Şimdi Ara

TTNET’ten Üniversiteli Kampanyası! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
6
Favori
26.641
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dirtect

quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun_64

quote:

3. aydan sonra tivibu üyeliğinin iptal edilip edilemediğini öğrenen var mı ?

Edilmiyor açık açık yazmış adamlar 3.9 tl faturaya yansıyor

Müşteri hizmetleri ile de görüştüm istenirse iptal edilebiliyor tivibu üyeliği. Açık açık yazıyormuş :)

quote:

Kampanya için herhangi bir taahhüt veya bağlayıcı koşul söz konusu mudur?

Üniversiteli Kampanyası abonelerine Tivibu Web 3 Ay Hediye paketi için herhangi bir bağlayıcı bir koşul söz konusu değildir. Aboneler istedikleri taktirde Tivibu Web Maxi Paket 3 ay hediye üyeliklerini sona erdirebilirler. Tivibu Web Maxi paketinin iptali durumunda müşteriye hiçbir koşulda cezai tutar yansıtılmaz.

* Kampanya kapsamında yer alan internet paketlerinin alınması durumunda otomatik olarak ilk 3 ay ücretsiz TİVİBU WEB MAXİ paketi müşterilere tanımlanır. İlk 3 aydan sonra aylık 3,90 TL paket ücreti otomatik olarak yansıtılır.

Dostum yukaridaki yazıyı benmi yanlış anlıyorum.........

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mevcut aboneler yararlanamıyor bilginize önce kapatacakmışız sonra başvuru
  • Öğrencileri hırsız olmakla itham ettikten sonra gönüllerini almışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DallasPage

Bugun kocaelinden kendi ógrenci belgem. Nûfus cüzdanım ve imzalarımla balıkesir erdekteki ev adresime 50tl netlimitsizi bağlattım

Hocam abim baska sehirde ogrenci , ondan ogrenci belgesi alsam ben kendi sehrime baglatabilirim degilmi ? birde onun ogrenci belgesi benim nufus cuzdanimla basvurabilr miyim acaba , bu durumda kimin ustune olucak internet

• quote:

Orijinalden alıntı: ethan

quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

Orijinalden alıntı: floods

quote:

basvuru yaptim sabah aradilar adres verdim beykozda yalin internet hizmeti yokmuş ben de baska sefer dedim iyi 50 lira ben soyliyeyim.

başvuruyu netten mi yaptın hocam

evet aga

Ben de bugun basvurdum. Daha once yalin internet kullandigim yere simdi verilemiyor diyordu sistem. Baska bir adres girip sisteme kabul ettirdiler. Onceki aboneligimi de ayni sekilde yapmislar. Yarin gelip baglayacaklarmis. Modem de aldim evde vardi ama nasil olsa bedava:) (taahhut bitmeden kapatmayi dusunmedigim icin cezayi dusunmuyorum)

12 ay sonunda iptal ettirince modemi geri alicaklar sanirim ? yoksa temellimi veriyorlar , musteri hizmetlerinden ogrenebilme sansiniz varmi ona gore baglatacagim

• quote:

Orijinalden alıntı: barabum

mevcut aboneler yararlanamıyor bilginize önce kapatacakmışız sonra başvuru

Yanlışın olmasın, mh bana telefondan yeni abonelerin başvuru yapabileceğini, eski abonelerin yüz yüze kanallardan yapabileceğini söyledi.

Edit:Yeni veya kampanya yürürlüğe girdikten sonra gerçekleşen abonelik iptali üzerinden en az 3 (üç) ay geçmiş üniversite öğrencileri* olarak ibare var evet.

Mevcut abonelerden başvuru yapan oldu mu arkadaşlar? Çelişki var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 11 Kasım 2012; 17:30:46 >
  • cuma günü gidip başvuracağım mevcut abonelerin aboneliklerini iptal etmeden başvuruc yapıp yapamadığını yazarım.
    bu tivibu web maxi kesin kapatılıyor değilmi? sakata gelmeyelim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeMETH_

cuma günü gidip başvuracağım mevcut abonelerin aboneliklerini iptal etmeden başvuruc yapıp yapamadığını yazarım.
    bu tivibu web maxi kesin kapatılıyor değilmi? sakata gelmeyelim?

ProG kapatılmıyor. 4. aydan itibaren 4.9 tl gelecek 9 ay. Ama tivibu kapatılıyor
  • quote:

3. aydan sonra tivibu üyeliğinin iptal edilip edilemediğini öğrenen var mı ?

isterseniz edebilirsiniz dediler
  • aslında ttnet sayfasında belirtilmiş.

Kampanya kapsamında yer alan internet paketlerinden yararlanan müşteriler, dilerse 12 ay taahhüt vererek ilk 3 ay ücretsiz, sonrasında aylık 4,90 TL olarak ücretlendirilecek ProG Üniversiteli paketinden yararlanabilecektir.

kaynak :http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Universiteli-Kampanyasi.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francisco Lachowski

quote:

Orijinalden alıntı: ethan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: floods

quote:

basvuru yaptim sabah aradilar adres verdim beykozda yalin internet hizmeti yokmuş ben de baska sefer dedim iyi 50 lira ben soyliyeyim.

başvuruyu netten mi yaptın hocam

evet aga

Ben de bugun basvurdum. Daha once yalin internet kullandigim yere simdi verilemiyor diyordu sistem. Baska bir adres girip sisteme kabul ettirdiler. Onceki aboneligimi de ayni sekilde yapmislar. Yarin gelip baglayacaklarmis. Modem de aldim evde vardi ama nasil olsa bedava:) (taahhut bitmeden kapatmayi dusunmedigim icin cezayi dusunmuyorum)

12 ay sonunda iptal ettirince modemi geri alicaklar sanirim ? yoksa temellimi veriyorlar , musteri hizmetlerinden ogrenebilme sansiniz varmi ona gore baglatacagim

Modem hediye. Geri almiyorlar zaten. İnterneti iptal ederseniz ceza oduyorsunuz sadece. Bana airties rt 212 verdiler 4 portlu. Ben de satarim diye dusunuyorum. Evde zaten onceki kampanyadan modem var

• beyler sayfada gereken açıklamalar mevcut burda gereksiz yere tartışıyoruz:

[size=4]Kampanya kapsamında yeni müşterilere verilen ilk 3 ay ücretsiz TV hizmeti(Tivibu Web) hakkındaki detaylar nedir?
    [size=3]Kampanya için herhangi bir taahhüt veya bağlayıcı koşul söz konusu mudur?

Üniversiteli Kampanyası abonelerine Tivibu Web 3 Ay Hediye paketi için herhangi bir bağlayıcı bir koşul söz konusu değildir. Aboneler istedikleri taktirde Tivibu Web Maxi Paket 3 ay hediye üyeliklerini sona erdirebilirler. Tivibu Web Maxi paketinin iptali durumunda müşteriye hiçbir koşulda cezai tutar yansıtılmaz.

[size=4]Kampanya kapsamında talep edilmesi durumunda müşterilere verilen ilk 3 ay ücretsiz ProG ürünü hakkındaki detaylar nedir?
    [size=3]Kampanya hangi ProG paketi için geçerlidir?

ProG Üniversiteli Paketi ilk 3 Ay Bedava sonrası aylık 4,90 TL 12 Ay Taahhütlü özel teklif üniversiteli kampanyasından yararlanan müşterilerimize sunulur. Kampanya kapsamında yeni müşteriler dilerse ProG Üniversiteli Paketi’nden ilk 3 ay ücretsiz faydalanabilir.

kampanya detaylarında yazanlar bunlar, ama yinede sözkonusu olan ttnet. oyüzden gittiğimde ısrarla soracağım iptalin taahhütü bozup bozmadığını.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkingfb

quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

quote:

Orijinalden alıntı: darkingfb

ben üye oldum..yalın net limitsiz 49,99tl..+15 tl yi ödemeyeceğiz..ama internetim bağlanmadı henüz..sıkıntı var hatta..hala çözecekler dün akşam 8den beri..adsl ışığı yanmıyor..

Ogrenci kimliği şart mı ?
    Bizim bir arkadas uye olmak istiyor da.yas 28 :)

öğrenci kimliği şart,bende 32 yaşındayım,kimlik varsa problem yok..

Açık öğretim mi okuyorsunuz ?

Birde mevcut aboneler yararlanabılıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 12 Kasım 2012; 16:15:40 >

• http://www.ttnet.com.tr/bireysel/destek/internet/SozlesmeVeTaahhutnameler/tt_universiteli_kamp_taahhutnamesi.pdf

taahhütnamedeki ifadeye göre dileyenler söleşmedeki PROG kutucuğunu işaretlememek suretiyle bu hizmete dahil olmayabilirler en garantisi budur ttnetPROG için
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamitb3

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/destek/internet/SozlesmeVeTaahhutnameler/tt_universiteli_kamp_taahhutnamesi.pdf

taahhütnamedeki ifadeye göre dileyenler söleşmedeki PROG kutucuğunu işaretlememek suretiyle bu hizmete dahil olmayabilirler en garantisi budur ttnetPROG için

taahhütname için teşekkürler,
     TTNET’ten Üniversiteli Kampanyası!

• 1 sene sonunda devam ettirirler mi acaba kampanyayı?
  • bugün ben de ttnet başvuru merkezine giderek bu pakete müracaat ettim birkaç gün içinde eve gelerek bağlantıyı kuracaklarmış...
    kampanyayı haber veren arkadaşa teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: BallistA

1 sene sonunda devam ettirirler mi acaba kampanyayı?

zaten bizim bu kampanyadaki avantajımız 24 ay yerine 12 ay taahhüt zorunluluğunun olmasıdır diye düşünüyorum,2013 kasım ayında mutlaka internet ucuzlamış olacaktır ve turkcell superonline ve vodafonenin fiber internet paketleriyle rekabet artacaktır elbette.
  • Benim okul bitti ama Aöf'ye kayıtlıyım. O geçerli olur heralde. Zam gelmiş nete. Geçsem mi acaba. Ttnet'den de bıktım ama yapacak bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francisco Lachowski

quote:

Orijinalden alıntı: DallasPage

Bugun kocaelinden kendi ógrenci belgem. Nûfus cüzdanım ve imzalarımla balıkesir erdekteki ev adresime 50tl netlimitsizi bağlattım

Hocam abim baska sehirde ogrenci , ondan ogrenci belgesi alsam ben kendi sehrime baglatabilirim degilmi ? birde onun ogrenci belgesi benim nufus cuzdanimla basvurabilr miyim acaba , bu durumda kimin ustune olucak internet

öğrenci belgesi istemiyorlar tabi öğrenci olan kişinin kimlik fotokopisi lazım tc numarasıyla öğrenci olup olmadığı kontrol ediliyor,sonra sözleşmenin her bir sayfasının altına imza atıyorsunuz adresinizi de verdiniz mi tamamdır işlemler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.