Şimdi Ara

TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
13
Favori
145.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
392 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umutcan.57

Oh be net speed 44tl ödüyorum adsl 16mbsye zaten akn derdim yok mis
    Oh çekmek için daha çok erken, şubat ayı gelsin itelemeyi göreceğiz.
  • Valla derhal taahhüt biter bitmez alternetiflere geçerim araplara becertirken bana mı sordular şimdi çağ dışı hızlara çağ dışı fiyatlarla bana bedel ödetecekler .. türk telekom bitmiştir sorumlusu da biz müşteriler değiliz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redshift kullanıcısına yanıt
    sorumlu degiliz ama giren cıkan bize
  • Akn nin kalkması fiyatlar artsa bile daha iyi.

Bu şekilde rekabet daha çok artacak.

Türk Telekom un sitesinde her hız için ayrı ayrı akn ler. 24 mbps için 35 gb akn, 50 gb akn, 75 gb akn, 100 gb akn, 150 gb akn diye devam ediyor. Aynı şekilde tüm 24 mbps hızındaki akn li paketlerin sabit telefon için bir fiyatı var, yalın kullanan için bir fiyatı var, ttnet alo kullanan için bir fiyatı var. Bu tarifeleri aynısı 8, 16, 32, 50 ve 100 mbps için de var.

Toplamda bakarsan belki 100 e yakın tarife var ve Türk Telekom un sitesine girdiğin zaman sadece sabit internet tarifelerini bulmak için bile bayağı bir uğraşmam gerekiyor. Bir de tarifeleri gördün mü iyice kafan karışıyor. Kısacası abonenin kafası karışsın da fiyat araştırması yapamasin diye her türlü üç kağıdı yapmışlar

Türk Telekom un milyonlarca abonesi var ve genelde bu şekilde kafası karışan ya da araştırmayan abonelere 16 mbps 75 gb akn kullanıyorsunuz. 75 gb akn yi 100 gb yapalım deyip fiyatı da 5 lira arttiriyorlar. Abone de pek bilmiyorsa tamam deyip bir 24 ay daha sözleşme yapıyor.

Akn li tarifeler komple kalkınca fiyatlar daha net olacak. Çünkü toplamda 8, 16, 24, 32, 50 ve 100 mbps limitsiz tarifeler kalacak. Yani 5 tarife. İnsanların fiyatlar hakkında bilgi sahibi olması daha kolay olacak. Taahhütu biten abone daha rahat fiyat araştırması yapacak.

• Gravaze kullanıcısına yanıt
    Yani bazen dediğin gibi oradaki bilgiler doğru olmayabiliyor. Sistemi güncellemiyorlar ya da geç düşüyor.

Veya Türk Telekom yüksek hız vermek istemediği için alt yapı yok diyebiliyor. Ama genelde doğru sonuçlari verir alt yapı sorgulama siteleri.

• mustafa_demir87 M kullanıcısına yanıt
    Ahahahaha ulan ya. Kendilerini tek zannediyorlar heralde de millet geçer 2-3 firma var rahatça geçilecek hem makul fiyat hem hızlı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim taahutun bitmesine 8 ay var. Benim taahut bitene kadar ayni parayi odeyecegim degil mi? Taahut bitince turknete filan gecerim diye dusunuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel olmuş ben beğendim. Listeyi ve fiyatlandırmayı hazırlayan kişinin ellerine sağlık.

• En düşük paket eskiden daha avantajlıydı. Hiç olmazsa akn dolana kader 16 kullanıyordu insanlar sonra 5 e düşüyordu. Şimdi 4 mbps verip Akn yi kaldırdık diye bir de yayınlıyorlar bunları

• Şimdi benim merak ettiğim şu. Türk telekom biliyor ki başka firmalar kat kat ucuza ttnin alt yapısını kullanarak daha iyi internet hizmeti veriyor. Ee peki türk telekom bu diğer firmalara kiraladığı altyapıya büyük zam koyarsa bunun önüne kim geçebilir ki

• Ben şuan 34mbps 100gb a 117tl ödüyorum. 1 ocaktan sonra fiyat değişecek mi
  • Buna ön ayak olan bütün donanımhaber üyelerinin, bu girişime destek olmayıp benim gibi uyaranların, şu anda kullandığı internetlerini, yeni güncellemeye göre belirlenmiş ücretlerini ödemelerini talep ediyorum.

Bizim de hakkımızı çaldınız. Artık ne yapıp edin, bu işi düzeltin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drktower

Twitter da Trend olduktan sonra paketlerin olduğu kampanyayı sayfadan kaldırmışlar.
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/kampanyalar.aspx
    Fiyatlar paketler yok olmuş harbiden vites oldu herelde bu kadar tepki alınca bakalım neler olacak

• Netspeede zam yaptı diye tepki gösterildi ama ttnetin yanında adamlar indirim yapmış gibi olmuş.

Adamların 16 mbit sınırsız verdiği yerde TTNet daha pahalıya 4 mbit veriyor bu nasıl bir kar marjidir böyle.

Yüksek hızlarda fark daha da fazla açılıyor.

• her şeye rağmen ne kadar pahalı internet kullanıyoruz yazıklar olsun. gerçekten bir vatandaş olarak üzülüyorum
  • Allah düşmanımın başına vermesin...Bu nedir??? Lübnanlıdan kazığı yiyince Türk telekom ellerinde kaldı.Şimdi bu kazığın acısını vatandaştan çıkarmaya çalışıyorlar...Bankacılardan daha farklısını beklemezdim gerçi.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheva24

Bu mesaj silindi.
    sosyal medya ve forumlarda büyük tepki geldiği için lider kampanyası sayfası kaldırıldı şuan öyle fiyatlar yok

eğer şuan sözleşme yaparsan sözleşme bitene kadar 50 mb sınırsız 80 tlye devam edebilirsin

bu yeni fiyatlar yeni müşteriler için geçerliydi mevcut müşterileri kapsamıyor
  • YoK kullanıcısına yanıt
    Bütün operatörler aynı fiyat yapınca mecbur veriyorsa. Zamanında ki telefonları düşün. Kimse 2binin üstüne laptop cep telefonu almam derdi. Fiyatlar 10binlerde gezince mecbur aliyorsun iste

• BéTo kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom un sitesinde 35 mbps 100 gb akn 75 lira yalın olarak her şey dahil fiyatı

Neden o kadar ödüyorsun

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    devlet belli bir sınırın ustunde zama yapmasına izin vermiyor du

2019 da ne olucak ozaman gorunecek

o kucukler daha 2019 tarifelerini acıklamadı olay orda kopacak bence
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.