2-3 gündür ping sorunu yaşıyordum , dedim bi ttneti arayım içimden dua ediyorum ne olur bayan cıkmasın diye şansıma bayan cıktı anlattım böyle böyle ping sorunum var 3 farkli online oyunda denedim yine aynı dedim ilk başta böyle bilgili bilgili konusuyor dedimki tamam cözdüm sorunu, sonra bana dediki modeme resetle bende kafa dalgin gittim modeme reset attım şimdi ne derse yapacam inandımya bi kere sonra bana demezmi tamam sorun cözülmüştür diye diyecektim dalgami geciyon diye neyse dedim kapattım 10 dk sonra aradım tekrar erkek cıktı yine anlattım tutturdu bana oyunla alakalı ya diyorumki abicim 3 farklı oyunda denedim, adamdakii lafa bak kücük bir oyun oynasaymışım bu sorun olmazmiş bari güncelleme at dedim onuda adil kullanm kotasindasin dedi atmadi, daha buraya üsengecligimden yazamadıgım tonla şey var bu ttnet müşteri temsilcilerini nasıl bir kritere göre seciyor muamma
700 lira maaş verdikleri adamlara hoca tutup milyarlar mı harcayacaklar? o kadar müşteri mutluluğu önemseseler bu hatan zaten yaşanmazdı.
Siz de bilgili olduğunuzu ona gösterin. Misal ben şöyle bir olay yaşadım. Hocam akkyi doldurdum hızım 3.5 mbite düştü. Ay başına kadar bekledim aramadım. Ayın birinde sabah 10'da hız testi yaptım hız 3.5 mbit çıktı. Hemen ttneti aradım. Bayan çıktı.
Ben: Merhaba hızım çok düşüktü. Geçen ay akk doldurduğum için düştü bu ay artmadı. Bayan: Anlıyorum modeminizi güncelleyeceğim. Ben : Tamam dedim. Sonra modemi güncelledi hiç bir şey değişmedi. Bayan: Tekrar güncelleme yapacağım dedi. Ben : Gene değişiklik yok hız artmadı. (Gayet sakinim.) Bayan: Anlıyorum hızın artmaması modeminizden ya da evinize gelen hattan olabilir. İsterseniz teknik servis ayarlayalım. Ben: Şimdiye kadar böyle bir şey olmadı. Modemim kaliteli, kablolar fabrikasyon kablosu elektrikçide çakılanlardan almıyorum koptuğu için. Bayan: Tamam tekrar güncelliyorum düzelirse söyleyin. Ben : Tamam hız 12 mbit oldu. Bayan: İyi günler.(Hemen kapattı.)
Sonuç olarak onlar ne derse onu yapmayın. İnsani bir şekilde konuşursanız terbiyesizlik olmaz. Sonuçta her ay internet için bu firmaya para veriyorsunuz.