Şimdi Ara

Dsmart-net Aktivasyon Ne kadar sürüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dsmart-net'e 01.05.2013 tarihinde başvurdum acaba internetim ne zaman aktif edilir sizin kaç günde aktif edilmişti birde modem üyelik aktif olduktan sonramı yollanıyor yoksa ben başvurduktan hemen sonra kargoya verilip yollanıyormu şimdiden teşekkürler

• Başvurduğun ve sözleşmeyi imzaladığın anda modem kargoya veriliyor. Ben Antalya'dayım yanılmıyorsam 1-2 gün içinde geldi. Zaten eğer başka bir ıss'den bağlantın yoksa hattına interneti hemen veriyorlar.
    Modem kurulu geliyor ama sen yine de dsmart neti arıyorsun çünkü 1-2 küçük ayar yapıyorlar
    Ayın 1'i resmi tatil olduğu için senin işlemleri ayın 2sinde bitirip kargoya verseler ya bugün yada yarın elinde olur. Ama dediğim gibi hattına internet gelmiş olabilir. o gelinceye kadar kendi modemin varsa müşteri hizmetlerini arayıp ayarlatabilir ve internetsiz kalmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jidame -- 4 Mayıs 2013; 12:51:37 >
  • netim var zaten kablo.net kullanıyom ama telefonda bağlı olan bi netim yok :D bugün aradım aktivasyon yarın filan açılır dedi elimde önceden kalma bi modemim var onu taksam nete onla girebilirmiyim
    @jidame

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koti42 -- 4 Mayıs 2013; 15:16:58 >
  • Ayrıca bir tavsiye ;

Eğer elinde başka bir modemin varsa onun da ayarlarını DsmartNet müşteri hizmetlerini arayarak modem ayarlarını yaptırmanı tavsiye ederim.
    Hem modem eline gelinceye kadar interneti kullanırsın hemde olası bir -dsmart modemi arızasında- yedek olarak hazırda olur takınca kullanırsın.
    Çünkü arıza durumunda modemi kargoyla göndermek zorunda kalıyorsun , yenisini sana gönderiyorlar
    Tecrübeyle sabittir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jidame

Ayrıca bir tavsiye ;

Eğer elinde başka bir modemin varsa onun da ayarlarını DsmartNet müşteri hizmetlerini arayarak modem ayarlarını yaptırmanı tavsiye ederim.
    Hem modem eline gelinceye kadar interneti kullanırsın hemde olası bir -dsmart modemi arızasında- yedek olarak hazırda olur takınca kullanırsın.
    Çünkü arıza durumunda modemi kargoyla göndermek zorunda kalıyorsun , yenisini sana gönderiyorlar
    Tecrübeyle sabittir :)

bu aktivasyon kaç gün sürüyor biliyormusun
  • ben ttnetle tüm ilişkimi kestikten sonra aradım 2 gün demedi yani...artı ben zaten dsmart tv abonesiydim belki ondan hızlı bitmiş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jidame

ben ttnetle tüm ilişkimi kestikten sonra aradım 2 gün demedi yani...artı ben zaten dsmart tv abonesiydim belki ondan hızlı bitmiş olabilir.

bnde aboneleriyimde belki 1mayısta başvurunca pazar yada pazartesiye sarkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.