Şimdi Ara

TTNET VDSL MODEM TP LİNK TD-W9970 (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.164
Cevap
72
Favori
480.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Snapsh0t kullanıcısına yanıt

    birebir aynı problemi yaşıyoruz 10 dakikada 2-3 saniyelik kopmalar, ama senin SNR değerleri rezalet,ankastreden modeme kesintisiz bi hat yenile derim. Benim hat değerleri de mükemmel.

    Facebook fln bişey bırak da iletişim kuralım bence, problem nedir birimiz bulursa diğerinin de haberi olsun.

     TTNET VDSL MODEM TP LİNK TD-W9970
     TTNET VDSL MODEM TP LİNK TD-W9970



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmReMuSLu20 -- 18 Mayıs 2021; 19:45:14 >




  • arkadaşlar 2. el olarak bu modemi almayı planlıyorum. turknet kullanıcısıyım önerir misiniz ?

  • hack root fw güncellemesi gibi biryöntem ile bu modemi wifi repeater olarak kullanabilir miyim arkadaşlar?

  • Selamlar arkadaşlar Turk.net'te 35 mbit bir pakete sahiptim. Ttnet üzerinden transfer yapıp geçtim ancak hızı hiçbir zaman 21-22 mbiti geçmedi. Turk.net'e şikayet oluşturup 2 kere eleman çağırdım ikisi de kendi makinesini taktığında 47 mbite kadar hız aldığını sorunun modemde olduğunu söyledi. Bu modemi de 2016 yılında almıştım Allah var beni hiç üzmedi ama şu an Ttnet'e tekrar geçtim ve hızım aynı kaldı. Sorun Turknet'te değilmiş. Yeni bir modem almam söylendi. Yapılması gereken bir ayar varsa yapayım modeme. Yardımlarınız için teşekkürler.


     TTNET VDSL MODEM TP LİNK TD-W9970
     TTNET VDSL MODEM TP LİNK TD-W9970




  • Bu modem sorunlu arkadaşım, yenilemen şart. İnternetten aldığım W9970V4 son yazılım var, 6 ay sonrasında sürekli kopmalar yaşadım. Snr margin değeri kafasına göre değişiyor, sabit bir bağlantı alamıyorsun devamlı kopmalar oluyor. Snr değeri 10-12-15-18 devamlı değişiyor. Başka bir modem taktım değer 23'ten aşağı inmiyor. Aynı hatla o modemde kopmalar bitti. Sen 4 sene yine iyi kullanmışsın, 6 ay sonra başladı dengesizlikler bende.


    Onun dışında bu modemde snr vs ayarı yapılmıyor zaten öyle bir özelliği yok. Bendeki modem buydu;


    @Curb

     TTNET VDSL MODEM TP LİNK TD-W9970



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 1 Haziran 2021; 14:28:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar bende bu modemin hem v1 hem v2 modeli var ikiside kablosuz bağlantıyı koparıp duruyor lanet ettim artık. margin db ve hat zayıflaması değerlerim iyi. bgn, b, n ayarlarını denedim kanalların hepsini gezdim, kiralama süresini 2880 yaptım yok devamlı kopuyor. şuan v2 modem üzerinde çalışıyorum firmware versiyonu da şu: 0.9.1 0.1 v0077.0 Build 160928 Rel.60688n

    yardımcı olabilirmisiniz acaba?

    Edit: cihaz çok ısınıyor söktüm kapağı dayadım bir fan sorun çözüldü. Bu modemi tasarlayan mühendis kör olmuş almayın bu cihazı

     TTNET VDSL MODEM TP LİNK TD-W9970



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PiranhaTR -- 25 Haziran 2021; 15:16:9 >




  • Snapsh0t kullanıcısına yanıt

    qos ayarını 3072 yap. senin mesajından bi önceki sayfayı oku. bende çok farketti.

  • Beyler selam. W9970 v1 modem kullanıyorum ve 20.08.05.01006 yazılımı yüklü. Son birkaç haftadır haftada 1 kez gece 2-3 sularında modem kendini restart (reset DEĞİL) ediyor yani elektrik gitmiş gelmiş gibi yeniden başlatıyor ama elektrik gitmiyor tabi, reboot sadece. Bunun gece sabit saatte olduğunu tespit etmemden dolayı uzaktan yönetim ile Telekom'un kasti yaptığını düşünüyorum. Sizde böyle birşey oluyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 22 Temmuz 2021; 12:56:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu an bu modemin Amazon trnin kendi sattığı versiyonu broadcom chipsetli mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede bu modem var ve root ettim..yedekte duruyor bakalım işe yararsa kullnıcam

  • Arkadaşlar Türk Telekom dan alınan bu modemi Td-w9970v3 kablosuz köprü modunda kullanmak istiyorum. ne yapmam lazım. wds özelliği gizlenmiş durumda. görünür duruma getirip kaydet deyince hata 1 diye hata veriyor. internnette yapabilen var demişler ama bulamadım.Yardım lütfen.

  • TheContact kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de durum aynı çözüm bulabildiniz mi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cekabu kullanıcısına yanıt

    sol'a geçtim. verdikleri modemle hiçbir sıkıntım kalmadı.

  • Arkadaşlar merhaba,

    Çok uzun yıllar bu modemi kullandım, evleneceğim için kendi modemimi ailemin evinde bıraktım kendime de bir tane ikinci el W9970 aldım memnundum çünkü. Fakat Wifi çekiminden falan şu an yaşadığım evde memnun değilim satışa çıkarttım bakalım satılırsa 100-120 liraya..


    Bundan daha iyi çekim gücüne sahip bir modem önerisi verir misiniz? 200 TL civarlarına (ikinci el olabilir) Ne bakmamı önerirsiniz?

    Saygılarımla.

  • Merhaba, yaklaşık bir aydır modemim dsl ışığı sabitlenince reset atmaya başladı. Bir iki defa yeniden başlatınca sorun çözülmüştü ancak dün geceden beri sorun devam ediyor. Durumun nedenini ve çözümünü bilen var mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Agronur17

    Merhaba, yaklaşık bir aydır modemim dsl ışığı sabitlenince reset atmaya başladı. Bir iki defa yeniden başlatınca sorun çözülmüştü ancak dün geceden beri sorun devam ediyor. Durumun nedenini ve çözümünü bilen var mı?

    Az evvel bir kez bana da oldu.

    Yalnız bu modemle yaşadığım esas sorun, haftada veya en geç iki haftada 1 kez tam gece 02.30 sularında modemi uzaktan yeniden başlatmaları. Bu modeme sahip olanlar web arayüz giriş sayfasındaki system up time değerine iyi baksınlar. Telekom modemleri restart ediyor kafasına göre aynı gece vakti.

    Bir de önceki yazılımlarda olmayan birşey, WAN (Telekom ISP) abonelik şifresini Chrome tarayıcısının sunduğu kaynak kod ile text alanını kurcalayarak Inspect Element yöntemi ile görebiliyorduk, şimdi tüm şifre gerçekten yıldız (****) şeklinde geldiği için bu da işe yaramıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 10 Eylül 2021; 13:42:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • bende medimarket ten aldığım tp linlk td w9970 modem var türk telekom hızımı 100mbps çıkarsam kablosuz olarak 100mbps hız alırmıyım kullan arkadaş varsa cevaplarsa sevinirim...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt

    Modemde 5 ghz wifi özelliği yoksa alamazsınız. En fazla 50 mbps alınabiliyor 2.5 ghz wifilerde. Ayrıca sadece modemde değil telefonunuzda yada bilgisayarınızda da 5ghz wifi alıcısı olması lazım 50 mbps üstü için.

  • qu4dro Q kullanıcısına yanıt
    tşk.ler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler bu modemin son yazılımında Client Isolation ayarı hiçbir şekilde açılmıyor. Bu cahil ve vasıfsız kişiler bunu hangi akla hizmet kapatmışlar, fikriniz var mıdır?

     TTNET VDSL MODEM TP LİNK TD-W9970

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.