Şimdi Ara

TTNET REZİLLİGİ =İPLENMEMEK=

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 GÜN BOYUNCA İNTERNETİMİ ELİMDEN ALAN TTNET
    15 DK ÇÖZÜLECEK SORUNU 3 GÜNDE ÇÖZEN TTNET
    AKK DİYE ŞAÇMA SALAK ŞEYLER ÜRETEN TTNET
    HER AY KOL GİBİ FATURAYI SOKAN TTNET
    ADAM GİBİ HİZMET VERMEYEN TTNET
    KULLANICILARINI İPLEMEYEN TTNET
    BİZLERİ MAL ZANNEDEN TTNET

TTNET KULLANAN MİLYONLARCA KOYUN KULLANICIDAN BİRİYİM
    22,23,24 HAZİRAN TARİHLERİNDE TTNET TARAFINDAN İNTERNETE GİRME HAKKIM ELİMDEN ALINDI
    4 GÜN BOYUNCA BELKİ YÜZLERCE KEZ TELEFON ACTIM HER SEFERİNDE HATA KAYDINI ALDILAR AMA BİR İŞLEM YAPMADADILAR
    HER SEFERİNDE MODEMİ KURDUNUZ MU MODEM ACIK MI PC ACIK MI KABLO TAKILI MI GİBİ SEYLERİ SACMALAYIP DURDULAR HER SEFERİNDE BU İŞLEMLERİ YAPTIGIMI BELİRTTİM
    AMA SORUNUN ONLARDAN KAYNAKLANDIGINI BİLİYORDUM BUNU HER SEFERİNDE DİLE GETİRDİM 3 GÜN BOYUNCA İNTERNETİMİMİ GAPS ETTİLER

ATAKÖY TTNET MÜDÜRLÜGÜNDEN ALDIGIM TTNET TEKNİK BÖLÜMÜN TELEFON NUMARASIYLA SORUN SADECE 30 DK GİBİ KISA SÜREDE ÇÖZÜLDÜ 30 DK YAPACAKLARI İŞİ 4 GÜNÜN SONUNDA YAPTILAR

LYS SINAV GİRİŞ BELGEMİ BİLE İNTERNET CAFEDE CIKARTTIM KİMSE BANA NİYE SON GÜN ÇIKARTIN BAŞTAN ÇIKARSAYDIN FALAN DİYEMEZ

BU YAŞADIGIM OLUMSUZLARIN KARSISINDA İÇİME RESMEN ÖKÜZ OTURDU İSTESELER 30 DK ÇÖZÜYORLAR AMA 3 GÜNDE ÇÖZDÜLER BİR EVDE 3 GÜN İNTERNET OLMAMASI BU HİZMETİ ALAMAMAK NE DEMEK

TTNET E KARSI YAPTIRABİLECEGİM BİR YAPTIRIM VAR MI

• TTNET E KARSI YAPTIRABİLECEGİNİZ BİR YAPTIRIM maalesef yok ? onlar ağa onlar paşa
    Devletin yetkili birimleri dahi TTNET yaptıklarını görmezden geliyor.6 milyon abonemiz var diyorlar ama 6 milyon her aboneden farklı küfürler beddualar yiyorlar...
  • Benim de gayet güzel 4 günüdür internetim yok, en gene biryerlere ulaşıp çözebilmişsin ben telefonla hiç bir yere ulaşamadım...
    Müşteri hizmetleride bir kaç defa "Şu an çalışmadan dolayı bilgilerinize ulaşamıyoruz, lütfen daha sonra tekrar arayın" diyip resmen yüzüme kapattı.
    1-2 güne bir şekilde çözülmezse TTnet aboneliğini iptal ettirip Superonline ADSL ye geçeceğim.
    Paramızla rezil oluyoruz resmen. İlk günden beri TTnet üyesiyim ama son 5 aydır çektiğimin haddi hesabı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 25 Haziran 2012; 13:01:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Benim de gayet güzel 4 günüdür internetim yok, en gene biryerlere ulaşıp çözebilmişsin ben telefonla hiç bir yere ulaşamadım...
    Müşteri hizmetleride bir kaç defa "Şu an çalışmadan dolayı bilgilerinize ulaşamıyoruz, lütfen daha sonra tekrar arayın" diyip resmen yüzüme kapattı.
    1-2 güne bir şekilde çözülmezse TTnet aboneliğini iptal ettirip Superonline ADSL ye geçeceğim.
    Paramızla rezil oluyoruz resmen.

siberarmi 0212 543 05 05 bu telefon numarası ttnetin teknik servis bölümünün telefonu buraya telefon acarsan sorunun 30 dk da çözülür
    eger 4440375 e telefon acarsan birşey olmaz

seninde mi sorunun ıp almıyor modem
  • İzmir'e bakıyor mu o teknik servis :) Akşam eve dönünce denerim artık sağol. En kötü ihtimal İzmirdeki teknik servisin telefonunu alırım.

Benim de IP den olabilir.4 gündür DSL ışığım göz bile kırpmıyor. Bütün kabloları değiştirdim belki bendendir diye ama bir değişiklik yok.
  • quote:

İzmir'e bakıyor mu o teknik servis :) Akşam eve dönünce denerim artık sağol. En kötü ihtimal İzmirdeki teknik servisin telefonunu alırım.

Benim de IP den olabilir.4 gündür DSL ışığım göz bile kırpmıyor. Bütün kabloları değiştirdim belki bendendir diye ama bir değişiklik yok.

büyük ihtimalle bakar
  • iplenmemek deyince konu dışında takılan biri vardı iplenmeyen adam diye o aklıma geldi :D

Hocam bir de şöyle bir şey var imkanın varsa değiştireceksin yoksa da bunu çekmek zorunda kalacaksın.Olay böyle biz akk'yi iyileştirmek için en düzgün çözümleri üretmeye çalışıyoruz ama elden pek bir şey gelmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TurkNet rezaleti içerir
    geçen yıl açıldı
    Türk Telekom Rezaleti!!!
    3 yıl önce açıldı
    Superonline ping rezaleti
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iptal ettirip başkasına geçersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cy_x

iptal ettirip başkasına geçersin

2 ay sonra öyle yapacagım zaten

ama parasını takır takır verdigim hizmetden yararlanamamak koyuyor
  • o konuda yapacak bişe yok ttnetden ne kadar çabuk kurtulursan o kârdır.
  • Ya bunlara ne yapsak ne etsek kafayı yiyecem artık. Benzin neyim alıp ofislerini mi yaksak ülke genelinde
  • quote:

İzmir'e bakıyor mu o teknik servis :) Akşam eve dönünce denerim artık sağol. En kötü ihtimal İzmirdeki teknik servisin telefonunu alırım.

az önce bir arkadasda baska illere bakıyor mu diye sormuştu bende telefon acıp bakıp bakmadıklarını sordum arkadasa yazdıgım cevabın aynısını yapıstırıyorum

sadece istanbul içindeki arızalarla ilgilendiklerini söylediler
    il dışındaki arızaları göremediklerini belirttiler ama ne kadar dogrudur bilemiyorum ttnet bu başından savmak içinde yapmıs olabilir
  • Önce Texas Chainsaw Massacre izle, izlediysen bir kez daha izle...

O teknik bölüm mü nereyse oraya git ve izlediklerini uygula.

Başka bir yaptırım uygulanabileceğini sanmam...
  • Genel Müdürlükte klima altında göbeğini kaşıyarak cahil cahil oturan tepe yöneticiler birşey yapmadıkça bu eziyet bitmez. Topluca harekette bulunmak lazım, tabi haklıyken haksız duruma düşmemek için hukuka uygun şekilde. TTNET'i kimse ıslah edemez. Adı çıktı bi kere, kimsede düzeltemez bu rezil imajı.
  • Ttnetin tescilli dolandırıcı olduğu sabitlendi :D
  • ttnet i kapatıp daha ucuz olan biriadsl e geçebilirsin vodafone net e yani

arıza oldu mu hemen çözülür mü bilinmez ama baktın çözemiyorlar yine ataköy turk telekom müdürlüğünü ararsın onlar çözer.
  • ben kurtuldum allah sizide kurtarsın kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.