Şimdi Ara

TTNET’ten Üniversiteli Kampanyası! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
6
Favori
26.641
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

arkadaşlar kampanyanın sıkça sorulanlar kısmında prog aboneliği zorunlu, iptal edilse de faturaya yansır yazıyor. lütfen iyi okuyun

"Talep edilmesi durumunda verilen" diyor sikca sorulan sorularda. Yani zorunlu degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TTNET ProG’nin iptali ya da Üniversiteli Paketinin iptali durumunda indirimli kullanılmış süreye mahsuptan Kampanya ile indirimli kullanılan ay*4,90 TL ceza uygulanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

arkadaşlar kampanyanın sıkça sorulanlar kısmında prog aboneliği zorunlu, iptal edilse de faturaya yansır yazıyor. lütfen iyi okuyun

ben prog kutucuğunu boş bıraktım özellikle tembihledim çünkü elemanlar kağıttakileri bilgisayara geçiriyorken kafasına göre davranabiliyorlar bazen,örneğin adres bilgilerinizi vs. yanlış girerlerse şaşırmayın birinin yazdığını diğeri okuyamayınca böyle oluyor ve neticede online işlemlerden kontrol ettiğimde adres bilgilerim yanlıştı ama çok şükür prog aboneliğim başlatılmamıştı

• Arkadaşlar bana tek port Modem verdiler. Airties 206. Acaba belli bir standartı var mı acaba

• Cvp yok mu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: uruk33

Arkadaşlar bana tek port Modem verdiler. Airties 206. Acaba belli bir standartı var mı acaba

Anladığım kadarıyla stoklara göre hareket ediyorlar.Adi ve eski modemleri bitirmeye çalışıyorlar öncelikle.

• Yaklaşık 15 gün önce üniversite kampanyasına müracaat ettim yaklaşık 10 gündür kullanıyorum limitsiz aylık 49.90 ödenecekti bugun 444 0 375 den arandim 1 araliktan itibaren 63 tl ye güncellendigi söylendi arkadaşlar daha ilk fatura bile gelmedi 10 gündür kullanıyorum ttnetin bu yaptığı dolandırıcılık degildirde nedir ben 49.90 denildiği için kampanyaya katıldım 63 tl olacağını bilsem hiç girmezdim aman kimse bulasmasin bu firmaya.......

• quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun_64

Yaklaşık 15 gün önce üniversite kampanyasına müracaat ettim yaklaşık 10 gündür kullanıyorum limitsiz aylık 49.90 ödenecekti bugun 444 0 375 den arandim 1 araliktan itibaren 63 tl ye güncellendigi söylendi arkadaşlar daha ilk fatura bile gelmedi 10 gündür kullanıyorum ttnetin bu yaptığı dolandırıcılık degildirde nedir ben 49.90 denildiği için kampanyaya katıldım 63 tl olacağını bilsem hiç girmezdim aman kimse bulasmasin bu firmaya.......

beni de iki gündür arıyorlar ama zaten bant kaydı olan bu mesaja göre bizim gibi taahhütlü aboneler etkilenmeyecek,bu arada ben de 15 gündür sorunsuz kullanıyorum ve doğal olarak faturam henüz gelmedi,ancak herşeyiyle beraber 52 lira gibi bir rakam geleceğine eminim(49,90 TL+ekstra ücretler)

• quote:

Orijinalden alıntı: TzisTa

quote:

Orijinalden alıntı: BallistA

Abonelik yaptırmak için gittim. İlgilenen arkadaş yalın internet te kopmalar olabileceğini. Telefon hattı üzerinden olan bağlantılarda bu sorunların daha az olacağını belirtti. İnternette yaptığım araştırmalarda yalın internetle ilgili benzer şikayetlere rastladım ve aboneliği yapacakken kararsızlığa düştüm. Konuyla ilgili bilgisi olan varmı?

11 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Ben de alırken aynı şeylerei söylediler müşteri hizmetlerini aradım böyle bir şikayet gelmedi bölgenizden dediler. İnan adamlar hiçbrşey bilmiyorlar. Ne kadar çok şey satarımın derdindeler. Ben sırf onlara kızdığımdan ve zyxel modem istediğimden 80 km ötede başka bir bayiden abone oldum.

Kesinlikle dediğin gibi aldım kullanıyorum hiç sorun yok. Dertleri insanlara telefon aboneliği de satmak o yüzden önermiyorlar yalın interneti.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TzisTa

quote:

Abonelik yaptırmak için gittim. İlgilenen arkadaş yalın internet te kopmalar olabileceğini. Telefon hattı üzerinden olan bağlantılarda bu sorunların daha az olacağını belirtti. İnternette yaptığım araştırmalarda yalın internetle ilgili benzer şikayetlere rastladım ve aboneliği yapacakken kararsızlığa düştüm. Konuyla ilgili bilgisi olan varmı?

11 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Ben de alırken aynı şeylerei söylediler müşteri hizmetlerini aradım böyle bir şikayet gelmedi bölgenizden dediler. İnan adamlar hiçbrşey bilmiyorlar. Ne kadar çok şey satarımın derdindeler. Ben sırf onlara kızdığımdan ve zyxel modem istediğimden 80 km ötede başka bir bayiden abone oldum.

Kesinlikle dediğin gibi aldım kullanıyorum hiç sorun yok. Dertleri insanlara telefon aboneliği de satmak o yüzden önermiyorlar yalın interneti.

eğer santralden bir hinlik yapmazlarsa yalın internette adı üzerinde sadece internet bağlantısı taşıyan bir bağlantı çok daha verimli çalışacaktır.

• cancanin paylaştığı kampanya daha iyi, 39.90 a 8 mps 50 gb kotalı sınırsız internet + telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

cancanin paylaştığı kampanya daha iyi, 39.90 a 8 mps 50 gb kotalı sınırsız internet + telefon

Bu kampanya ile ilgili mesaj göremedim.
    Link verir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanist

quote:

cancanin paylaştığı kampanya daha iyi, 39.90 a 8 mps 50 gb kotalı sınırsız internet + telefon

Link verir misin?

Bu bir kampanya değil, iptal edecek olanara sunulan teklif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 27 Kasım 2012; 17:16:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugoss

quote:

quote:

Link verir misin?

• quote:

quote:

Link verir misin?

http://forum.donanimhaber.com/m_67591385/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 27 Kasım 2012; 19:14:22 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugoss

quote:

quote:

Link verir misin?

tamam işte bu da kampanya sayılır, ağlatma çoçuğu

• p.tesi günü başvurdum perşembe günü ( bugun ) takıldı...6 senedir telefonla beraber kullandık şimdi yalın ve kampanyalı...değişen birşey göremedim hız konusunda aynı hizmet.. aylık 53.3 kuruşa gelecek 12 ay boyunca... 64 tl olacaktı ocak ayından itibaren birde telefon parası katarsak baya çok fatura gelecekti,güzel bir kampanya oldu...

Benim takıldığım 2 nokta var arkadaşlar..

1.adamlar zorla modem vermeye çalıştılar hediye diye..sözleşmede 12 ay içerisinde abonelik iptal ederseniz 125 tl modem parası ödersiniz diyor,o yüzden almadım 11 ay sonra alırım artık :) ama pakette modemde gözüküyor modem almama rağmen..alsam mı almasam mı modemi bilemedim..

2.ise şu tivibu meselesi,3 ay deneme sonra 4.90 felan 4440375 i aradım onlar bile birşey cevaplayamadılar,paket içindeki tivibunun bize zararı olacak mı maddi yönden...

herkese iyi akşamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihsen06

p.tesi günü başvurdum perşembe günü ( bugun ) takıldı...6 senedir telefonla beraber kullandık şimdi yalın ve kampanyalı...değişen birşey göremedim hız konusunda aynı hizmet.. aylık 53.3 kuruşa gelecek 12 ay boyunca... 64 tl olacaktı ocak ayından itibaren birde telefon parası katarsak baya çok fatura gelecekti,güzel bir kampanya oldu...

1.adamlar zorla modem vermeye çalıştılar hediye diye..sözleşmede 12 ay içerisinde abonelik iptal ederseniz 125 tl modem parası ödersiniz diyor,o yüzden almadım 11 ay sonra alırım artık :) ama pakette modemde gözüküyor modem almama rağmen..alsam mı almasam mı modemi bilemedim..

2.ise şu tivibu meselesi,3 ay deneme sonra 4.90 felan 4440375 i aradım onlar bile birşey cevaplayamadılar,paket içindeki tivibunun bize zararı olacak mı maddi yönden...

herkese iyi akşamlar...

Dostum bende kampanyadan yararlandim 15 gündür kullanıyorum ama 2 gün önce ttnet den arandim bant kaydindan dan tarifemin 1 araliktan itibaren 63 tl ye güncellendigi söylendi şikayet var a şikayet ettim ttnet hala bana dönüş yapacak.....

• quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun_64

quote:

Orijinalden alıntı: fatihsen06

p.tesi günü başvurdum perşembe günü ( bugun ) takıldı...6 senedir telefonla beraber kullandık şimdi yalın ve kampanyalı...değişen birşey göremedim hız konusunda aynı hizmet.. aylık 53.3 kuruşa gelecek 12 ay boyunca... 64 tl olacaktı ocak ayından itibaren birde telefon parası katarsak baya çok fatura gelecekti,güzel bir kampanya oldu...

herkese iyi akşamlar...

Dostum bende kampanyadan yararlandim 15 gündür kullanıyorum ama 2 gün önce ttnet den arandim bant kaydindan dan tarifemin 1 araliktan itibaren 63 tl ye güncellendigi söylendi şikayet var a şikayet ettim ttnet hala bana dönüş yapacak.....

Kardeşim ben senin o mesajını görünce dün aradım bize dokunmuyormuş,sen o ses kaydına bakma rahat ol... siz 12 ay boyunca 49.99 tlden ücretlendirceksiniz dediler sorun yok..

• dün ben de telefon üzerinden bu pakete üye oldum. bugun kargo sözleşmemi getirecek. ben de tekrar tekrar sordum 49 tl oldugunun teyitini aldım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.