Şimdi Ara

Ttnet kullanma, kullandırtma!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bulunduğum yerde altyapı yok. Olsa pahalıda olsa geçecem.

Daha demin adil kullanım mesajı çıktı.

Bir yıldır doğru düzgün download yapmadım, bir kaç downloadım vardı, 4 gün dosya indirdim, hemen adil kullanım.

• Bunlar para kazanacağına başka isp kazansın. Yarın taşıyacağım adsli. Kota uygalamıyorlar, diğer isp de ne olur ne olmaz diye devam ediyordum. 256 zamanından beri kullanıyordum buraya kadarmış.
  • Antalyada ikamet eden biri olarak TTNET eve ilk taşındğmız sene kullanmaya başlamıştım O lanetşeyi 12 ay kullandım ve 12. ayda sınırsız internetimin 67 TL olarak faturalandırılmasından sonra sinirden çatlayarak aradım kibar HIRSIZLARI ! Sınırsız internetinde bir sınırı olduğunu söylediler !! Bende derhal int. kapatırdım tazminatımı ödedim 120 TL ve DOPinG internet e geçtim. tam 14 aydır kullanmaktayım ve çok memnunum sınırsız internetim 1.1Mb ile film indirmekdeyim çok memnunum sanada öneririm bazen ayda 350 GB a kadar da indirim yapmaktayım ve aynı faturayı ödüyorum sorun yok . Kendiler arada sırada müşterilerini arayıp bir sorun yaşayıp yaşamadığınıda soran bir firmadır . Ben ''ŞAHSEN'' çok memnunum bilginize Forumdaki arkdaşlarmız artık TTNEt in nasıl hırsız olduğunun farkına varsın istiyorum !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.