Şimdi Ara

Ttnet Tivibu Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar ben 2 yıl önce internet almıştım ve fazla ilgilenmiyordum fatura otomatik ödemede idi.bugün bakayım dedim ne var ne yok diye.ancak baktım ben tivi bu üyelik yapmamiştim ama kendisi üye olmuş.faturaya baktım her ay ''Tivibu Web Ücretler Toplamı'' adıyla '' 0,85'' para kesiyorlar.tivibu paketinin ismide tivibu başlangıç paketi.şimdi ben tivibu indirip izlesem ayrı para yada daha fazla para kesmezler demi.Acil

• zaten üye yapmışlar izleyebilirsiniz satın al izle yada kirala izle yapmadıktan sonra ayrı bir ücret kezmezler ama dünden itibaren tivibuya zam geldi 4 lira oldudiye forumda topik açılmıştı ona göre kullanın
  • tşkler.şimdi 0,85 tl izleyebilirim değil yani ayri bir ücret yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: amedli2163

tşkler.şimdi 0,85 tl izleyebilirim değil yani ayri bir ücret yok .

vergiler dahil 1 tl idi o paket.Ama 1 ocaktan itibaren değişecek diye mesaj geldi herkese fiyatı vergiler dahil 3.90 tl olacaktı bilgin olsun.

http://www.tivibu.com.tr/YeniTivibuWebPaketi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 2 Ocak 2012; 17:12:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Orijinalden alıntı: amedli2163

tşkler.şimdi 0,85 tl izleyebilirim değil yani ayri bir ücret yok .

vergiler dahil 1 tl idi o paket.Ama 1 ocaktan itibaren değişecek diye mesaj geldi herkese fiyatı vergiler dahil 3.90 tl olacaktı bilgin olsun.

http://www.tivibu.com.tr/YeniTivibuWebPaketi

tamam saol peki bu paketi iptal etme şansımız varmi????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amedli2163 -- 2 Ocak 2012; 17:28:34 >

• bu paketi iptal edebilirmiyim acaba
  • iptal edebilirsiniz 4440375 i arayın iptal ettirin online işlemlerdende belki olabilir ama bakmadım oraya telefon açıp iptal ettirdim bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poison06 -- 2 Ocak 2012; 18:06:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKCELL SÜPERBOX yardım !!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şuan zaten üyesin kullansanda kullansamanda o para kesilecek senden sömür gitsin derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.