Şimdi Ara

TTNET YAZLIK İNTERNET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
3
Favori
36.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.a arkadaşlar ttnet yazlık internet paketleri kapandı mı sitede görünmüyor

ben yazları 3 ay kullanım için 16 mpbs hız 50 gb akn 222 tl ödüyordum 3 ay

kapandımı bunlar nasıl olacak bilgisi olan varmı

• ben de kullanıyorum.kalkarsa çok kötü olur.... belki fiyat ayarlaması yapıyorlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

ben de kullanıyorum.kalkarsa çok kötü olur.... belki fiyat ayarlaması yapıyorlardır.
    olabilir fiyat yükselebilir ama mevcut aboneleri üyeliğini kapatmazlar diye düşünüyorum sonuçta 3 ayda 222 tl ücret alıyorlar

yazlık internet paketlerinde akn kalkacakmıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 1 Ocak 2019; 13:47:25 >
  • evet fiyatları kaldırmışlar ama sıkça sorulan sorular bölumu duruyor..
  • quote:

evet fiyatları kaldırmışlar ama sıkça sorulan sorular bölumu duruyor..
    sayfanın link atarmısın
  • malum bir de port meselesi var. yazlık hatta port hizmeti alan adına bütün yıl korunuyordu.aksi halde port yok diyorlar. biz geçen yıl 3+2 5 ay almıştık.kuvvetli ihtımal zam yapacaklar.yoksa yandık..takipteyım..
  • sss link :https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/yazlik-internet-sss.aspx
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell fiber internet
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bireysel.turktelekom.com.tr
    ADSL Sık Sorulan Sorular > Yardim > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/yazlik-internet-sss.aspx
  • siz de takip edin de mesaj yolu ile birbirimizi bilgilendirelim.
  • ben de geçen yıl şöyle başlık açmıştım ve ttnete fax göndermiştim.

yaz dönemınde mayıs sonuna dogru yazlığa gidiyoruz.mecburen telekomun 3 ay süreli yazlık fiber hattını kullanıyoruz.ama malum iklimde ısınma yönunde deşimler oluyor.bu yuzden yazlıkta 3 aydan fazla kalıyoruz.dolayıslaa telekomun 3 ay için belirlediği yazlık fiber internet kampanyasını 4 aya çıkarması gerekli diye düşünüyorum.zaten telekom 1 ay fazla olan hızmetın parasını zaten alacak.ilgililerin dikkatine sunulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 22 Nisan 2018; 21:53:48 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 1 Ocak 2019; 13:58:56 >
  • quote:

siz de takip edin de mesaj yolu ile birbirimizi bilgilendirelim.
    tamam
  • bu yazlık hat işi söyle olacak..diğer paketlerde olduğu gibi paket çeşitliliği üç ya da dörde düşecek hız göre fiyatlar % 100 artacak. 100 mbit,100 Gb 107 lira iken yeni fiyatı 200 tl nin üstünde olacak. o zaman bizim alacağımız paket 8 yada 16 ultranet olacak o ,da 100 tl nın üstünde olacak.
    bu kanıya nereden varıyorum şu an kampanyalı İnternet fiyatlarına dayanarak tahmin ediyorum..
  • DEMİRCİEFE kullanıcısına yanıt
    Tam sınırsız paketler dediğiniz gibi olacak ama hız düşümlü paketler de geliyor ek paket tanımlanacak
  • quote:

ben de geçen yıl şöyle başlık açmıştım ve ttnete fax göndermiştim.

yaz dönemınde mayıs sonuna dogru yazlığa gidiyoruz.mecburen telekomun 3 ay süreli yazlık fiber hattını kullanıyoruz.ama malum iklimde ısınma yönunde deşimler oluyor.bu yuzden yazlıkta 3 aydan fazla kalıyoruz.dolayıslaa telekomun 3 ay için belirlediği yazlık fiber internet kampanyasını 4 aya çıkarması gerekli diye düşünüyorum.zaten telekom 1 ay fazla olan hızmetın parasını zaten alacak.ilgililerin dikkatine sunulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 22 Nisan 2018; 21:53:48 >
    Hocam yakında güncellenir. Hatta iki üç ve altı aylık olarak yazlık paketler olacak sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

Hocam yakında güncellenir. Hatta iki üç ve altı aylık olarak yazlık paketler olacak sanırım.

Alıntıları Göster
    2018 yılında 2/3/5/6 aylık paketler vardı zaten ama internetın sınırsız olması ve kotanın kalkması çok kötü oldu.fiyatlar nerdeyse % 50/100 arttı.eski usul daha iyi idi.bakalım bu durum nasıl olacak..
  • quote:

2018 yılında 2/3/5/6 aylık paketler vardı zaten ama internetın sınırsız olması ve kotanın kalkması çok kötü oldu.fiyatlar nerdeyse % 50/100 arttı.eski usul daha iyi idi.bakalım bu durum nasıl olacak..

Alıntıları Göster
    Yakında belli olur. İnşallah fazla Güncellemezler.
  • turk telekom sitesinde yazlık hatla ilgili bir şeyler var ama tam anlayamadım.31/12/2019 da kullanıma kapananlar yazıyor...ama 2019 sonuna gelmedik...bu nedir..
  • acaba bu mu...limitsiz falan yazıyor ama..https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Documents/yazlik-internet-taahhutnamesi.pdf

24 ay tahhutlü internet kullanıcılarına mı sunulacak bu paketler...anlaşılmaz bi şey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 3 Ocak 2019; 17:12:49 >
  • bilgi sunayım: çağrı merkezini aradım ..hanım efendi yazlık fiber hattının 31/12/18 itibariyle kapatıldığını söyledi. sonra kimlik bilgilerimi istedi...bana...sizin zaten yazlık aboneliğiniz devam ediyor...dedi....ben de....devam ediyor da bu yeni fiyat tarifesinde durum ne... dedim...bana...siz eski abone olduğunuzdan aynı fiyatla devam edecek ....dedi.....ama önce yazlık hat kapatıldı dedi...bakalım ilerde görecegız..
  • quote:

bilgi sunayım: çağrı merkezini aradım ..hanım efendi yazlık fiber hattının 31/12/18 itibariyle kapatıldığını söyledi. sonra kimlik bilgilerimi istedi...bana...sizin zaten yazlık aboneliğiniz devam ediyor...dedi....ben de....devam ediyor da bu yeni fiyat tarifesinde durum ne... dedim...bana...siz eski abone olduğunuzdan aynı fiyatla devam edecek ....dedi.....ama önce yazlık hat kapatıldı dedi...bakalım ilerde görecegız..
    devam edecek dedi banada kapandığını söylemedi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.