Şimdi Ara

ttnet kotasorgulamak için gereken tek şifre olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ttnetin bu yeni tek şifre muhabbetini ben hiç sevmedim

bi dünya kulanım şartlarının peşinen kabul edilmesini talep ediyor.

( o kadar sözleşmeyi okuyacak insan evladı tanımıyorum 2 satır windows uyarısını bile okuyan 1 tanıdığım yok ) googledan aradım

tam anlamadım ama ttnet oyun, tivibu benzeri servislerin açıldığı takdirde bunun faturaya yansıtılacağı gibi bişiler yazıyomuş şartlarda

ne derece doğrudu okuyamicam

ama neden çalışan bi sistemi böyle değiştiriyorlar gerçekten içinde bir bit yeniği, bir yavşak (asalak yapışkan bir böcek) arıyorum
    kıllanıyorum abi ben böyleyim.

ay sonu yaklaşıyo, kota durumuna bakamıyorum. face'te video izleyip izlememek arasında kalıyorum. bu tek şifre olayınıda yarın akşam sakin kafayla okumadan da onaylamicam.

saygılarsaygısızlar

• Tek Şifre Hakkında
    ‘TTNET Tek Şifre’ ile birden fazla kullanıcı adı ve şifre oluşturmaya son!

Artık tek bir kullanıcı adı ve şifre oluşturarak TTNET Hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.
    TTNET ADSL Kullanıcı Adı ve Şifresi ile oluşturacağınız ‘TTNET Tek Şifre’ Kullancı Adı ve Şifrenizle aşağıdaki TTNET Hizmetlerine giriş yapabilirsiniz:
    TTNET ADSL Kota Sorgulama
    TTNET İşyerim Logo Start
    TTNET İşyerim Hukuk Paketi
    Çok yakında aşağıdaki diğer hizmetlerden de ‘TTNET Tek Şifre’ hesabınızla faydalanabileceksiniz:
    TTNET WiFi
    TTNET E-Fatura
    TTNET Müzik
    TTNET Oyun
    I Can Football
    İstanbul Kıyamet Vakti
    TTNET Online İşlem Merkezi
    Tivibu
    TTNET Vitamin
    TTNET Aile Koruma Şifresi
    TTNET Araç Çubuğu
    TTNET Güvenlik

TTNET Tek Şifre ile üyelik bilgilerinize erişmek çok kolay!

Tek yapmanız gereken, yukarıda listelenen hizmetlerden herhangi birini kullanmak için giriş yaptığınızda "Tek Şifre İşlemleri"ne tıklamak!

• Gelen aktivasyon mail.i o kadar garipki hep 404 hatası veriyo abuk sabuk kodlr yazıyo sadece mail.de. Hala alamadım şifreyi. Aldıysam bile aktive edemedim kotama bakamıyorum işe bak

• bence ttnet isteyene kota bilgilerini periyodik olarak mail atmalıdır. bu küçük zahmeti çekmek görevidir. çünkü kotasını öğrenmek kullanıcının hakkıdır.
    kaldı ki kullanıcıya abuk subuk işler yaptırıyor. ben kotamı görebilmek için neden tek şifre sözleşmesini kabul edeyim ?
    bile bile lades oluyoruz ama elimiz mahkum bunlara :(
  • bende banka şifresi gibi telefona sms geliyor sanmıştım..
  • Arkadaşlar kaç gündür ttnet tek şifre üye olmaya çalışıyorum Bilgileri doğru girmeme rağmen hep aynı hatayı alıyorum.
    Bu sorun tek bendemi oluyor yoksa başka yaşayan arkadaşlarda varmı acaba?

Müşteri hizmetlerini aradım 3 gündür dönüş yapacaklar ama halen dönen yok..

Teknik bir hata oluştu.
    TTNET Tek Şifreniz ile ilgili destek almak için 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetlerini arayabilirsiniz.
    TEKSIFRE-HATA-001
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ttnet tek şifre
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dyo D kullanıcısına yanıt
    arkadasım aynısını bendede dıyor cozumunu bılen yokmu bunun ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dyo

Arkadaşlar kaç gündür ttnet tek şifre üye olmaya çalışıyorum Bilgileri doğru girmeme rağmen hep aynı hatayı alıyorum.
    Bu sorun tek bendemi oluyor yoksa başka yaşayan arkadaşlarda varmı acaba?

Müşteri hizmetlerini aradım 3 gündür dönüş yapacaklar ama halen dönen yok..

Teknik bir hata oluştu.
    TTNET Tek Şifreniz ile ilgili destek almak için 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetlerini arayabilirsiniz.
    TEKSIFRE-HATA-001

oha bu neymiş 5 senedir bi sorun çözülememiş mi ya şuan tek şifremi değiştirmeye çalışıyorum aynı hatayı alıyorum.
  •  ttnet kotasorgulamak için gereken tek şifre olayı

Sorun hala devam ediyor.
  • sorun devam ediyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.