Şimdi Ara

TTNET'le çalışıyorum soruları alıyım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
4
Favori
4.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TTNET müşteri hizmetlerinde çalışıyor sayılırım.Tam olarak TTnet çalışanı değilim aslında çözüm ortağıyız TTnet ile anlaşmamız devam ettiği sürece onlarla çalışıyoruz yarın D-smart ile anlaşma olucak gibi.

Hızımı arttır falan demeyin arkadaşlar yapamam. Başka internet kullananları TTnete geçirmekle görevliyim neden benim pingim yüksek inşaat mı var gibi soruların cevabını bilemem.

Şirket babamın şirketi değil para benim cebime girmiyor , internetinizide ben kesmiyorum konuyu açtığıma lanet ettim arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KyourakuShunsui -- 13 Şubat 2014; 22:06:24 >

• Kaç kere küfür yediniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden durduk yere fatura şişiriyor sizin şirket ?
  • kulak çınlaması oluyo mu ?
  • @emre1903yilmaz Daha yemedim ama biri küfür mü yemek istiyorsun diye sordu.

@Cringer Yalan onlar sabit fatura.

@Jexon17 Daha olmadı.
  • yere düşen küfürleri ne yapıyorsunuz?
  • @double or nothing Yalan kayıt altına falan alınmıyor bizim orda.

@NomadCRY Eyvallah.

@Scylla Sahibine geri veriyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sende diğer çalışanlar gibi müşterileri embesil yerine koyuyor musun ?
  • işinden mutlu musun peki
  • zeynel diye bi eleman vardı orda iyi sövmüştüm zamanında tanıyosan selam söyle
  • Burayi yıkarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Cayatai Yok öyle bişey yapmıyorum.

@Scylla Daha yeni başladım. 12 tane kızla çalışıyorum şikayetlere filan bakmıyoruz D-smart üyelerini arayıp ttnete geçirmeye çalışıyorum.
  • Arka tarafta bi ağrı var mı?
  • Orada internet kaç Mbps?
  • Nasıl şartlarda çalışıyorsunuz?Müşteri kapatmadan telefonu kapatabiliyor musun?
  • yaw arkadaşlar öyle diyorsunuzda hepinizde ttnet kullanıyorsunuz superonline a geçin.Ttnet ALLAHsız bu aralar.iyicene faturam yükseliyor.d 2010 yılı sınırsız internet 49tl di.2013te 63,99(küsuratıda var).2014 kaç oldu bilmiyorum.d geçin süperonline a boşuna sövmeyin adamlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

@Cayatai Yok öyle bişey yapmıyorum.

@Scylla Daha yeni başladım. 12 tane kızla çalışıyorum şikayetlere filan bakmıyoruz D-smart üyelerini arayıp ttnete geçirmeye çalışıyorum.

Yaklaşık 2 aydır pingim ani yükseliyor diye ttneti arıyorum. Bana oynadığım oyunun serverı diyor. (5 10 tane oyun oynuyorum hepside var) İşte denetim masasına sokuyor pingim yüksek diyorum. Sonra diyorlar biz bunu düzeltemiyoruz. Abi bir bağırdım dedim parayı veriyoruz sorunu çözemeyiz diyorsunuz ne lan bu diye. Sonra çalışana dedim kişisel algılama senle sorunum değil ama şu sorunu çözmezmeseniz kapattırıcam valla niye kendime eziyet çektiriyim. Bekliyorum iglilensinler diye.

• telefon abonesi olmadan internet kullanabiliyor muyuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @-b0Ni Söylerim.

@skullmehnet 8 Mbps 44 Tl altyapınız varsa 16 Mbpsde 44 tl.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.