Şimdi Ara

TTNET YAZLIK İNTERNET (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
3
Favori
36.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BrsBlood

Peşin mi ödüyoruz 3 aylık tarifeyi ?
    Evet peşin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evde turkcell superonline fiber kullanıyorum. yaylaya yazlık internet götürmek istiyorum ama turkcell in yazlık internet hizmeti yok. en az 3 ay lazım.

daha önce turk telekom hiper net pakedi kullanıyordum. iptal edip turkcele geçtim.babamın adınaydı zaten. sözleşme bitince kapattırdım iptal ettirdim ama modem bende kaldı.

şimdi mecbur yaylaya ttnet yazlık internet bağlatmak istiyorum. telefon hattı yok. elde kalan modemi kullanabilirmiyim.modem parası vermek istemiyorum çünkü.

Bu arada Yayla ADANA-POZANTI-AKÇETEKİR YAYLASI

forumda hiç akçatekir yaylasında olan varmı bu arada.nasıl bir internet kullanıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyefive

evde turkcell superonline fiber kullanıyorum. yaylaya yazlık internet götürmek istiyorum ama turkcell in yazlık internet hizmeti yok. en az 3 ay lazım.

daha önce turk telekom hiper net pakedi kullanıyordum. iptal edip turkcele geçtim.babamın adınaydı zaten. sözleşme bitince kapattırdım iptal ettirdim ama modem bende kaldı.

şimdi mecbur yaylaya ttnet yazlık internet bağlatmak istiyorum. telefon hattı yok. elde kalan modemi kullanabilirmiyim.modem parası vermek istemiyorum çünkü.

Bu arada Yayla ADANA-POZANTI-AKÇETEKİR YAYLASI

forumda hiç akçatekir yaylasında olan varmı bu arada.nasıl bir internet kullanıyorlar.
    yanı yaylada telekomun herhanhi bir hattı yok mu...örnek en azından bakır kablo varsa düşük hızda hizmet alabilirsınız diye tahmin ediyorum.fiber, hiper zaten yoktur..

• quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

hafta içi taşıyacağım artık umarım uğraştırmazlar söylediğiniz gibi.

ben burda günlük laflara pek güvenemiyorum bugün var ama yarın yok derlerse ozaman problem yaşayacağız

Alıntıları Göster
    Hocam benim de 3 aylik pakedim 10’unda acilicak. Ben bu fiyatlar uzerinden ve 3 ay bi hattan 3 ay baska hattan 6 aya tamamlamaktan biktim. Gecebilecegim bi internet var mi siz arastirip neye karar verdiniz? Zaten modem almam gerekiyor o yuzden tasimayi planliyorum interneti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 ay kullanıyorsanız yazlık paket almak zorunda değilsiniz, normal paketlerden de alabilirsiniz. Normal paketlerde 6 ay dondurma imkanı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

Hocam benim de 3 aylik pakedim 10’unda acilicak. Ben bu fiyatlar uzerinden ve 3 ay bi hattan 3 ay baska hattan 6 aya tamamlamaktan biktim. Gecebilecegim bi internet var mi siz arastirip neye karar verdiniz? Zaten modem almam gerekiyor o yuzden tasimayi planliyorum interneti

Alıntıları Göster
    Ttyi kapattirdim planlarim degisti biraz temmuz basinda karar verecegim 6aylik netspeed turknet veya milleni olcak muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 5 Haziran 2019; 13:35:9 >
  • Ilk defa telekomdan çok memnun kaldım.gecen yıl yazlık hat kullandım.3+2=5 ay ..35 mbit. 100 gb kotalı. Geçen yıl kasımda sona ermişti.bu yıl bayramdan 1 gün önce izmir telekomdan 3 aylık açtırdım.akadam yazlığa geldim. Adsl hattı yoktu.modem internet ışığı yeşil yanıp sönüyordu.dsl ışığı da kırmızı yanıyordu.2 saat kadar devam etti.internet birkaç defa geldi gitti. Sonra telekom çağrıyı arayıp modem kullanıcı adı ve şifreyi aldım.modeme girdim. 3 mbit hız almaya başladım.gece saat 21.00 e doğru 33 mbit hıza ulaştı.simdi gayet iti.
    Yazlık hattın iyi tarafı eve ve disardaki kutuya teknik ekip gelmiyor.acma kapma telekom ofisinden yapılıyor.actim deyince açılıyor.
    Bu yıl telekoma teşekkürler.
    Inşallah bu teşekkürü geri almam.daha 4 ay burdayiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

yanı yaylada telekomun herhanhi bir hattı yok mu...örnek en azından bakır kablo varsa düşük hızda hizmet alabilirsınız diye tahmin ediyorum.fiber, hiper zaten yoktur..

Alıntıları Göster
    evde telefon hattı yok.ama yaylada ttnet hizmet veriyor dolu evde ve internet cafeler var. daha önce nakil yaptırmıştım evdeki ttneti. kpattırdım ve telefon hattıda kapandı. şimdi direk telefon hatsız ttnet nakilsiz 3 aylık lazım.sadece yaylada olacak o internet.

yalın paket nasıl olyor telefon hattına gerek olmadan uydudanmı çekiyorlar neti orasını anlayamadım

• quote:

evde telefon hattı yok.ama yaylada ttnet hizmet veriyor dolu evde ve internet cafeler var. daha önce nakil yaptırmıştım evdeki ttneti. kpattırdım ve telefon hattıda kapandı. şimdi direk telefon hatsız ttnet nakilsiz 3 aylık lazım.sadece yaylada olacak o internet.

yalın paket nasıl olyor telefon hattına gerek olmadan uydudanmı çekiyorlar neti orasını anlayamadım

Alıntıları Göster
    1- telefon hatsız internet olmaz.(gsm şirketlerinin sağladığı 3G-4G internet hizmeti hariç)
    2-yaylada internet cafeler varsa kablolu intenet var(turk telekom) demektir.Böyle küçük yerlerde kablolu olarak telekomdan başka hizmet veren bir şirket olmaz.
    3-yalın paket demek, evde kullanacağın internetın yanında ev telefonu olmaması.yalın olunca internet hizmeti biraz daha pahalı olur.
    4-yayladaki ev de bakır kablo telefon hattı var ise telekomdan internet hizmeti alabilirsin.
    5-küçük yerlerde hipernet/fibernet genelde olmaz,sadece adsl himeti alabilirsin.(8-15 mbit civarı)
    6-tabiiki her halükarda adsl modemin olacak.
    7-ayrıca turksat uydusundan uydu interneti almak mümkün.çanak anten ve diğer donanım 4,000 tl nin üzerınde. aylık internet faturası
    150/200 tl nın altında gelmez...bu hizmet genelde şirketler için uygun...
    8-evde bakır telefon kablosu varsa 3 aylık yazlık intenet alabilirsın.
    9-Turk telekom kotalı 2019 yazlık hat fiyatları:

Kampanya Kapsamındaki Paketler

Bağlantı Hızı ('e kadar) Kampanya Fiyatı
    (2 Aylık) Kampanya Fiyatı
    (3 Aylık)
    (3 Aylık)
    8Mbps 100GB İnternet 190 ,90TL
    2 Aylık
    276 .90TL
    3 Aylık
    HEMEN BAŞVUR
    16Mbps 100GB Ultra İnternet 198 ,90TL
    2 Aylık
    288 .90TL
    3 Aylık
    HEMEN BAŞVUR
    8Mbps 100GB Hiper İnternet 200 ,90TL
    2 Aylık
    291 .90TL
    3 Aylık
    HEMEN BAŞVUR
    16Mbps 100GB Hiper İnternet 208 ,90TL
    2 Aylık
    303 .90TL
    3 Aylık
    HEMEN BAŞVUR
    24Mbps 100GB Hiper İnternet 212 ,90TL
    2 Aylık
    309 .90TL
    3 Aylık
    HEMEN BAŞVUR
    35Mbps 100GB Hiper İnternet 222 ,90TL
    2 Aylık
    324 .90TL
    3 Aylık
    HEMEN BAŞVUR
    50Mbps 100GB Hiper İnternet 232 ,90TL
    2 Aylık
    339 .90TL
    3 Aylık
    HEMEN BAŞVUR
    8Mbps 100GB Fiber İnternet 226 ,90TL
    2 Aylık
    330 .90TL
    3 Aylık
    HEMEN BAŞVUR
    16Mbps 100GB Fiber İnternet 234 ,90TL
    2 Aylık
    342 .90TL
    3 Aylık
    HEMEN BAŞVUR
    24Mbps 100GB Fiber İnternet 238 ,90TL
    2 Aylık
    348 .90TL
    3 Aylık
    HEMEN BAŞVUR
    35Mbps 100GB Fiber İnternet 248 ,90TL
    2 Aylık
    363 .90TL
    3 Aylık
    HEMEN BAŞVUR
    50Mbps 100GB Fiber İnternet 258 ,90TL
    2 Aylık
    378 .90TL
    3 Aylık

başka soru....

• quote:

1- telefon hatsız internet olmaz.(gsm şirketlerinin sağladığı 3G-4G internet hizmeti hariç)
    2-yaylada internet cafeler varsa kablolu intenet var(turk telekom) demektir.Böyle küçük yerlerde kablolu olarak telekomdan başka hizmet veren bir şirket olmaz.
    3-yalın paket demek, evde kullanacağın internetın yanında ev telefonu olmaması.yalın olunca internet hizmeti biraz daha pahalı olur.
    4-yayladaki ev de bakır kablo telefon hattı var ise telekomdan internet hizmeti alabilirsin.
    5-küçük yerlerde hipernet/fibernet genelde olmaz,sadece adsl himeti alabilirsin.(8-15 mbit civarı)
    6-tabiiki her halükarda adsl modemin olacak.
    7-ayrıca turksat uydusundan uydu interneti almak mümkün.çanak anten ve diğer donanım 4,000 tl nin üzerınde. aylık internet faturası
    150/200 tl nın altında gelmez...bu hizmet genelde şirketler için uygun...
    8-evde bakır telefon kablosu varsa 3 aylık yazlık intenet alabilirsın.
    9-Turk telekom kotalı 2019 yazlık hat fiyatları:

(3 Aylık)
    (3 Aylık)
    8Mbps 100GB İnternet 190 ,90TL
    2 Aylık
    276 .90TL
    3 Aylık
    HEMEN BAŞVUR
    16Mbps 100GB Ultra İnternet 198 ,90TL
    2 Aylık
    288 .90TL
    3 Aylık
    HEMEN BAŞVUR
    8Mbps 100GB Hiper İnternet 200 ,90TL
    2 Aylık
    291 .90TL
    3 Aylık
    HEMEN BAŞVUR
    16Mbps 100GB Hiper İnternet 208 ,90TL
    2 Aylık
    303 .90TL
    3 Aylık
    HEMEN BAŞVUR
    24Mbps 100GB Hiper İnternet 212 ,90TL
    2 Aylık
    309 .90TL
    3 Aylık
    HEMEN BAŞVUR
    35Mbps 100GB Hiper İnternet 222 ,90TL
    2 Aylık
    324 .90TL
    3 Aylık
    HEMEN BAŞVUR
    50Mbps 100GB Hiper İnternet 232 ,90TL
    2 Aylık
    339 .90TL
    3 Aylık
    HEMEN BAŞVUR
    8Mbps 100GB Fiber İnternet 226 ,90TL
    2 Aylık
    330 .90TL
    3 Aylık
    HEMEN BAŞVUR
    16Mbps 100GB Fiber İnternet 234 ,90TL
    2 Aylık
    342 .90TL
    3 Aylık
    HEMEN BAŞVUR
    24Mbps 100GB Fiber İnternet 238 ,90TL
    2 Aylık
    348 .90TL
    3 Aylık
    HEMEN BAŞVUR
    35Mbps 100GB Fiber İnternet 248 ,90TL
    2 Aylık
    363 .90TL
    3 Aylık
    HEMEN BAŞVUR
    50Mbps 100GB Fiber İnternet 258 ,90TL
    2 Aylık
    378 .90TL
    3 Aylık

başka soru....

Alıntıları Göster
    sağolasın. daha önce ttnet in fiber hattı mahallemde olmadığı için. hiper net diye bir paket almıştık modem vermişti. 2 sene sonra sözleşme süresi bitince kapatrırdım hem telefon hattını hemde interneti. modem bende kaldı.

peki o elimde kalan modemi yaylada kullanabilirmiyim. tplink felandı galiba tam modelini unuttum.ADSL modem.

modem ücreti vermek istemiyorum. bu yazlık 3 aylık paket 300 diyor yani ayda 100 liraya geliyor ve peşin veriyoruz değilmi

• evet peşin.. yani intenetın bağlandıgı ayı takip eden ayda bir defada 300 tl olacak.
    elinizdeki modem vdsl/fiber destekli ise çok emin degilim ama adsl de kullanamazsınız.yaylada hipernet veriyorlarsa kullanırsınız.
    yaylalarda daha ziyade küçük yerlerde hiper veremiyorlar diye biliyorum.. genelde adsl hizmeti veriyorlar.
    adsl in modemi ayrı oluyor diye biliyorum.ama denemek lazım..
    ayrıca telekom bazen port yok deyip hizmet veremiyor. yani o beldede telekomun (örnek veriyorum) 100 abonelik bir telekom kutusu oluyor diyelim.100 aboneye internet vermişler. siz 101 nci başvuru olunca internet hizmezeti alamıyorsunuz. yani bu olaya da port yok diyorlar.
    inşallah öyle olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 5 Haziran 2019; 23:55:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

Ttyi kapattirdim planlarim degisti biraz temmuz basinda karar verecegim 6aylik netspeed turknet veya milleni olcak muhtemelen

Alıntıları Göster
    İnternetin 10’unda acilacak. Acilmadan baska bir saglayiciya hattimi tasimam mumkun degil mi acaba?

• Taşınabiliyor ama taşıdıktan sonra türk telekom faturanızı kontrol etmeniz lazım. Geçmişte sistem hatası yüzünden ek fatura çıkanlar olmuş, iptal ettirmek için uğraşmışlar. Şurda yazmıştım:

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=138343045&fromzero=yes

• quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

İnternetin 10’unda acilacak. Acilmadan baska bir saglayiciya hattimi tasimam mumkun degil mi acaba?

Alıntıları Göster
    Benim bildiğim telekom dışında yazlık hat hizmeti veren yok.

• s.a arkadaşlar geçen yıl

3 aylık yazlık internet yalın ultranet 16 mbps hıza kadar 50 gb akn li kullanıyordum 222 tl idi bu sene ne kadar oldu ücreti
  • quote:

Alıntıları Göster
    3+2 nasıl oluyor ?
    ben şimdi 3 aylıktayım . oto açılıp oto kapanıyor . ve başta sorun olmuyorda sonlarda . kalınmasa bile çok git gel oluyor .
    net hep lazım oluyor .

ben 3 aylık olan üstüne 2 ay açtırınca bana tahüt edilen hem 3 hem 2 mi oluyor . bir dahaki yılada öylemi devam ediyor . orasını anlamadım .

• HilmiPazarci kullanıcısına yanıt
    İLK 3 aylık paketinizi hangi ay ve günde aldıysanız paket o zaman açılıyor.ilk 3 aylık bitmesine yakın yani 1-2 gün önce 2 aylık paketi tekrarlayabiliryosunuz.
    biz geçen yıl 3+2 ay yazlık paket aldık. (haziran,temmuz,agustos (3 ay) + eylul,ekim (2 ay)şeklinde).....
    bu yıl 2019 yılı yani 2 haziranda telekoma gittim yeniden 3 aylık paket aldım.bu paket bitince 2 ay daha yazlık paket alıcağız.
    benım tahminim aynı yıl alınan 2 ayrı yazlık hatttan sadece 1 cisi gününde otomatık açılıyor. ama ben telekoma giderek işlem yaptırıyorum.bu telekomun işi belli olmaz. ayrıca telekom online dan sık sık durumu izlemek lazım. süre bitince otomatık kapanmaz biz kapandı zannederiz. sonra beklenmedik fatura çıkar..ne olur ne olmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: derya78

s.a arkadaşlar geçen yıl

3 aylık yazlık internet yalın ultranet 16 mbps hıza kadar 50 gb akn li kullanıyordum 222 tl idi bu sene ne kadar oldu ücreti
    50 gb kotalı yok...100 GB kotalı ,16 Mbit, ultra net, 3 aylık 288,00 tl...

link burada:
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Yazlık İnternet Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/yazlik-internet-kampanyasi.aspx

• quote:

50 gb kotalı yok...100 GB kotalı ,16 Mbit, ultra net, 3 aylık 288,00 tl...

link burada:https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/yazlik-internet-kampanyasi.aspx

Alıntıları Göster
    benim tarife hangisi oldu benim sınırsız dı daha önce sınırsız olmuştır o zaman 345,90 tl olan

• tam internetten memnunum diyecektim, 2 gündür internet yok. çagrı merkezi bölgesl arıza 1 hafta sürebilir diyor(banttan) kimse ile görüşemiyorum...mekan izmir/çeşme
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.