Şimdi Ara

TTNET Mobbing yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar, herkesin kurban bayramı mübarek olsun.

1 Ağustosta evime 12mbitlik internet bağlatmıştım. Her şey çok güzeldi 1080p videoları takılmadan izleyebiliyordum. Bu hafta içinde TTNetten arandım. Kadın bana kullanımlarınızı gördüğümde daha iyi bir internet için hattımı 16mbite tabiki de para karşılığı yükseltmeyi teklif etti. Kaç defa alttan girdi üstten çıktı yok dedim yetiyor dedim. Laf anlamayınca en son teşekkür ederim diyip suratına telefonu kapattım. Fakat SÜPRİZ BİR ŞEKİLDE, NE HİKMETSE bu konuşmadan sonra benim internet yerlerde sürünmeye başladı. 480p videolarda bile takılmalar yapmaya başladı. Fırsat bulup arayamadım yoğunluktan dolayı. Bugün modem arayüzüne girdim. İlk bağlattığımda görünen maks downstream hızı 12bin küsürden 9400 seviyelerine in(miş). Şimdi arasam biz size 12mbite KADAR dedik 12mbit demedik diye laf salatası yapacaklar adım gibi eminim.

Başına daha önceden böyle bir olay gelmiş olan var mı ?
    Ne yapmamı tavsiye edersiniz ?

Ek bilgi;
    -Modem ayarları kusursuz bir şekilde yapılı.
    -Full limitsiz yalın internet kullanıyorum kota felan yok yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Altyapınızın kaldırmadığı bir hız tanımlandığında SNR değeri düşer. Buna bağlı olarak internet performansı zayıflar. CRC hataları yükselir, hat kullanılamaz hale gelir. https://forum.donanimhaber.com/konu-acmadan-once-okuyun-surekli-guncel--67663544

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 11 Ağustos 2019; 16:32:19 >
  • elinde kanıt varmı ne ağlıyosun.
  • Bana teklif falan gelmedi ancak bugün sabahtan beri Facebook, Twitch, Youtube aşırı yavaş.

Hat değeri falan alakası yok ftth kullanıyorum eve kadar fiber.
    Modemim son model ZTE ZXHN model.
    Speedtest 29 Mbps falan çıkıyor (Tarife 35 mbps)

Ancak FB Twitch YT çalışmıyor işe bak
  • ozelmusteriyonetimi diye bir mail adresleri var onu bulup mesaj atın, müdürlükten aradıklarında anlatın derdinizi çözerler

• dediğiniz aynısı başıma geldi. ben de 50 mbps kullanıyordum demişler işte paketin tarihi bitti sizin paket 170₺ yeni pakete geçin falan demişler. bizimkiler de taahütümüz var enayi miyiz biz demiş. akşamına internetim kesildi. hız normal gözüküyor fakat sitelerde kullanırken eskisi gibi değil. pingim de tamamen değişti. millenicom'dan kurtuldum dedim bunlar çıktı başıma
  • TurkTelecom kullanıcısına yanıt
    yapılan değişikler sistem de kayıtlı kalıyor ne zaman hız ile oyunama yapılmış saat de kaç da kesinti olduğu vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 13 Ağustos 2019; 12:10:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hat değerlerini niye paylaşmıyorsunuz hocam bir de biz bakalım değil mi ?
  • Aradım müşteri hizmetlerini modemi değiştirin biz 12mb veriyoruz hattâ direkt 12mbit düşüyür modeminize kadar dediler. Ne hikmetse modemde 9.8-9.9 olarak görünüyor. Modemi değiştirdim yine aynı değerlere sahibim. Bugün aradım hızı düşürün dedim 8 e doğru çektik dediler fakat yine sonuç aynı. Arıza kaydı oluşturdular bekliyorum

Modemde sırasıyla upstream ve downstream değerleri şöyle
    CURRENT RATE 77-9811
    MAX RATE. 73-9908
    SNR 7.2- 8.1
    Line Attenuation 20.2-33
    Error 0-0

İlk bağlattımğımda downstream 12-13 bin küsürlerdeydi...

• İki gündür oluşturduğum arıza kayıtları sonucunda bugün görevli birisi tarafından aranıp santral ile "dolap" dediği arasındaki kabloyu değiştirmiş ve şuan sorunum halloldu şükür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.