Şimdi Ara

TTNET mi SUPERONLINE mi ? ( ACİL )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hemen iletişim noktasına gidip başvuru yapacağım ayda 50 lira verebilirim bulunduğum yerde de mevcut . fiber olarak çekeceğim interneti 24 mbs kadar sizce hangisi ?

• Superonline
  • 3 kişiye sorudm hepsi süperonline dedi peki hocam hangi pakete geçmeliyim şuan için en iyisi hangisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiorraW

3 kişiye sorudm hepsi süperonline dedi peki hocam hangi pakete geçmeliyim şuan için en iyisi hangisi ?

25 mb lik internete 50 tl ödüoz sen düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ache The

quote:

3 kişiye sorudm hepsi süperonline dedi peki hocam hangi pakete geçmeliyim şuan için en iyisi hangisi ?

hocam iyi anlamdamı dediniz kötü anlamdamı çünkü bence iyi yani?

ayrıca bende 50 tl lik paketi alacağım içeriği nedir suankinin ?
  • quote:

quote:

quote:

ilk başta 20 yapıyorlar sanırım sonra 25 e çıkarıyorlar
    20 den başlıyorsun tabiki iyi ttnet 8 değil miydi

• bi sorum daha olacak bizde ev telefonu yok adamlarla görüşsem bağlarlarmı yoksa nasık olucak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKNET mi TTNET mi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle superonline. Birkaç senedir kullanıyorum 0 sorun. Ayrıca gayet hızlı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ttnet. Ben çok memnunum.

• Arkadaşlar ev telefonum yok ama süperonline bu konuda yardım ediyormu ne yapacağım hiçbir fikrim yok
  • Kesinlikle superonline diyorum. Ben 70 tl ödüyorum. 50 mbps i tam olarak görüyorum.Ev telefonu istersen veriyorlar.Konuştuğun kadar ödüyorsun.

Ttnet işine girme pişman olursun fiber hat yokken 20 mbps paket aldım.Bağladılar 8 verdiler. 8 9 ay onla uğraştım.Yok çok uzaksınız felan 12 ay geçirdim.Ayrıca superonline ayda bir gelip sorununuz var mı diye soruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenanus08

Kesinlikle superonline diyorum. Ben 70 tl ödüyorum. 50 mbps i tam olarak görüyorum.Ev telefonu istersen veriyorlar.Konuştuğun kadar ödüyorsun.

Ttnet işine girme pişman olursun fiber hat yokken 20 mbps paket aldım.Bağladılar 8 verdiler. 8 9 ay onla uğraştım.Yok çok uzaksınız felan 12 ay geçirdim.Ayrıca superonline ayda bir gelip sorununuz var mı diye soruyor.

Hocam suan benim için tek sıkıntı ev telefonu . biz ev telefonuyla ugrasmadıgımız için kapattırmıstık zamanında veriyorlarmı telefonu ? ayrıca üstüne kaç tl koyuyorlar ?
  • 1 ay kadar once bende baya arastirdim en sonunda supriz kararla uydunet baglattim. 25 megabit internet 75 akn + kablolu tv paketi ile ayda 55 TL . Kablo ile baglandigim zaman ping 1 hizim tam olarak 24 ile 25 arasi. 24 altini ve daha 1 kere kesildigini gormedim. bunun yaninda modem ve hd uydu alicisi hediye olarak geliyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman

1 ay kadar once bende baya arastirdim en sonunda supriz kararla uydunet baglattim. 25 megabit internet 75 akn + kablolu tv paketi ile ayda 55 TL . Kablo ile baglandigim zaman ping 1 hizim tam olarak 24 ile 25 arasi. 24 altini ve daha 1 kere kesildigini gormedim. bunun yaninda modem ve hd uydu alicisi hediye olarak geliyo.

Hocam oda güzelde insan güvenemiyor ben yine bildiğimi yapmak istiyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam merhaba bir şey soracağım ben bu modeme gelen hat değerleriyle ilgili bir ara baya kafa yormuştum ve hem forumdakilerin (ttnet bölümünde) hem de benim hesaplamalarıma göre hattım en fazla 10 mbit interneti kaldırıyor gözüküyor. (Şu an ttnetin 8mbit'i var, sorunsuz kullanıyorum). Yani demek istiyorum SNR margin ve diğer hat zayıflama değerim tam sınırda ve düşük sayılabilir düzeyde, Süperonline alsam ne derece kullanabilirim? Yani süperonline'ın alt yapısıı falan ttnetten farklı mı, hat değerlerim süperonline için önemli mi? Anlamıyorum gerçekten merak ediyorum çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam merhaba bir şey soracağım ben bu modeme gelen hat değerleriyle ilgili bir ara baya kafa yormuştum ve hem forumdakilerin (ttnet bölümünde) hem de benim hesaplamalarıma göre hattım en fazla 10 mbit interneti kaldırıyor gözüküyor. (Şu an ttnetin 8mbit'i var, sorunsuz kullanıyorum). Yani demek istiyorum SNR margin ve diğer hat zayıflama değerim tam sınırda ve düşük sayılabilir düzeyde, Süperonline alsam ne derece kullanabilirim? Yani süperonline'ın alt yapısıı falan ttnetten farklı mı, hat değerlerim süperonline için önemli mi? Anlamıyorum gerçekten merak ediyorum çok.

hat değerini falan bilmiyorumda binanın altına fiber kablo çekiyorlar zaten kablosuzmu alcaksın kablolumu eğer modemin yanındaysa pc full çeker işte

• Superonline

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süperonline mı bedava verseler kullanmam 2008 de 9 ay kullandım 5 dakıkada bır kesılıyordu 4 mebite 90 lira fatura gelıyordu 5 gb indiremiyordum ptal edıncede 750 lıra erken ıptal bedelı aldılar tek faturada

ttnet de alınmaz telefon hattı ile internete mı gırılır

en ıyısı uydunet tabı fazla kullanan yok o yuzden rahat kota vs kopma falan yaşamıyoruz

teledunya uydu alıcı yenı verdıler kablo tv de var diğer tv de sonra modem de vermışlerdı önceden 65 civaerı gelıyordu şimdiler 51 lira gliyor taahutum bıtelı 2 sene oluyor taahut yaptırsam yada yenı uye olsam 32 lıra verırım aynı paket 10 mb sınırsız kullanıyorum

bir de uydunet fibere seneler önce geçti kablo tv altyapısından dolayı neredeyse 15 yıldan fazladır var eskı kablolarda yenılenıyor sureklı

ttnet ve superonlıne ise sadece sitelere rezidanslara ilk once fiber kabloları çekti çoğu yerde fiber kabloları yok halen adsl gibi eskı bir sistemle bağlanıyor mılyonlarcva kişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 25 Ekim 2014; 9:57:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman

1 ay kadar once bende baya arastirdim en sonunda supriz kararla uydunet baglattim. 25 megabit internet 75 akn + kablolu tv paketi ile ayda 55 TL . Kablo ile baglandigim zaman ping 1 hizim tam olarak 24 ile 25 arasi. 24 altini ve daha 1 kere kesildigini gormedim. bunun yaninda modem ve hd uydu alicisi hediye olarak geliyo.

hocam hangi paket bende 5 senedır uyeyım son 1 senedır 10 mb temel hd teledunya pakaetıne 65 lira verıyordum şimdilerde 1 2 aydır 51 lira gelıyor bende komple kapattırıcam yenı uyelık alıcam. benım uyelıkten geçemıyormuşum.
  • rockymarlboro kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı sorunu ttnette çekiyordum 5dkda bir kesiliyordu zaten 1mbpsye 4gb kotalı 30tl ödüyordum bi de üstüne ev telefonu kullanmazken bile sabit ücret alınıyordu benim fatura 45i buluyordu. Sonra superonline sitedeki bütün apartmanlara fiberoptik döşemeye başladı. Ben başta kabul etmedim nasıl olduğun falan bilmiyordum. Sonra 2 ay boyunca her gün ttneti arayıp internet sorunumu çözmelerini istedim en sonda 2ay sonra eve ekip gönderdiler ve ekip evde hiç bir şey yapmadı, atar yapıp gitti. Ben de bu olayın verdiği gazla direk geçtim 3-4 senedir sıkıntısız kullanıyorum20mbps sınırsız interneti 50 tlye alıyorum ama internetim nedense 25mbps. Üstüne bir de ev telefonuyla çok az konuştuğumuz için ayda 2tl falan telefon faturası geliyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.