Şimdi Ara

ttnet yazlik net kapanmadi ve üstüne hediye 1mb net verdiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazlik yalin net aldim 3aylik paket. Normalde ayin 23unde kapanmasi gerekiyordu. Telefonumada msj geldi hattiniz kapanicak diye ama hala kapanmadi. Kapansada yeniden actircaktim ama kapanmamasi beni supelendiriyor, kendileri kapatmadi sonradan fatura gelmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 1 Ekim 2012; 21:44:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Telefon Numaranız
    Kullanmakta olduğunuz paket HAZIRNET-Yalın İnt.-Modemsiz
    Paketlerinizde yer alan ücretsiz servisler
    NDSL Aylık Erişim Ücreti
    1 Mpbs Limitsiz- HAZIRNET Yalın İnt.
    Satin aldığınız ücretli servisler
    Paket hızınız 1024

bu yazıyor, yani bedavayamı ben 1mb internet kullanıyorum. Ben hiç kapattırmam böyle bişi varsa
  • baktım, benle telefonla 3kere aramışlar 3ündede cevap vermemişim. 3.den sonra bedava tarifeye geçirmişler anlamadım bende. Eğer ücret isterlerse diyeceğim belli, ben kapanmasını bekliyordum, tarifemi benden habersiz değiştirdiniz derim. Sonrasına tüketici mahkemesi baksın

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.