Şimdi Ara

TTNET Modem Nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 59.90a TTNET Çiftetelli (24mbps , 75GB AKK) pakete geçicem fakat evimdeki modem hipernet desteklemiyormuş. TTnetten aylık 6Tlye 24 ay ödemeli (144TL'ye geliyor) modem veriyor zyxel marka sizce bu modem nasıldr? Wifi çekim önemli çünkü terasta da kullanıyoruz ev en son kat. Yoksa Max 200Tl'ye modem mi alayım ?
    TTNET Modem Nasıldır ?
    TTNET Modem Nasıldır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay0035 -- 28 Aralık 2016; 11:43:12 >

• aynı modemi kulanıyordum harici wifi anten bulunmamakta ama çekim gücü ev içinde iadare edilebilir seviyede olmaktaydı bende faturaya ek taksitle almıştım wifi olarka pek yüksek beklentiniz olmasın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay0035

Yorum için teşekkürler alternatif olarak şu :http://www.hepsiburada.com/tp-link-td-w9970-300-mbps-n-kablosuz-4-port-2x5dbi-1xusb-wps-ewan-fiber-destekli-vdsl2-adsl2-modem-router-p-BD803594 modemi alsam daha mı iyi olur ?

hocam şansınıza aynı modemi 1 kaç ay önce annmin dükkana internet bağlatınca bimeksten 79 tl almıştım mavi olanından bunun yeterli hocam kapsama alanı dükanın dışında bile arada 2 duvar var 1 2 diş sinyal alabiliyoruz siz alırsanız baktınnız memnun kalmaz iseniz iade edebiliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: berke_21

quote:

Orijinalden alıntı: berkay0035

Yorum için teşekkürler alternatif olarak şu :http://www.hepsiburada.com/tp-link-td-w9970-300-mbps-n-kablosuz-4-port-2x5dbi-1xusb-wps-ewan-fiber-destekli-vdsl2-adsl2-modem-router-p-BD803594 modemi alsam daha mı iyi olur ?

hocam şansınıza aynı modemi 1 kaç ay önce annmin dükkana internet bağlatınca bimeksten 79 tl almıştım mavi olanından bunun yeterli hocam kapsama alanı dükanın dışında bile arada 2 duvar var 1 2 diş sinyal alabiliyoruz siz alırsanız baktınnız memnun kalmaz iseniz iade edebiliyorsunuz

Sizin aldığınız Adsl'dir hiper desteklemez bende de hiper olmayı var beyaz aynı görünüm ama hiper desteklemiyor.

• HepsiBurada'dan modemi satın aldım umarım memnum kalırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VDSL MODEM ÖNERİSİ
    geçen yıl açıldı
    TTnet Modem Farkı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.