymiş gibi gösterilmesi. ttnet dahil hepsi biribrinden beter.

• uydunet + superonline fiber hariç diğerleri sanal operatörler olarak kaldıkça esaslı bir kıyaslama yapmak pek de mümkün değil; ttnet alanında tekel zira. kaldı ki superonline fiber akk uygulaması mevcut. zoraki ttnet
  • Dostum imkanın varsa uydunet + teledünya al, hiç pişman olmazsın ayrıca TTNET gibi müşterisini koyun olarak gören bir firmadan da uzak durmuş olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: depelerx

Dostum imkanın varsa uydunet + teledünya al, hiç pişman olmazsın ayrıca TTNET gibi müşterisini koyun olarak gören bir firmadan da uzak durmuş olursun.

uydunette 3 mbitlik pakette upload hızı 512 kbps. kablo tv zorunluluğu var.tahhütlerde cabası. kısacası uydunette dahil hepsi müşteriyi koyun gibi görüyor.türkiyede halen internet vasat.
  • quote:

quote:

Dostum imkanın varsa uydunet + teledünya al, hiç pişman olmazsın ayrıca TTNET gibi müşterisini koyun olarak gören bir firmadan da uzak durmuş olursun.

uydunette 3 mbitlik pakette upload hızı 512 kbps. kablo tv zorunluluğu var.tahhütlerde cabası. kısacası uydunette dahil hepsi müşteriyi koyun gibi görüyor.türkiyede halen internet vasat.

Dostum uydunet in 3 mbit i gerçekten 3 mbit (hatta biraz daha üzerinde veriyorlar genelde taahhüt ettikleri hızı), TTNET de ki gibi kafalarına göre milletin hızıyla da oynamıyorlar, ben çok memnunum şahsen... Ama TTNET kazığına alışkın insanlara ters gelebilir tabi ona bişey diyemem :D

• quote:

quote:

quote:

Dostum uydunet in 3 mbit i gerçekten 3 mbit (hatta biraz daha üzerinde veriyorlar genelde taahhüt ettikleri hızı), TTNET de ki gibi kafalarına göre milletin hızıyla da oynamıyorlar, ben çok memnunum şahsen... Ama TTNET kazığına alışkın insanlara ters gelebilir tabi ona bişey diyemem :D

3 mbiti gerçekten 3 mbit ne yahu uydunet ile ttnetin kıyaslanabilmesi için uyfunetin 6 milyon abonesi olması ve türkiyenin heryerine internet verebilmesi gerekir. ayırca ben bugune kadar bütün hızları tam kapasite aldım. köylerde yaşayanlar merkezden uzak yaşayanlar elbette tam hız alamaz ama o hızı alamayanlar uydunete bile geçemez çünkü onların bulunduğu yerde uydunet yok! sebebi budur. ttnetin kazığı diyenlerde kendi yediği kazığı görmezden gelenlerdir.

• şirketleri savunmayı boşverelim.Türkiyede internet erişimi pahalı ve hız düşük.eldeki olanaklardan en uygununu seçmekten başka çare yoksa şuan için sınırsızda en uygunu şüphesiz uydunet.49 lira 3 mbit..
    Ttnette ise en düşük limitsiz internet için 59 lira internet + 15 lira çoğu kişinin kullanmadığı sabit telefon = 74 lira..aldığınız hızda 50 gb a kadar 8 mbit sonrası yani ayın geri kalan büyük bölümü 1 mbit ( TTnetin resmi açıklamasındaki değer )
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.