Şimdi Ara

ttnet kota sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ağustosun 1 kota sıfırlandı ve ben 3-4 gündür internetteyim kota 658mb gösteriyor normalmi sizce

• quote:

Orjinalden alıntı: fatih989

arkadaşlar ağustosun 1 kota sıfırlandı ve ben 3-4 gündür internetteyim kota 658mb gösteriyor normalmi sizce

http://adslkota.ttnet.net.tr/
    şuradan gerekli bilgileri gir ordan bak bide
  • ordan baktım zaten
  • hocam tawsiyem 1 ağustos gibi kotanın sıfırlandığı günlerde modemi bir kez açıp kapat. yoksa telekom bun algılayamayabliyo ve diğer ay kotayı geçmişşsin olarak faturaya yansıtıyo tüm arkadaşalr dikkat edin
  • Ayın son günü 00:00,dan önce modeminizi kapatın 00:00,dan sonra açın yoksa önümüzdeki aya yazar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Engin.K

Ayın son günü 00:00,dan önce modeminizi kapatın 00:00,dan sonra açın yoksa önümüzdeki aya yazar

Saol
  • Bende 2 tane bilgisayar var. 1.si modemden bağlanıyor. 2.si ağ bağlantı kablosundan.Genellikle 2.bilgisayardan internete giriyorum. Fazla bişey indirmiyorum ama kotayı yine aşıyorum.Ağ bağlantı kablosuyla internete girdiğim için kota fazladan yazabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline torrent sorunu
    8 yıl önce açıldı
    superonline hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kota sadece indirmekten ibaret değildir. Nette geçirdiğiniz süre, güncellemeler, oyun gibi birtakım şeyler de kotaya eklenmektedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RIDANES

Bende 2 tane bilgisayar var. 1.si modemden bağlanıyor. 2.si ağ bağlantı kablosundan.Genellikle 2.bilgisayardan internete giriyorum. Fazla bişey indirmiyorum ama kotayı yine aşıyorum.Ağ bağlantı kablosuyla internete girdiğim için kota fazladan yazabilir mi?

Ag kablosu ile alakası nedir anlamadım sonuçta siz internete giriyorsunuz kablo daha çok yazmaz alakayı çözemedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.