Bildirim
TTnet Modem Kampanyası Sorum Olacak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
@TTNET ADSL hattı kimin üstüneyse o aLır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egzersayz -- 8 Nisan 2010; 12:14:06 > -
Bak haberin olsun ona gore modemi al. Kendımden ornek verim Babam benim haberim olmadan modem kampanyasından yayarlandı. Daha sonra ben netlimitsiz tarifesine geçmek istedigimde ise bana geçemezsınız cunku daha once bı kampanyadan yararlandınız demişlerdi. Eğer aklında tarife değişikligi varsa bence bu kampanyadan hıç yararlanma. Hem modemı alıp hem tarife degısıklıgı yapmak ıstersen 150 mılyon ucar. Senıde somurmemelerı ıcın bılgılendırme yapmak ıstedım.
-
ttnet kardeşimin üstüne telefon babamın ustune kımın gıtmesı lazım -
up -
Nasıl ttnet kardeşinin telefon babanın ? Telefon hattı kimin üstüneyse o gider. Babanın üstünedir Adsl. -
quote:
Orijinalden alıntı: egzersayz
@TTNET ADSL hattı kimin üstüneyse o aLır
şimdi bu lafının üzerine kesin "kangal alır" yorumları gelir -
Telefon babanızın Adsl Kardeşinizin üstüne olması imkansız PSTN kimin üstüneyse ADSL de onun üzerinedir ve her isteyen alamıyor bitmemiş bir tahahütünüz var ise alamazsınız ama tahahüt süreniz bitmiş ise alabilirsiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X