Şimdi Ara

Ttnet Tarifemi değiştirdi modem vermiyor [MODEMİ ALDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adsl aboneliğimi fibernete geçirdiler fakat modemim desteklemediği için uzun bir süredir internetimi adam gibi kullanamıyorum sürekli kopmalar oluyor
    internette biraz araştırma yaptım bu gibi durumlarda ücretsiz fiber destekleyen modem veriyorlarmış (aboneliğim bitene kadar)
    bende bunu ttnete bi danışayım dedim.

Olaylar şöyle gerçekleşti;

1. adım
    Ttnet'in internet sitesi üzerinden adsl aboneliğim fibernete geçirildiği için sürekli kopmalar oluyor düzgün kullanamıyorum, internette ücretsiz modem verdiğinizi duydum bilgi almak istiyorum diye bilgi notu bıraktım bunun sonucunda telefon ettiler ve sorunun modem kaynaklı mı yoksa hat kaynaklımı olduğunu öğrenmek için servis göndereceğiz dediler.

2.adım
    Servis geldi ve hattı kontrol etti modemin değişmesi gerektiğini söyledi bende yine ücretsiz modemden bahsettim o da Türk Telekoma gitmemi söyledi.

3.adım
    Ttnet'e yine internet sitesi üzerinden mesaj attım,durumu anlattım Türk Telekomda hangi birimle görüşeceğimi ve neler söylemem gerektiğini sordum
    Ertesi gün aradılar ne yapmam gerektiğini söyleyip birde verecekleri modemin aboneliğimin sonunda geri alacaklarını söylediler.

4.adım
    Türk Telekom'a gittim,görevli ile görüştüm bana böyle bir şey yok ücretsiz modem vermiyoruz dediler,ben tekrar ttnetle olan görüşmelerimden bahsettim başından atıp üst kattaki teknik servisten Ercüment adında bir görevliyle konuşmaya gönderdi gittim onunlada konuştum o da benim yapabileceğim bir şey yok az önce birisi daha geldi keşke modem olsa da versem dedi ve Ttnet'i aramamı söyledi

5.adım
    Ttnet'i aradım olanları anlattım bana servis gelip kontrol yaptıktan sonra modemi servis verecek dedi şikayet kaydı oluşturdu.

6.adım
    Ertesi gün servis arayıp biz geçen gün gelip kontrollerimizi yaptık modemi biz vermiyoruz Türk Telekoma gitmen lazım dedi bende zaten gittim dedim o da ben bilmiyorum o işi dedi.

7.adım
    Bu gün tekrar Ttnet'i aradım olayları anlattım bana tekrar Türk telekoma gitmem gerektiğini söyledi bende geçen gün gittim bi sonuç alamadım dedim o da Türk Telekom'a gidip bizi arayın dedi

durum böyle ne yapmalıyım tekrar Türk Telekoma mı gideyim?
    Gitmek te istemiyorum tip tip bakıyolar insanın yüzüne ücretsiz modem deyince

www.sikayetvar.com'da şikayet açsam mı?

Daha önce bu durumda olup ücretsiz modem alan biri varsa nasıl aldığını yazarsa çok faydalı olur.

benimle aynı durumda olan başka bir kişinin şikayetihttp://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2414518/ttnet-onayim-olmadan-fibere-gecis/hwl3e

Güncelleme:21.07.2014

8.adım
    Aradan bi kaç gün geçtikten sonra sikayetvar.com da şikayetimi yaptım, geri dönüş yapıldı Türk Telekoma yönlendirdiler

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2571240

9.adım
    Cuma günü Türk Telekom'a gittim içeri girmeden TTnet müşteri hizmetlerini aradım ve kiminle görüşmem gerektiğini ve ne diyeceğimi sordum, konuyla ilgili modem değişim kaydını oluşturduklarını içeriden herhangi birisi ile görüşebileceğimi söyledi.
    İçeri girdim ve durumu tekrar anlattım önündeki bilgisayardan modem değişim kaydına bakmasını istedim göremediğini söyledi (geçen gittiğimde açıp göstermişti bütün şikayetlerimi ayrıca bu kadından da şikayetçi olacağım oyalayıp durdu beni ) ve konuyla teknik servis ilgilecek dedi teknik servisin mesaisi 17.00'da bitiyormuş. (Türk Telekom 17.30 da kapanıyor diye geç gitmiştim ) pazartesi bi daha gelmeyeyim diye teknik servisin numarasını aldım

10.adım
    Pazartesi günü bir çok kez Teknik servisi aradım;
    Telefonu açmadılar,
    açıp konuşmayıp dinlediler,
    açıp durumu anlattığımda yüzüme kapattılar,
    sadece 1 kişiyle konuşabildim o da stajyermiş yine başka yere bağladı bağladığı yer yine açmadı

bende aramayı bırakıp TTnet müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım o da bana sistemde modem değişimi için kaydınız görünüyor zaten,en kısa sürede evinize modem değişimi için ekip göndereceğim ve olayın aciletiyle ilgili not düşüyorum dedi.

TTnet tarafından dönüş yapılmasını bekliyorum.

Güncelleme:23.07.2014

11.adım
    Bu gün sorunun çözülüp çözülmediği hakında TTnet aradı bende çözülmediğini belirttim ve konuştuğum yetkiliden öğrendiğim kadarıyla Türk Telekom yetkilileri sorunu çözülmediği halde sisteme çözüldü olarak giriyormuş.Konuyla ilgili Türk Telekom çağrı merkezini aradım ve Fethiye şubeni ve personelleri şikayet ettim

konuyu açalı 8 gün olmuş bile açmadan öncede 10 gün civarı uğraştım günler çok çabuk geçiyor hala sakin sakin çağrı merkezleri ile konuşmaya devam ediyorum bakalım bu sakinlik nereye kadar sürecek

son gelişme:Bölgemdeki Türk Telekom Teknik Müdür Yardımcısı beni aradı sorunu onada anlattım biraz sonra sizi arayacağım deyip kapattı 5dk sonra arayıp bana Ercen adında bir görevlinin cep telefon numarası verip gerekli bilgiyi Ercan beye aktardım dedi.Konuşma biter bitmez Ercan beyi aradım yarın 8.30 da müsaitim modeminizi getirin kontrol edicem dedi. sabah uyanabilirsem gidicem (operasyon müdürüymüş galiba geziyomuş sürekli)

Güncelleme:25.07.2014

12.adım

Bu gün 8.30 gibi Türk Telekoma gittim ve teknik servise modemimi kontrol ettirdim vezneye yönlendirdiler yine ücretsiz modem vermiyoruz dediler gidip müdür yardımcısıyla konuştum dedim modem vercem diye çağırıyosunuz modem vermiyosunuz dedim ve şikayet edeceğimi söyledim soyadını sordum söylemedi. Tekrar teknik servise gönderdi teknik servis elinde modem olmadığını elinizdeki internetinizi modemle kullanılabilir şekilde ayarlayacağını söyledi.Parasını verdiğim hizmeti doğru düzgün kullanamıyorum derken başka bir personel gelip aşağıda modem yok mu onu versenize dedi. Gittik tekrar vezneye bu sefer modem vermiyoruz diyen kadın modem depoda dedi gidip almam lazım siz 11.30 gibi gelin dedi. Gittim 11 de geri geldim sıra numaramı aldım, sıra geldi verdiği formu doldurdum ve şikayet sürecimin 20.gününde modemi aldım.

Huawei HG630a

Ttnet Tarifemi değiştirdi modem vermiyor [MODEMİ ALDIM]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entelektüel Ayı -- 28 Temmuz 2014; 2:09:31 >

• www.sikayetvar.com a şikayetimi yazdım yazdım Ttnet ile görüşmemde yine Türk Telekom Müdürlüğü'ne gitmemi söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entelektüel Ayı -- 25 Temmuz 2014; 13:25:53 >
  • ADSL abonelikten fibernete geçince VDSL modeme geçmen gerekiyor. TTNet ücretsiz vermiyor zaten. 96 TL'ye ayda 4 lira olmak üzere 24 ay taahhütle alınabiliyor. Piyasada 200 küsür lira civarındalar. Kim dedi sana ücretsiz modem verdiklerini? Niye bu kadar çile çektirdin ki kendine?

Yeni modemi sadece yeni abone olanlara veriyorlar, taahhütü bitip paket felan değişince vermiyorlar.(Yeni abone olanlara da vermiyor olabilirler, emin değilim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 19 Temmuz 2014; 18:39:19 >
  • barman B kullanıcısına yanıt
    hocam bizim haberimiz olmadan türk telekom adsl tarifeden fibere geçirdi paketimde de dönüşümlü fibernet yazıyor TTnetle konuşup modemim kaldırmıyor tekrar adsl aboneliğime geçmek istiyorum dedim öyle bir şey yapamayız dediler biraz da internette araştırınca dönüşümlü fibere geçenlere abonelik bitene kadar modem verdiklerini öğrendim TTnetle görüşmeye başladım(görüşmeler ilk mesajda yazıyor)

Şu şikayette de şikayeti yapan modemini almışhttp://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2414518/ttnet-onayim-olmadan-fibere-gecis/hwl3e

2 gün önce ben de şikayet oluşturdum dün geri dönüş yapıldı bu sefer modem değişim kaydı oluşturmuşlar Türk Telekoma gidin dediler cuma günü gittim 17.30 da kapanıyor diye biliyordum ama modemi verecek olan teknik servisin mesaisi 17.00 da bitmiş teknik servisin telefon numarasını aldım pazartesi arayacağım

TTnetle görüşmem sırasında bir çok kez ücretsiz modem vereceklerini kendileri söylediler fakat Türk Telekom sorun çıkarıyor

neden modem almıyorsunuz derseniz Kasım ayında taahhüt bitiyor başka bir firmaya geçeceğim ek masraf çıkarmak istemiyorum

• Verceklerini sanmam benim halamlarin basinada hemen hemen ayni sey geldi. 200 lira verip airties modem aldilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Incredıble

hocam bizim haberimiz olmadan türk telekom adsl tarifeden fibere geçirdi paketimde de dönüşümlü fibernet yazıyor TTnetle konuşup modemim kaldırmıyor tekrar adsl aboneliğime geçmek istiyorum dedim öyle bir şey yapamayız dediler biraz da internette araştırınca dönüşümlü fibere geçenlere abonelik bitene kadar modem verdiklerini öğrendim TTnetle görüşmeye başladım(görüşmeler ilk mesajda yazıyor)

Şu şikayette de şikayeti yapan modemini almışhttp://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2414518/ttnet-onayim-olmadan-fibere-gecis/hwl3e

2 gün önce ben de şikayet oluşturdum dün geri dönüş yapıldı bu sefer modem değişim kaydı oluşturmuşlar Türk Telekoma gidin dediler cuma günü gittim 17.30 da kapanıyor diye biliyordum ama modemi verecek olan teknik servisin mesaisi 17.00 da bitmiş teknik servisin telefon numarasını aldım pazartesi arayacağım

TTnetle görüşmem sırasında bir çok kez ücretsiz modem vereceklerini kendileri söylediler fakat Türk Telekom sorun çıkarıyor

neden modem almıyorsunuz derseniz Kasım ayında taahhüt bitiyor başka bir firmaya geçeceğim ek masraf çıkarmak istemiyorum

Bazı yerlerde otomatik adsl'den fibere, hipernete geçiş olmuş. Dediğin durumda haklısın. Öyle bir durumda veriliyor mu bilmiyorum; ama verilmesi mantıklı. Alan biri de var. Umarım alırsın ne diyeyim. :)

• konuyla ilgili TTnet yetkilisi ile görüştüm Türk Telekom Müdürlüğü'ne gittim veznedeki Şenay isimli bayan teknik servis ile görüşeceksiniz dedi teknik servisin mesaisi bittiği için telefon numarasını aldım ve bu gün bir çok kez aradım telefonu açıp konuşmadan beklediler,açtıkları zamanda sorunumu bildirince yüzüme kapattılar tekrar TTnet yetkilisi ile görüştüm durumu anlattım eve modem değişimi için servis göndereceklerini söylediler

veznediki Şenay isimli bayan beni oyalamaktan başka bir şey yapmadı 2 kere Türk Telekom Müdürlüğü'ne gittim ikisindede başından atıp başka yere yönlendirdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablonet modemi değiştirmek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

konuyla ilgili TTnet yetkilisi ile görüştüm Türk Telekom Müdürlüğü'ne gittim veznedeki Şenay isimli bayan teknik servis ile görüşeceksiniz dedi teknik servisin mesaisi bittiği için telefon numarasını aldım ve bu gün bir çok kez aradım telefonu açıp konuşmadan beklediler,açtıkları zamanda sorunumu bildirince yüzüme kapattılar tekrar TTnet yetkilisi ile görüştüm durumu anlattım eve modem değişimi için servis göndereceklerini söylediler

veznediki Şenay isimli bayan beni oyalamaktan başka bir şey yapmadı 2 kere Türk Telekom Müdürlüğü'ne gittim ikisindede başından atıp başka yere yönlendirdi

Hocam nasıl olsa VDSL altyapı var ve telekom sana modem kilitleyecek. Sen de hiç ttnet fiyatı alakasızlığıyla uğraşmadan Fixnet , Goonet gibi firmalara geçin bitsin. Modemi de telekomdan yada başka yerden peşin alırsınız.

He seni modem kalmadı diye başlarından savıyorlar ise ben VDSL modem alacaktım de modemi görünce durumu izah et. Modem yok deme şansları kalmaz.

• cumfiçu kullanıcısına yanıt
    hocam firma değiştireceğim zaten kasımda taahhüt bitiyor,bitene kadar kullanmak için modem değiştirmeyi düşünüyorum sürekli kopuyor internet
    bugün arayıp konuştuğumdada modem değişim kaydı bıraktığını eve servis göndereceklerini söylediler
    bulunduğum bölgede fazla bi firma yok bildiğim kadarıyla ttnet superonline dsmartnet var
  • quote:

hocam firma değiştireceğim zaten kasımda taahhüt bitiyor,bitene kadar kullanmak için modem değiştirmeyi düşünüyorum sürekli kopuyor internet
    bugün arayıp konuştuğumdada modem değişim kaydı bıraktığını eve servis göndereceklerini söylediler
    bulunduğum bölgede fazla bi firma yok bildiğim kadarıyla ttnet superonline dsmartnet var

Hocam zaten fixnet ve goonet de türk telekom alt yapısını kullanıyor. Ama portlar daha yeni olduğu için Baya farkediyor. Ben ttnette 14mbps ADSL kullanıyordum. Goonet'e geçtim başta 32mbps aldım (hız tam gelmez falan diye fazla aldım ama 33 küsür geldi ) şuan 24mbps download 2mbps upload olan pakete 60 lira veriyorum. İmza yok bişey yok. Forumdan @faststyla94 arkadaş Goonet bayisiydi direk ona danışabilirsiniz.

• Referans için teşekkürler :)
  • cumfiçu kullanıcısına yanıt
    hocam paketinizin fiyatı bayağı uygunmuş kasım ayına kadar bi düşüneceğim
  • Kendileri fibere geçiş yaptıklarında modemi bize ücretsiz verdiler.
  • bps B kullanıcısına yanıt
    Siz şanslıymışsınız hocam biz daha uğraşıyoruz hala, burdaki Türk Telekom yetkililerin böyle bir uygulamadan haberi bile yok.
  • gelişmeleri ilk mesaja ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entelektüel Ayı -- 25 Temmuz 2014; 13:10:41 >
  • Sonunda modemi aldım
    Son olayları ilk mesaja ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entelektüel Ayı -- 25 Temmuz 2014; 13:10:55 >
  • Hayırlı olsun kardeşim. Güle güle kullan
  • F3SV mağduru kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • güncellendikten sonra neler değişiyor? wifi sorunu var gibi sanki o düzeliyor mu mesela? bu arada tr için çıkan bir güncelleme mevcut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcakar1

güncellendikten sonra neler değişiyor? wifi sorunu var gibi sanki o düzeliyor mu mesela? bu arada tr için çıkan bir güncelleme mevcut mu?

Konu 3 sene öncesine ait

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.