Şimdi Ara

TTNET’ten Üniversiteli Kampanyası! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
187
Cevap
6
Favori
26.641
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dirtect

quote:

- Kampanya kapsamında yer alan internet paketlerinin alınması durumunda otomatik olarak ilk 3 ay ücretsiz TİVİBU WEB MAXİ paketi müşterilere tanımlanır. İlk 3 aydan sonra aylık 3,90 TL paket ücreti otomatik olarak yansıtılır. Tivibu Web aboneleri kampanya çerçevesinde bir üst pakete geçiş yapabilir. Bir üst pakete geçiş yapması durumunda hediye süre kullanım hakkını kaybeder.

- Kampanya kapsamında yer alan internet paketlerinden yararlanan müşterilerimiz, dilerse 12 ay taahhüt vererek ilk 3 ay ücretsiz, sonrasında aylık 4,90 TL olarak ücretlendirilecek ProG Üniversiteli paketinden yararlanabilecektir. Taahhüt süresi içerisinde TTNET ProG’nin iptali ya da Üniversiteli Paketinin iptali durumunda indirimli kullanılmış süreye mahsuptan kampanya ile indirimli kullanılan ay X 4,90 TL ceza uygulanır. 12(oniki) aylık taahhüt süresinin dolmasının ardından TTNET ProG üyeliğinizi sona erdirmemeniz halinde, üyeliğiniz o günkü aylık standart paket fiyatından taahhütsüz ve otomatik olarak devam eder.

Başvuru yaparken tivibu ve prog üyeliklerini seçmeme imkanımız var mı? Prog opsiyonel anladığım kadarıyla. Tivibu üyeliği 3 ay sonra iptal ettirildiğinde ceza uygulaması olmasın ?

* Kampanya kapsamında yer alan internet paketlerinin alınması durumunda otomatik olarak ilk 3 ay ücretsiz TİVİBU WEB MAXİ paketi müşterilere tanımlanır. İlk 3 aydan sonra aylık 3,90 TL paket ücreti otomatik olarak yansıtılır.

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Universiteli-Kampanyasi.aspx

• yalın4 yada yalın 6 paketlerinde adil kullanım 25 gb geçildiğinde şişik faturamı gönderiyolar yoksa sadece hızmı düşüyor o ay sonuna kadar?

adeta kaşıkla veriyolar hizmeti,ama ücret alırken kepçe kepçe alıyor telekom fiyatlar hala yüksek bence

30 lira bağlantı ücretini de ayrıca geçiriyor, dediğim gibi telekom değilmi lanet olasıcalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi search in vain -- 9 Kasım 2012; 10:36:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endimiyon

quote:

quote:

- Kampanya kapsamında yer alan internet paketlerinin alınması durumunda otomatik olarak ilk 3 ay ücretsiz TİVİBU WEB MAXİ paketi müşterilere tanımlanır. İlk 3 aydan sonra aylık 3,90 TL paket ücreti otomatik olarak yansıtılır. Tivibu Web aboneleri kampanya çerçevesinde bir üst pakete geçiş yapabilir. Bir üst pakete geçiş yapması durumunda hediye süre kullanım hakkını kaybeder.

- Kampanya kapsamında yer alan internet paketlerinden yararlanan müşterilerimiz, dilerse 12 ay taahhüt vererek ilk 3 ay ücretsiz, sonrasında aylık 4,90 TL olarak ücretlendirilecek ProG Üniversiteli paketinden yararlanabilecektir. Taahhüt süresi içerisinde TTNET ProG’nin iptali ya da Üniversiteli Paketinin iptali durumunda indirimli kullanılmış süreye mahsuptan kampanya ile indirimli kullanılan ay X 4,90 TL ceza uygulanır. 12(oniki) aylık taahhüt süresinin dolmasının ardından TTNET ProG üyeliğinizi sona erdirmemeniz halinde, üyeliğiniz o günkü aylık standart paket fiyatından taahhütsüz ve otomatik olarak devam eder.

Başvuru yaparken tivibu ve prog üyeliklerini seçmeme imkanımız var mı? Prog opsiyonel anladığım kadarıyla. Tivibu üyeliği 3 ay sonra iptal ettirildiğinde ceza uygulaması olmasın ?

* Kampanya kapsamında yer alan internet paketlerinin alınması durumunda otomatik olarak ilk 3 ay ücretsiz TİVİBU WEB MAXİ paketi müşterilere tanımlanır. İlk 3 aydan sonra aylık 3,90 TL paket ücreti otomatik olarak yansıtılır.

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Universiteli-Kampanyasi.aspx

Hmm otomatik kısmını görmemişim. İptal edilip edilemediği önemli 3. aydan sonra.

• yalın internette ( sınırsız) daha ucuz kampanya yok sanırım. ayda 50 tl, bağlantı ücreti bir defa 38 Tl, bide damga vergisi diyorlar.
    53 lira 12 aylık ortalaması. daha ucuzu yoksa bunu alıcam
  • internet bağlatcaktım eve iyi oldu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximillano1

yalın internette ( sınırsız) daha ucuz kampanya yok sanırım. ayda 50 tl, bağlantı ücreti bir defa 38 Tl, bide damga vergisi diyorlar.
    53 lira 12 aylık ortalaması. daha ucuzu yoksa bunu alıcam

daha ucuzu malesef yok taaaki aylık telefon ücreti olan minimum 15tl kalkana kadar
  • basvuru yaptim sabah aradilar adres verdim beykozda yalin internet hizmeti yokmuş ben de baska sefer dedim iyi 50 lira ben soyliyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiber gelinceye kadar bence gayet uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

basvuru yaptim sabah aradilar adres verdim beykozda yalin internet hizmeti yokmuş ben de baska sefer dedim iyi 50 lira ben soyliyeyim.

başvuruyu netten mi yaptın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: floods

quote:

basvuru yaptim sabah aradilar adres verdim beykozda yalin internet hizmeti yokmuş ben de baska sefer dedim iyi 50 lira ben soyliyeyim.

evet aga
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: floods

quote:

evet aga

Ben de bugun basvurdum. Daha once yalin internet kullandigim yere simdi verilemiyor diyordu sistem. Baska bir adres girip sisteme kabul ettirdiler. Onceki aboneligimi de ayni sekilde yapmislar. Yarin gelip baglayacaklarmis. Modem de aldim evde vardi ama nasil olsa bedava:) (taahhut bitmeden kapatmayi dusunmedigim icin cezayi dusunmuyorum)

• aöf liler yararlanabiliyor mu bu kampanyadan?
  • AÖF de üniversite değilmi hocam, bence katılmalı...
  • iyi akşamlar...
    Eski bir ttnet kullanıcısıyım. ne kadar nefret etsemde bulunduğum yerde ne super online ne uydunet nede başka bir sistem olmadığından bende bu kampanya ile başvuru yaptım dün. Ttnet ne kadar sürede bağlıyor bu interneti. Telefon şebekesi ayarını vs yapmak için adam gönderiolar mı?
  • daha yeni yalın net limitsize geçmiştim ayda 60 tlye.onu iptal ettirip buna geçsem ceza ödermiyim.yüzde 50 indirim üniversitelilere indirim bize gelince bindirimmi :D
  • ŞU ANDA TELEFON+İNTERNET BAĞLANTIMIZ VAR AMA EVDE SADECE BEN İNTERNET KULLANIYORUM TELEFONUDA KULLANMIYORUZ BABAM KAPATTIRCAM DİYOR BENDE ÜNİVERSİTELİYİM ARALIKTA BİTECEK BİTİNCE KENDİ ÜZERİME BU KAMPANYADAN YARARLANABİLİRMİYİM ACABA?
  • Bugun kocaelinden kendi ógrenci belgem. Nûfus cüzdanım ve imzalarımla balıkesir erdekteki ev adresime 50tl netlimitsizi bağlattım

• 3. aydan sonra tivibu üyeliğinin iptal edilip edilemediğini öğrenen var mı ?
  • quote:

3. aydan sonra tivibu üyeliğinin iptal edilip edilemediğini öğrenen var mı ?

Edilmiyor açık açık yazmış adamlar 3.9 tl faturaya yansıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun_64

quote:

3. aydan sonra tivibu üyeliğinin iptal edilip edilemediğini öğrenen var mı ?

Edilmiyor açık açık yazmış adamlar 3.9 tl faturaya yansıyor

Müşteri hizmetleri ile de görüştüm istenirse iptal edilebiliyor tivibu üyeliği. Açık açık yazıyormuş :)

quote:

Kampanya için herhangi bir taahhüt veya bağlayıcı koşul söz konusu mudur?

Üniversiteli Kampanyası abonelerine Tivibu Web 3 Ay Hediye paketi için herhangi bir bağlayıcı bir koşul söz konusu değildir. Aboneler istedikleri taktirde Tivibu Web Maxi Paket 3 ay hediye üyeliklerini sona erdirebilirler. Tivibu Web Maxi paketinin iptali durumunda müşteriye hiçbir koşulda cezai tutar yansıtılmaz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.