Şimdi Ara

Ttnet Taahhütden Nasıl Kurtulurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam zamanında Ttnet e 24 ay taahüt vermiş.2 ay bedava 10 ay indirim kampanyasında bu ay indirim bitiyor ve ben doğru düzgün kullanamadığım internetten 1 yıl çok güzel kazık yiyicem. Yokmudur bundan kurtulmanın yolu daha yüksek bi pakete geçsem kaldırırlarmı bu taahhüt ü. Malatya da henüz türksat falan da yok ne yapsam ben. Lanet olsun sana ttnet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha üst pakede de geçseniz taahhüt devam eder. Taahhüdü bozarsanız, şu ana kadar aldığınız indirimleri sizden alırlar. Henüz 2 ay olduğuna göre çok bir şey tutmayacaktır ama paketinizi bilmiyorum. Ayrıca imzalanan sözleşmeye bir bakın, iade edilecek indirimler dışında herhangi bir cezai şart var mı yok mu diye. Eğer başka bir ceza yoksa, sadece indirimlerinizi iade eder sözleşmeyi feshedersiniz. Ama Ttnet'ten başka servis sağlayıcı yoksa, dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına geri döneceksiniz.

Doğru düzgün kullanamadığım demişsiniz. Teknik bir problem mi var? Varsa eğer daha hızlı pakete geçtiğinizde işler daha kötü olacak.
  • Her gece internet düzenli olarak gidiyor sağolsunlar. Verdikleri modemden mi bilmiyorum internet bi gittiğinde 1 saat düzelmyor internet varken modemi kapatıp açsam bile aynı durum 1 saatte geliyor tekrar modem ışıkları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKNET mi TTNET mi
    2 yıl önce açıldı
    Süperonline VDSL mi Kablonet mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.