|
Ne zaman vodafone müşteri hizmetlerini arasam sinir hastası oluyorum. Türkiye'deki açık ara en berbat müşteri hizmetleri. Aşağıdaki hatanın çözümü için dün müşteri hizmetlerini aradım. Beceriksiz müşteri hizmetleri bana "uygulamaya reset attım telefonu kapat 10 dk sonra aç" dedi. Yaptım işe yaramadı. Bugün tekrar aradım beni telefonda 6 dakika boyunca "ekranlarım açılmasını bekliyorum" diye bekleten beceriksiz müşteri hizmetleri bana hattı başka telefona takarak denememi söyledi. Yine işe yaramadı. Şimdi tekrar arasam çözüm bulabilecekler mi. Kesinlikle hayır. Yaşadığım sorunu internette aratınca başkalarının da yaşadığını gördüm. Sanki ilk defa başlarına geliyormuş gibi hiçbir işten anlamıyorlar. Sorun: Vodafone Yanıma uygulamasında Ayarlarda Veri İşleme İzinlerine tıklayınca ekranda çıkan hata. Önce PBM ve MCP'ye izin vermeniz gerekmektedir. Bu PBM ve MCP izni nedir, bu izni nasıl veririm, bilen yazsın. Forumda beceriksiz müşteri hizmetlerinden 10 kat daha bilgili insanlar çıkacağına eminim. ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek Yol Erken Seçim -- 11 Ağustos 2025; 20:46:34 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler