Bildirim
TTNET YAZLIK İNTERNET
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ben de kullanıyorum.kalkarsa çok kötü olur.... belki fiyat ayarlaması yapıyorlardır. -
olabilir fiyat yükselebilir ama mevcut aboneleri üyeliğini kapatmazlar diye düşünüyorum sonuçta 3 ayda 222 tl ücret alıyorlarquote:
Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE
ben de kullanıyorum.kalkarsa çok kötü olur.... belki fiyat ayarlaması yapıyorlardır.
yazlık internet paketlerinde akn kalkacakmıydı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 1 Ocak 2019; 13:47:25 > -
evet fiyatları kaldırmışlar ama sıkça sorulan sorular bölumu duruyor.. -
sayfanın link atarmısınquote:
evet fiyatları kaldırmışlar ama sıkça sorulan sorular bölumu duruyor.. -
malum bir de port meselesi var. yazlık hatta port hizmeti alan adına bütün yıl korunuyordu.aksi halde port yok diyorlar. biz geçen yıl 3+2 5 ay almıştık.kuvvetli ihtımal zam yapacaklar.yoksa yandık..takipteyım.. -
sss link :https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/yazlik-internet-sss.aspx -
bireysel.turktelekom.com.tr
ADSL Sık Sorulan Sorular > Yardim > Evde İnternet > Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/yazlik-internet-sss.aspx -
siz de takip edin de mesaj yolu ile birbirimizi bilgilendirelim. -
ben de geçen yıl şöyle başlık açmıştım ve ttnete fax göndermiştim.
yaz dönemınde mayıs sonuna dogru yazlığa gidiyoruz.mecburen telekomun 3 ay süreli yazlık fiber hattını kullanıyoruz.ama malum iklimde ısınma yönunde deşimler oluyor.bu yuzden yazlıkta 3 aydan fazla kalıyoruz.dolayıslaa telekomun 3 ay için belirlediği yazlık fiber internet kampanyasını 4 aya çıkarması gerekli diye düşünüyorum.zaten telekom 1 ay fazla olan hızmetın parasını zaten alacak.ilgililerin dikkatine sunulur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 22 Nisan 2018; 21:53:48 >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 1 Ocak 2019; 13:58:56 > -
tamamquote:
siz de takip edin de mesaj yolu ile birbirimizi bilgilendirelim. -
bu yazlık hat işi söyle olacak..diğer paketlerde olduğu gibi paket çeşitliliği üç ya da dörde düşecek hız göre fiyatlar % 100 artacak. 100 mbit,100 Gb 107 lira iken yeni fiyatı 200 tl nin üstünde olacak. o zaman bizim alacağımız paket 8 yada 16 ultranet olacak o ,da 100 tl nın üstünde olacak.
bu kanıya nereden varıyorum şu an kampanyalı İnternet fiyatlarına dayanarak tahmin ediyorum.. -
Tam sınırsız paketler dediğiniz gibi olacak ama hız düşümlü paketler de geliyor ek paket tanımlanacak -
Hocam yakında güncellenir. Hatta iki üç ve altı aylık olarak yazlık paketler olacak sanırım.quote:
ben de geçen yıl şöyle başlık açmıştım ve ttnete fax göndermiştim.
yaz dönemınde mayıs sonuna dogru yazlığa gidiyoruz.mecburen telekomun 3 ay süreli yazlık fiber hattını kullanıyoruz.ama malum iklimde ısınma yönunde deşimler oluyor.bu yuzden yazlıkta 3 aydan fazla kalıyoruz.dolayıslaa telekomun 3 ay için belirlediği yazlık fiber internet kampanyasını 4 aya çıkarması gerekli diye düşünüyorum.zaten telekom 1 ay fazla olan hızmetın parasını zaten alacak.ilgililerin dikkatine sunulur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 22 Nisan 2018; 21:53:48 > -
2018 yılında 2/3/5/6 aylık paketler vardı zaten ama internetın sınırsız olması ve kotanın kalkması çok kötü oldu.fiyatlar nerdeyse % 50/100 arttı.eski usul daha iyi idi.bakalım bu durum nasıl olacak..quote:
Orijinalden alıntı: muratoto
Hocam yakında güncellenir. Hatta iki üç ve altı aylık olarak yazlık paketler olacak sanırım.
Alıntıları Göster -
Yakında belli olur. İnşallah fazla Güncellemezler.quote:
2018 yılında 2/3/5/6 aylık paketler vardı zaten ama internetın sınırsız olması ve kotanın kalkması çok kötü oldu.fiyatlar nerdeyse % 50/100 arttı.eski usul daha iyi idi.bakalım bu durum nasıl olacak..
Alıntıları Göster -
turk telekom sitesinde yazlık hatla ilgili bir şeyler var ama tam anlayamadım.31/12/2019 da kullanıma kapananlar yazıyor...ama 2019 sonuna gelmedik...bu nedir.. -
acaba bu mu...limitsiz falan yazıyor ama..https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Documents/yazlik-internet-taahhutnamesi.pdf
24 ay tahhutlü internet kullanıcılarına mı sunulacak bu paketler...anlaşılmaz bi şey..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 3 Ocak 2019; 17:12:49 > -
bilgi sunayım: çağrı merkezini aradım ..hanım efendi yazlık fiber hattının 31/12/18 itibariyle kapatıldığını söyledi. sonra kimlik bilgilerimi istedi...bana...sizin zaten yazlık aboneliğiniz devam ediyor...dedi....ben de....devam ediyor da bu yeni fiyat tarifesinde durum ne... dedim...bana...siz eski abone olduğunuzdan aynı fiyatla devam edecek ....dedi.....ama önce yazlık hat kapatıldı dedi...bakalım ilerde görecegız.. -
devam edecek dedi banada kapandığını söylemediquote:
bilgi sunayım: çağrı merkezini aradım ..hanım efendi yazlık fiber hattının 31/12/18 itibariyle kapatıldığını söyledi. sonra kimlik bilgilerimi istedi...bana...sizin zaten yazlık aboneliğiniz devam ediyor...dedi....ben de....devam ediyor da bu yeni fiyat tarifesinde durum ne... dedim...bana...siz eski abone olduğunuzdan aynı fiyatla devam edecek ....dedi.....ama önce yazlık hat kapatıldı dedi...bakalım ilerde görecegız..
Benzer içerikler
- türk telekom modem internet ışığı kırmızı yeşil yanıp sönüyor
- internet prizi nasıl bağlanır
- eve fiber kablo çektirme ücreti
- türk telekom son ay cayma bedeli
- türk telekom fiber başvuru
- en hızlı internet
- statik ip nedir
- internetim çok yavaş
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- türk telekom upload hızı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X