Şimdi Ara

ttnet playstore dan oyun alanlar bi baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu ttnetten çektiğim nedir bilmiyorum bu sefer kendim ettim kendim buldum galiba 2 gün önce e postaya ttnetten bir mail geldi hawx 2 oyunu 24.90 tl indirimli bende mobil ödemeyle aldım aldım ancakk daha oynamış değilim oyunlarım bölümüne girdiğimde henüz satın aldığınız bir oyun yok yazıyor ilk 3 saat biraz bekleyeyim dedim ama baktım icraat yok ttnet servisini aradım ve durumu anlattım arıza kaydı oluşturduğun bitane sabit birde cep numaramı istediler bana geri dönüş yapılacağını söylediler 2 gün oldu tık yok bugün aradığımda yetkili firmayla görüşüyoruz sorun çözümlenince size dönüş yapılacaktır dedikleri bu.

şimdi aklıma gelen başıma gelecek gibi görünüyor şimdi bunlar bu oyunu size veremeyeceğiz yerine bi başka oyun alabilirsiniz derse nolacak

sizce napayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremeFX -- 5 Ağustos 2012; 19:21:17 >

• sen ttnet pismanliktir diye bir laf duymadin mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de peşimi bırakmadılar. her gün mesaj atıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diamond4000

sen ttnet pismanliktir diye bir laf duymadin mi

3 senedir pişmanım ancak bu oyunuda tam 3 senedir oynamak istiyordum bu durum şartları eşitledi
  • ben arkadaşa 29 gün sonra vermişlerdi sanırım ubisoft oyunlarında sorun var oda ghost recon future soldier almıştı
  • git steamden falan al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.