Şimdi Ara

TTNET yüzsüzlükte son nokta!! :@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ttnet küfür yemeği çok seviyor iyice anladım...
    şimdi ben başka internet sağlayıcı olmadığı için mecburen ttnete başvurdm yalın sınırsız nete... internet bağlandıktan 1 gün sonra net gitti... ne adsl ışığı ne internet ıiığı yanıyordu... aradım arıza kaydına aldılar... ertesi gün aradım hala net yok... acil duruma koydular... 3 gün geçti hala net yok... adsl ışığı arada yanıp sönmeye başladı -bi umut geliyor dedim- ama yok!! daha sonra dedim ki ben yeni bir kullanıcı olmama rağmen bana müşteri memnuniye sağlamadınız, bunu geçtim derslerim aksadı cafelere para verdim, sizi aramakla 25 tl harcadım, moralim bozuldu, eğer bugün sorunu düzeltmezseniz iptal edip tek kuruş ödemeyeceğim dedim(verdikleri modemi de almamıştım henüz) yok işte neymiş anlıyormuş beni not düşmüş vs vs aynı laflar. gidip bugün dilekçe vereceğim turk telekoma olmadı maddi manevi tazminat davası açacağım artık..ç 14 gün oldu hala yok net. güya santralda muayene mi bakım mı ne varmış... yalan! çevremdeki herkes takır takır giriyo! yok neymiş aynı apartmandakiler aynı santralden alcak diye bi kural yokmuş. e kardeşim 14 gün mü olmaz net be ya vallahi delircem artık keşke vınnı bırakmasaydım ama vınn da kotalı işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoSeKu3 -- 19 Nisan 2012; 14:03:56 >

• yalın net smilede de vardı dostum
  • ikisi de turk telekom farkeder miydi ki
  • Sizinde alsınlar öbür santrale.. Yalan ya. herkes aynı santraldedir genelde.
  • öyle şey olurmu yahu kabloların çıktıkları kutu birdir ayrı santral ne alaka bölge bölge ayrı olablir ama aynı apartmandan olanlar nasıl olurda ayrı our garip ve saçma hadi ayrı diyelim arkadaş demiş zaten alsınlar ozaman diğer santrale geri zekalı beyin özürlü bir şirket..
  • allah belasini versin hepsinin. ama bn kafaya taktimi tam takarim soke soke alcam parami aha buraya yaziyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.