Şimdi Ara

TTnet 'ten Turkne Geçmek 24Mbps 150GB AKK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıldır TTNET 8 Mbps adsl kullanıyorum.Bugün 2 yıllık anlaşma bitti bulunduğum konumda turktelekom altyapı varmış turknete geçmeyi düşünüyorum ama yaşadığım ilçede turknet bayisi yok il merkezinde var.Turknet websitesinde altyapı alacağım en fazla hız 24 Mbps 150GB AKK yazıyor online başvurmayı düşünüyorum.Alsam sorun çıkar mı ? kaç günde bağlanır ? başka önerileriniz var mı ?

• telefonla arıyorsun. evrakları kargoyla gönderdiyorsun sonra gelip bağlıyorlar.
  • Merhaba, öncelikle sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız. TurkNet olarak bayii kanalımız bulunmamaktadır. Web sitemiz üzerinden ve ya çağrı merkezimizden başvuru talebinizi aldıktan sonra mail adresinize sizden istenilen evrak gönderimi yapılmaktadır. Evrakları tarafımıza eksiksiz bir şekilde göndermeniz durumunda, eğer altyapı kaynaklı sorun ile karşılaşılmazsa 3-5 iş günü içerisinde hizmetiniz bağlanacaktır.
    Şuan 'Arkadaşını Getir' kampanyamız mevcuttur. İçeriği ise;
    Size bir arkadaşınız referans oluyor ve bir davet kodu alıyorsunuz ve başvurunuzu bu davet kodu üzerinden yaparsanız hem sizin hem de davet kodunu aldığınız arkadaşınızın bir aylık kullanımı ücretsiz oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, öncelikle sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız. TurkNet olarak bayii kanalımız bulunmamaktadır. Web sitemiz üzerinden ve ya çağrı merkezimizden başvuru talebinizi aldıktan sonra mail adresinize sizden istenilen evrak gönderimi yapılmaktadır. Evrakları tarafımıza eksiksiz bir şekilde göndermeniz durumunda, eğer altyapı kaynaklı sorun ile karşılaşılmazsa 3-5 iş günü içerisinde hizmetiniz bağlanacaktır.
    Şuan 'Arkadaşını Getir' kampanyamız mevcuttur. İçeriği ise;
    Size bir arkadaşınız referans oluyor ve bir davet kodu alıyorsunuz ve başvurunuzu bu davet kodu üzerinden yaparsanız hem sizin hem de davet kodunu aldığınız arkadaşınızın bir aylık kullanımı ücretsiz oluyor.

ben bir bilgisayar yada bilişim şirketim olsaydı türknetten bayilik alsam mesela türknet satışı yapsam olmazmı bayilik vermiyormusunuz? türktelekom herkese veriyor. yeterki sat primini al diyor. ama işte prensiblerim gereği önünden geçmeyeceğime yemin etmişliğim var :) ileride küçük-orta çaplı bir bilgisayar bişim firması açmayı planlıyorum da ;) şimdiden ön bilgi alayım.

• bu arada yazım hatalarımız varsa kusura bakmayın kayınconun pc den yazıyorum. oyun klavyesi diye sacma sapan bir klavye kaktırmışlar kendisne :D çatır çutur yazmak zor oluyor. :D
  • can-can-can kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ülke genelinde bayiliklerimizi kapattığımız için bayii kanallarımız bulunmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz
  • İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.Online başvuru yaptım evrakları imzaladım gönderdim internet kullanıma hazır modemi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperenclo -- 12 Eylül 2017; 11:37:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alperenclo A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizi aramızda görmekten dolayı mutluyuz. İyi kullanımlar dileriz.
  • Modem geldi internetim Sorunsuz çalışıyor,umarım hep böyle gider Turknet'e geçmek isteyenlere öneriyorum verdiğim linkten online başvurarak sende, bende bir ay bedava internet kazanıyoruz.
    https://turk.net/p/RAF15EM67YDO/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.