Şimdi Ara

ttnet ve TT abonelerine %40 indirimli AVEA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.328
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Numaranızı Avea’ya taşıyarak, yeni hat alarak Üçlü Avantaj 1GB Tarifesi’nden yararlanabilirsiniz!

Üçlü Avantaj 1GB tarifesi ile Her Yöne 500 dakika + Her Yöne 5000 SMS + 1 GB Cepten İnternet, hem Türk Telekom hem de TTNET’te abonelikleri bulunan müşterilere ayda 18 TL, Türk Telekom veya TTNET’ten birinde aboneliği bulunan müşterilere 24 TL.

Ücretlendirme
    Üçlü Avantaj 1GB
    Hem Türk Telekom Hem TTNET Abonesi Olan Müşterilere Taahhütlü Tarife Aylık Ücreti* 18 TL
    Türk Telekom veya TTNET Abonesi Olan Müşterilere Taahhütlü Tarife Aylık Ücreti** 24 TL
    Taahhütsüz Tarife Aylık Ücreti *** 30 TL

az önce TURKCELL den aveaya yukarıda belirtilen şartlarda geçtim

hem TTNET, hemde TTNET alo ile Turk telecom ev telefonum olduğundan 18 TL ye 500 dk,5000 sms ve 1 GB internet. 12 ay taahütlü

konu açılmadıysa yararlanılması gereken bir fırsat

• 19 TL ye 1000 dk 1gb internet daha mantikli bence. Mesaj da istiyorsaniz yine 19 TL ye 1000 dk 1000 sms 1gb internet var vodafoneda.
    Bu fiyata 500 dk 2gb internet olsa dusunebilirdim şahsen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki ya zaten avea hattımız varsa ne yapmalı? İlla ki gidip yenisini mi almalıyız, ya da geçiş yapmalıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yilmazovic

19 TL ye 1000 dk 1gb internet daha mantikli bence. Mesaj da istiyorsaniz yine 19 TL ye 1000 dk 1000 sms 1gb internet var vodafoneda.

Benimde hat vadafone.. ne yapmam gerek dediginiz tarifeyi almak icin

• 25TL ye Turkcell genç tarife Yıldız Genç paketleriyle beraber önerirdim.Ancak sanırım bu kampanya 11 Kasım son o yüzden yetişmeyebilir.500+1000SMS+2GB 25TL.Taahhüt yok şart yok.Sürpriz fatura yok.
  • quetm kullanıcısına yanıt
    Hocam burada detaylar mevcut. 25 yaş sınırı var. 25 yaş üstünde iseniz kardeşinizin Tc numarasi da oluyorhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=93774357

• quote:

Hocam burada detaylar mevcut. 25 yaş sınırı var. 25 yaş üstünde iseniz kardeşinizin Tc numarasi da oluyorhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=93774357

Eyvallah saol kardes..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler sehir merkezlerinde yasıyorsanız avea gecin b,r de yogun kullancagınız yerde avea cekim testi yapın
  • quote:

19 TL ye 1000 dk 1gb internet daha mantikli bence. Mesaj da istiyorsaniz yine 19 TL ye 1000 dk 1000 sms 1gb internet var vodafoneda.

yaw kardeş avea dan önce vodafone a gittim, adamların tarifelerinin hepsine baktım 13-25 arası freezone dan bile faydalanalım dedim ama 500 dk 1000 sms ve 2gb internet için 28 TL dedi, ayrıca geçmemem için her türlü zorluğu çıkardı, bende avea ya gittim onlarda bir o kadar yardımcı oldular.

bana 500 dk yetiyor, sms zaten yeterli internette 2GB ohooooo yeterde artar bende 18 TL çok iyi dedim geçtim walla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

25TL ye Turkcell genç tarife Yıldız Genç paketleriyle beraber önerirdim.Ancak sanırım bu kampanya 11 Kasım son o yüzden yetişmeyebilir.500+1000SMS+2GB 25TL.Taahhüt yok şart yok.Sürpriz fatura yok.

Hocam bu paketi mevcut turkcell abonelerine verirler mi acaba? İletişim merkezine gitsek ısrar etsek işe yarar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

quote:

Orijinalden alıntı: ecay

25TL ye Turkcell genç tarife Yıldız Genç paketleriyle beraber önerirdim.Ancak sanırım bu kampanya 11 Kasım son o yüzden yetişmeyebilir.500+1000SMS+2GB 25TL.Taahhüt yok şart yok.Sürpriz fatura yok.

Hocam bu paketi mevcut turkcell abonelerine verirler mi acaba? İletişim merkezine gitsek ısrar etsek işe yarar mı?

Valla ilk defa turkcell kullanıyorum. Pek tecrübem yok ama bu tarife taşıma ile gelenlere yönelik.

• berkmert737 B kullanıcısına yanıt
    2 gb internet mi dediniz hocam. Hangi tarife?

• quote:

2 gb internet mi dediniz hocam. Hangi tarife?

hatırlamıyorum masasının üzerinde yeni gelenlere sundukları tarifeler vardı. freezone muydu bilmiyorum ama tarife tam olarak buydu
  • 19 liraya 1000 SMS her yöne, 1000 dakika her yöne ve 1 GB internet veren vodafone varken gerisi
  • bu fiyatlara sabit ücret dahil mi?
  • Hiç bir operatör paket fiyatlarına telsiz vergisini dahil etmez hocam. +1.3 TL olarak düşünün..

• quote:

Vodafone'un bu tarifesini almak için ne yapmak gerekiyo hocam ? Ve bu tarifenin adı ne ?
  • 8 yıllık aboneliğimi dün kapattım yaşasın ttnetsiz hayat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.