Telefon taahhütü yüzünden 1 yıl daha ttnete devam edeyim dedim ve limitsiz dünya kampanyasına geçtim.Kampanya gereği ilk ay full limitsiz olması gerekiyordu. Lakin daha ilk hafta akk sınırını aştığım için(ilk ay akksız olarak düşündüğümden dikkat etmedim) hız hemen düştü. Kaç defa müşteri temsilcilerini aradım,not aldık inceliyoruz diyorlar ama hızı arttırmadılar. Gördüğünüz gibi ttnet böyle bir firma,bu firmaya geçmeden iki defa düşünmek lazım.Daha en basit kampayadaki vadini bile yerin getirmiyor.
Evet,tekrar dönüş yaptılar. Ayın 2.sinde eski taahhütüm bitiyordu, pazara geliyordu.Hafta içi uygun zaman olmadığından cumadan kampanya değişimi yapmıştık. Kampanyaya kasımın 30'unda başvurduğumuz için ve başvurulan ilk ayda full limitsiz internet verdiği için bizim full limitsiz ilk aylık hediye daha doğmadan ölmüş oldu.Bunun böyle olacağı söylenmedi konuşulurken,öyle olsa bir gün sonra başvururduk. Durum bu kadar saçma sapan bir şey.Bunu kendileride biliyorlar ama düzeltemiyorlar veya düzeltmiyorlar. Suçlu olan biziz, gidip tekrardan ttnetten internet aldık. Verecektik cayma bedelini,geçecektik başka ıss'ye kurtulacaktık ama işte...