Şimdi Ara

TTNET UYARI SAYFASI İLE İLGİLİ YARDIM EDER MİSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar sizlere birşey danışmak istiyorum TTNET ile ilgili

Örneğin ; myneti yazıyorum taralıcının adress kısmına veya donanımhaber yazıyorum
    tıkladığımda sayfanın anasayfası geleceğine aşağıda resmini verdiğim sayfa geliyor. Sürekli böyle bir iki gündür
    acaba diyorum bu bir VİRÜS mü yoksa TTNET in iş güzarlığı mı ama bir kaç gündür var bu LİNKİ tılkladığımda da direk TTNET anasayfaya gidiyor
    İLLA Kİ google adrress kutucuğuna yazmam gerekiyor bu uyarıyı almamak için

YARDIM PLSS
     TTNET UYARI SAYFASI İLE İLGİLİ YARDIM EDER MİSİNİZ

• srogs kullanıcısına yanıt
    ttnet'in klasik yol keserek yaptığı bildirimler. mail atmak zor geliyor sanırım. müşteri hizmetlerini arayın düzelmezse btk'ya şikayet edin.
  • Tam çalışıp çalışmayacağından emin değilim ama şunu bir deneyin;

>>TTNET Online İşlem Merkezi ne giriş yapın,
    >>Kullanıcı İşlemleri menüsü altında Veri İşleme İzni başlığına girin,
    >>Sağ taraftan Veri İşleme için izin vermiyorum kutucuğunu işaretleyip onaylayın.
    >>Modemin fişini çekin, 30-40 sn sonra fişi takıp tekrar deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La_Quica -- 29 Kasım 2014; 17:45:01 >
  • Oradaki işlemlerle bunun bir ilgisi yok hocam. Benim yıllardır kapalı orası ama yinede arada çıkıyor bu uyarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Oradaki işlemlerle bunun bir ilgisi yok hocam. Benim yıllardır kapalı orası ama yinede arada çıkıyor bu uyarılar.
    bazen bu uyarı,reklamlar vs. ard arda çıkabiliyor gün içinde , örneğin arkadaşınki gibi , bezdirene kadar. normalde ip değiştikçe tek seferliğine çıkıp kaybolanlar ise normal , onlara bir şey demiyorum , illa çıkarlar.

yine de arkadaş bir denesin belki işe yarar :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La_Quica -- 30 Kasım 2014; 7:27:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.