Bulunduğum yerde altyapı yok. Olsa pahalıda olsa geçecem.
Daha demin adil kullanım mesajı çıktı.
Bir yıldır doğru düzgün download yapmadım, bir kaç downloadım vardı, 4 gün dosya indirdim, hemen adil kullanım.
Bunlar para kazanacağına başka isp kazansın. Yarın taşıyacağım adsli. Kota uygalamıyorlar, diğer isp de ne olur ne olmaz diye devam ediyordum. 256 zamanından beri kullanıyordum buraya kadarmış.
Antalyada ikamet eden biri olarak TTNET eve ilk taşındğmız sene kullanmaya başlamıştım O lanetşeyi 12 ay kullandım ve 12. ayda sınırsız internetimin 67 TL olarak faturalandırılmasından sonra sinirden çatlayarak aradım kibar HIRSIZLARI ! Sınırsız internetinde bir sınırı olduğunu söylediler !! Bende derhal int. kapatırdım tazminatımı ödedim 120 TL ve DOPinG internet e geçtim. tam 14 aydır kullanmaktayım ve çok memnunum sınırsız internetim 1.1Mb ile film indirmekdeyim çok memnunum sanada öneririm bazen ayda 350 GB a kadar da indirim yapmaktayım ve aynı faturayı ödüyorum sorun yok . Kendiler arada sırada müşterilerini arayıp bir sorun yaşayıp yaşamadığınıda soran bir firmadır . Ben ''ŞAHSEN'' çok memnunum bilginize Forumdaki arkdaşlarmız artık TTNEt in nasıl hırsız olduğunun farkına varsın istiyorum !