Şimdi Ara

Ttnet net kopması düşük hız ve yüksek ping ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar benim net genelde akşamları kesiliyor ping yüksek ve hız düşük oluyor sinirim bozuldu bu hat değerlerim
    DSL Training Status: Showtime
    Mode: VDSL2 Annex B
    VDSL Profile: Profile 17a
    Traffic Type: PTM Mode
    link Uptime: 0 day: 0 hour: 7 minutes

VDSL Port Details Upstream Downstream
    Line Rate: 2.067 Mbps 35.900 Mbps
    Actual Net Data Rate: 2.044 Mbps 35.839 Mbps
    Trellis Coding: ON ON
    SNR Margin: 28.2 dB 19.0 dB
    Actual Delay: 0 ms 0 ms
    Transmit Power: 6.3 dBm 14.0 dBm
    Receive Power: -1.7 dBm 1.1 dBm
    Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
    Total Attenuation: 8.1 dB 12.9 dB
    Attainable Net Data Rate: 31.147 Mbps 67.572 Mbps

• hat zayıflaması biraz var ama değerler iyi görünüyor. 50mbps bile alabilirsiniz. Bu ara genel bir sıkıntı var, herkeste farklı farklı yansıyor. ya Telekom batıyor yada ciddi bir altyapı çalışması var başka açıklaması yok.
    Ne zamandan beri oluyor bu durum?
  • cagriyil C kullanıcısına yanıt
    Hocam geç yazdım kusura bakma işim vardı bu saçmalıklar 3 gündür akşam 6 gibi başlıyor sabah düzelmiş oluyor zaten işteyim akşam kullanıyorum neti haliyle aradım düzeltemedi şerefsizler kabloda ek var bakır teli bantla ek yaptık acep ondan mı servis gelip tek kablo çekse sorun düzelir mi sinir ediyorlar adamı şerefsizler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustalation

Hocam geç yazdım kusura bakma işim vardı bu saçmalıklar 3 gündür akşam 6 gibi başlıyor sabah düzelmiş oluyor zaten işteyim akşam kullanıyorum neti haliyle aradım düzeltemedi şerefsizler kabloda ek var bakır teli bantla ek yaptık acep ondan mı servis gelip tek kablo çekse sorun düzelir mi sinir ediyorlar adamı şerefsizler

Ek ne zaman yapıldı?
    Ek yaptıktan hemen sonra sıkıntı olmadıysa büyük ihtimalle Telekom kaynaklıdır. Zaten forumu takip ediyorsanız herkeste farklı farklı genel sıkıntılar var. Tabi tek kablo yapmak daha sağlıklı olur ama daha önce ek varken sıkıntı yoksa sadece kablo değiştirerek düzelmeyebilir.
  • Ek taa 6~7 ay önce yapıldı yapıldıktan sonra sorun yoktu tabi ara ara gitmeler oluyordu ama bu aralar iyice sapıttı yine arıza kaydı oluşturdum yarın akşam da aynı saçmalık olursa servis öağıracağım gelsin ne halt yapıyolarsa yapsınlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekte filan sıkıntı olamaz değerler gayet normal telekom kasıtlı kısıtlıyor bimere şikayetler biraz daha arttımı denetleme gelecektir bimere şikayet edebilirsiniz
  • Aynen, %80 sıkıntı Telekom kaynaklıdır. Mesela benim TT Avrupa pingim bile 80ms çıktı belli saatlerde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TurkNet'teki Yüksek Ping Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.