Şimdi Ara

TTnet sozlesmem bitiyor tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 4 gun icinde taahhutum bitecek suan 16mbit limitsiz+ telefonla beraber 60 lira oduyordum simdi tarifelere bakiyorum aynisi 85 lira gozukuyor indirimde yapmiyolar.Indirim kapmanin bi taktigi var mi ? Baska saglayiciya da gecmek istemiyorum hepsinde sikayet var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TÜRKNET
  • geb36 G kullanıcısına yanıt
    turk net den uzak dur

Daha önce bu firma tarafından arandım ttnet hizmetimizin anlaşması bittiği için bir aylık deneyeyim dedim sabit hattımı taşımak istemiyorum numaramı değiştirmek istemiyorum dedim ve olur dediler bende tt net anlaşmam biter bitmez başvurdum bütün belgelerimi yolladım bu sefer yalın internet veremiyoruz diye mesaj atmışlar
    turk net in müşteri hizmetlerine kesinlikle ulaşamıyorsunuz çünkü canlı destek hizmeti vermiyor şimdi iptali için başvurdum
  • Millenicom tavsiye ederim.
  • Mileni veya netspeed.

Müdürlük yakınsa iptal edeceğim deyip de fiyat da alabilirsin. Ama dilekçe yazma, iptal etme. Belki port sorunu vardır.

• bugün itibarı ile netspeed firmasına geçiş yaptım kullanıyorum telekomla aynı hızı tanımlamışlar ve fiyatı daha uygun akn yok aktivasyon ücreti var 75 tl ama 6 ay taahhüt verdiğim için onuda almıyorlar çıkmak isterseniz de o 75 tl yi ödeyip çıkıyorsunuz başka fiyat farkı felan yok ... telekom bu saatten sonra kullanılmaz oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhann06

bugün itibarı ile netspeed firmasına geçiş yaptım kullanıyorum telekomla aynı hızı tanımlamışlar ve fiyatı daha uygun akn yok aktivasyon ücreti var 75 tl ama 6 ay taahhüt verdiğim için onuda almıyorlar çıkmak isterseniz de o 75 tl yi ödeyip çıkıyorsunuz başka fiyat farkı felan yok ... telekom bu saatten sonra kullanılmaz oldu
    Hızda dalgalanma var mı ? Pingler ne durumda ? Bende 10 gün sonra geçeceğim memnun kaldınız mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superbox taahhüt bitti
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    fena değil telekom değerlerine yakın değerlerim
  • 44,75+21 de ev telefonu ödüyorum. Taahhüt bitecek, tavsiyeleri takip ediyorum. Netspeed iyi gibi, zira bulunduğum yer küçük bir ilçe, her servis sağlayıcı yok.
    Önce telekoma gidip bir pazarlık yapayim.

• sekodemo kullanıcısına yanıt
    Vallahi bilmeyecem ama müşteri hizmetleri olsun arıza kaydı olsun şimdilik memnunum
  • Türk.Net 'de çağrı merkezi yok dolasıyla destek konusunda sıkıntı yaşarsınız .Netspeed saat 23:00 den sonra destek servisi kapalı sanırım diğerleride aynı biçimdedir.Milleni 7/24 desteği var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.