Şimdi Ara

TTNET Ping Sorunu ve Fastpath İle İlgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben uzun zamandır ping sıkıntısı yaşıyorum ama müşteri hizmetlerini arayıp durmaktan ve sorunumun çözüm bulmamalarından dolayı o kadar çok bıktım usandım ki 3 4 aydır öyle hız neyse kullanıp geçiyordum. online oyunlara girmiyordum ama yardımcı olursanız bugün çözüme kavuşturmak isterim.
    Bu konuyu tecrübeli arkadaşların beni bilgilendirmesi için açtım. Yani biraz bilgi sahibi olduktan sonra müşteri hizmetlerini arayıp ne gerekiyorsa yapmak istiyorum.

    Arkadaşlar ilk olarak sorunum herkesin tahmin ettiği gibi hız ve ping.
    Bu öyle normal bir sorun değil, ben bu hızda ve pingte bu interneti kullanmaya utanıyorum resmen çünkü bahsettiğim değerler yer yer hızım 1-2 mpbs ve pingim SABİT en az 110.örnek vermek gerekirse bazı zamanlar oluyorki video dahi izleyemiyorum. 30 günde maksimum 7 8 gün 5 6 mbps ile interneti kullanabiliyorum ve pingim sabit 105 110 arası. Kotayı aşmamaış olmama rağmen.

    Belki gereklidir şöyle bir ayrıntı vereyim CSGO üzerinden.
    pingim sürekli 105 110 arasıyken sadece geceleri yani gece 2 ile 4-5 arası bi 65 70 lere düşüyor okadar gündüzleri hiç düştüğünü görmedim. Ve bu ttnet ile mi alakalı yoksa modemimle mi bilmiyorum ama hergün sabaha karşı saat 5:55 de hiç şaşmaz internetim kapanıp açılıyor. Bu kapanım açılma 2 dakika filan sürüyor.Başına gelen yada nedenini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

    Arkadaşlar sizden istediğim beni bilgilendirmeniz yani ben biliyorum ki müşteri hizmetlerini arayıp pingim var dediğimde bizden kaynaklı değil deyip yol verecekler bu kaç senedir böyledir değişmez biliyorum.
    Velhasıl kelam
    -Pingimi iyileştirmek içine neler yapabilirim.
    -Müşteri hizmetlerini aradığımda ping sorunumun çözülmesi için neler isteyebilirim.
    -Benim için ping hızdan önce geliyor bunu belirtmek isterim pingim iyi olduktan sonra hızın önemi yok tabi çok aşırı düşük olmadığı sürece.
    -ve başlıkta belirttim Fastpath diye birşey duydum ama kafam basmadı araştırdım ama çözemedim bu ping ile mi ilgili bunu müşteri hizmetlerini arayıpmı yaptırıyoruz yaptırsak pingim düzelir mi?

    ULTRANET LİMİTSİZ PLUS 16Mpbs kadar 100GB AKN paketini kullanıyorum.
     TTNET Ping Sorunu ve Fastpath İle İlgili

     TTNET Ping Sorunu ve Fastpath İle İlgili
    Yazı uzun oldu ama dediğim gibi amacım tecrübeli arkadaşlardan bilgi edinmek en ufak dahi olsa. Bu konu hakkında beni aydınaltırsanız sevinirim.







  • quote:

    Orijinalden alıntı: SkeironnWH

    hocam modem arayüzünde dsl bilgisinde fast path interleaved veya kanal türü hızlı gibi bir ibare vardır bende air 5650 vardı fast path i felan göstermiyordu xshell5 diye bir program indirmiştim telnet aracılığı ile fast path demi interleaved de mi öğrenmiştim forumda konusu var yazarsanız cıkar direk

    Dostum bu fastpath olayını hala araştırmaya çalışıyorumda biraz karışık geldi bana neyse arayüzü kurcaladığımda şun buldum galiba senin dediğin yer burası ama bende showtime Adsl2+ yazıyor.Konulara baktığımda baızları değiştir bazıları değiştirme diye yazmış ne yapmam gerek acaba. TTNET Ping Sorunu ve Fastpath İle İlgili




  • yapacak bir şey yok. Yurtdışı çıkışları yetersiz.
  • ne yaparsan yap bu sorunu çözemessin devlet büyüklerimiz sağolsun 5 senedir şikayet ediyorum 5 senedir dalga geçer gibi cevap veriyorlar
    en son işte altyapı geldi mahalleye fiber de öyle kurtulduk gibi bişey oldu
  • Cevaplar için sağolun arkadaşlar ama ben mesela bundan 1-1buçuk sene önce ping sorunum yoktu. yani tamam internetim yine yavaşlıyordu ama akkyı aştığımda bile ben 70 in üstünde ping görmezdim. ama şimdi 110un altına düşünce şükür diyorum o derece. Amacım hani hiç olmuyosa bile hızı geçtim bari pingim düzdün olsun olabiliyorsa diye uğraşıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.