Şimdi Ara

TTNET ten Superonline'a geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar forumun bu kısmının biraz yabancısıyım, sorum eğer çok sorulan sorulardan biri ise
    şimdiden affınızı rica ederim.

TTNET kullanıyorum, hızına göre çok pahalı olması ve hiç kullanmadığım telefonuma her ay 25-30 tl
    ödemem dışında teknik açıdan memnun sayılırım.

Bu şekilde sınırsız 2 Mbit internet bana ayda 69+30 = 100 Tl gibi *bence* çok fahiş bir fiyata geliyor. Bu nedenle
    Superonline 20 Mbit / 44 tl tarifesine geçmeyi düşünmekteyim. Bu konuda tecrübesi bununan arkadaşlardan
    fikirlerini rica ediyorum.

Özellikle sabit telefonu da superonline'na taşıdınız mı ? Aldığınız hizmetten memnun musunuz ?

Şimdiden teşekkürler saygılar ...

• Ttnet ten bende super online geçmeyi planlıyorum.2 aydır ayın 2-3 ünden sonra kota asıldı diye 1 ay boyunca 1 mbit internet kullandırtıyorlar üstelik 55 liraya önceden 1 mbit 49 lira veriyordum. superonline sınırsız paketlerinden birine geçmeyi planlıyorum. daha önce bu geçişi yapmış arkadaşların tavsiyelerini ve önerilerini bizimle paylaşmalarını bende rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: namdar

Ttnet ten bende super online geçmeyi planlıyorum.2 aydır ayın 2-3 ünden sonra kota asıldı diye 1 ay boyunca 1 mbit internet kullandırtıyorlar üstelik 55 liraya önceden 1 mbit 49 lira veriyordum. superonline sınırsız paketlerinden birine geçmeyi planlıyorum. daha önce bu geçişi yapmış arkadaşların tavsiyelerini ve önerilerini bizimle paylaşmalarını bende rica ediyorum.

Benzer bir durum SO içince var sanırım bende yeni araştırmaya başladım limitsiz paketlere bile limit koyuyorlarmış
    hemen ilk -1 puanını aldı benim gözümde ;

http://www.superonline.net/yardim/adil.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: ssenginss

quote:

Orijinalden alıntı: namdar

Ttnet ten bende super online geçmeyi planlıyorum.2 aydır ayın 2-3 ünden sonra kota asıldı diye 1 ay boyunca 1 mbit internet kullandırtıyorlar üstelik 55 liraya önceden 1 mbit 49 lira veriyordum. superonline sınırsız paketlerinden birine geçmeyi planlıyorum. daha önce bu geçişi yapmış arkadaşların tavsiyelerini ve önerilerini bizimle paylaşmalarını bende rica ediyorum.

Benzer bir durum SO içince var sanırım bende yeni araştırmaya başladım limitsiz paketlere bile limit koyuyorlarmış
    hemen ilk -1 puanını aldı benim gözümde ;

http://www.superonline.net/yardim/adil.aspx

bu akk saçmalığı .e kadar olan aboneliklerde var birde sizin bu linkdeki baglantılarda ben tamamen sınırsız 4 mbit almayı düşünüyorum 89 lira olan ondada varsa artık diyecek laf bulamıyorum

• Ben numarayı da taşıdım. Şimdilik memnunum. Yazdığım yorumlara bakabilirsin.

Burada ekleyeceğim şey ise Superonline'ye geçişin kolay olduğu. Bir kez telefon ile aradım.
    Sonra ısrarla gelelim bağlayalım diye onlar aradılar. Eve gelip interneti bağladılar,
    duvarları delip kabloyu istediğim odaya çektiler ve gittiler. Birkaç gün sonra da birisi
    şirket arabasına atlayıp sadece imzamı almak için geldi.

Superonline'nin yerini yurdunu bilmem. Ama Telekom'un nerede hangi müdürlüğü var,
    hangisi hangi işe bakmıyor, aralarında kaç kilometre yol var, hepsini biliyorum!

Belki benim şansımdır ama alışık olmadığım için onca yıllık zulümden sonra tuhaftı!
  • Ben de yaklaşık 3,5 yıldır telekom ve adsl abonesiyim. ben ne çok telefon ile konuşurum, ne de çok fazla internete girerim. kablo tv ve ayrıca digitürk abonesiyim(ekonomik paket ) toplam telefon +adsl 45 Tl kablo tv 10 tl digitürk de 45 tl ödeme yapıyorum. yani toplam 100tl bu faturayı nasıl düşürebilirim? superonline'a geçiş mantıklı mı? kafa karmakarışık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgrafik

Ben numarayı da taşıdım. Şimdilik memnunum. Yazdığım yorumlara bakabilirsin.

Burada ekleyeceğim şey ise Superonline'ye geçişin kolay olduğu. Bir kez telefon ile aradım.
    Sonra ısrarla gelelim bağlayalım diye onlar aradılar. Eve gelip interneti bağladılar,
    duvarları delip kabloyu istediğim odaya çektiler ve gittiler. Birkaç gün sonra da birisi
    şirket arabasına atlayıp sadece imzamı almak için geldi.

Superonline'nin yerini yurdunu bilmem. Ama Telekom'un nerede hangi müdürlüğü var,
    hangisi hangi işe bakmıyor, aralarında kaç kilometre yol var, hepsini biliyorum!

Belki benim şansımdır ama alışık olmadığım için onca yıllık zulümden sonra tuhaftı!

sanırım fiber internete geçtiniz peki ttnet iptalini onlar mı yaptı yoksa siz gidip dilekçe mi verdiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugi Leite
    sanırım fiber internete geçtiniz peki ttnet iptalini onlar mı yaptı yoksa siz gidip dilekçe mi verdiniz

TTNet İnternet iptali için Telekom'a gitmek zorunlu. Ama iptal işleminin hangi müdürlükte yapıldığını iyi öğrenin, o kadar yolları boşuna gitmemek için.

Numara taşıma için ise bir şey yapılmamalı, sadece SOL'un gönderdiği form imzalanmalı. Numarayı iptal ederseniz tümüyle iptal edilmiş olur, taşıma işlemi de yapılamaz.

Sonrasında 60 gün içinde TTNet'ten gelen bir faturayı/makbuzu SOL'e fakslamak, sonra telefonla arayıp "filan belgeyi faksladık, gerekli işlemlerin yapılmasını rica ederim" demek gerekli. Zira TTNet ek bir ücret yansıtırsa SOL bunu tazmin edecekmiş veya en azından fırsat kampanyası için gerekliymiş. Telefonda benim anladığım bu şekildeydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: Tugi Leite

TTNet İnternet iptali için Telekom'a gitmek zorunlu. Ama iptal işleminin hangi müdürlükte yapıldığını iyi öğrenin, o kadar yolları boşuna gitmemek için.

Numara taşıma için ise bir şey yapılmamalı, sadece SOL'un gönderdiği form imzalanmalı. Numarayı iptal ederseniz tümüyle iptal edilmiş olur, taşıma işlemi de yapılamaz.

Sonrasında 60 gün içinde TTNet'ten gelen bir faturayı/makbuzu SOL'e fakslamak, sonra telefonla arayıp "filan belgeyi faksladık, gerekli işlemlerin yapılmasını rica ederim" demek gerekli. Zira TTNet ek bir ücret yansıtırsa SOL bunu tazmin edecekmiş veya en azından fırsat kampanyası için gerekliymiş. Telefonda benim anladığım bu şekildeydi.

teşekkürler
    iptal işlemi yapan herhangi bir telekom müdürlüğüne gidip iptal ettirebilir miyim iş nedeniyle eve yakın olan müdürlüğe gidemiyoruz çunku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tgye155 -- 10 Ekim 2011; 0:52:17 >

• O değilde iptal işlerinde dikkatli olun bir resmi belge olsun elinizde iptal olduğuna dahil.Sonra bindirmesin bu şerefsizler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.