Şimdi Ara

TTnet kopma sorunu (hizmet bedeli aldılar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5 gündür internetim kopup duruyordu bende müşteri hizmetlerini aradım bir adam geldi uğraştı falan evde 2 kez merkeze gidip geldi 10TL faturaya yansıyacak dedi kağıt imzalattı gitti ama hala kopup duruyor.Telefonla aynı hattan geçiyor arada gidiyor eskiden problem yoktu ne yapabilirim ?

• Benimde aynı problemim vardı eve ekip geldi ancak faturaya hizmet bedeli ücreti falan bişey demediler.
  • Srcn81 kullanıcısına yanıt
    Bu aralar kopma azaldı ilgilendiğiniz için sağolun hocam.
  • Keske kabul etmeseydiniz para odemeyi.

Ben ariza kaydi birakmistim, ben evde yokken geldiler ve hizimi santralden dusurup gittiler. evdekilere imzalatmis kagidi ve 3 defa ttnete itiraz etmeme ragmen kabul etmediler. 10 tl kazik yedik.

sorun benden kaynaklansa tamam derim oderim guzel guzel ama kendi hatalari yuzunden 10tl kesiyolar yada tutturabilduklerine takiyolar.

utanmadan sozlesmeye splitter hizmet bedeli yazmislar. bari 1tane splitter verseler!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alierr

Keske kabul etmeseydiniz para odemeyi.

Ben ariza kaydi birakmistim, ben evde yokken geldiler ve hizimi santralden dusurup gittiler. evdekilere imzalatmis kagidi ve 3 defa ttnete itiraz etmeme ragmen kabul etmediler. 10 tl kazik yedik.

sorun benden kaynaklansa tamam derim oderim guzel guzel ama kendi hatalari yuzunden 10tl kesiyolar yada tutturabilduklerine takiyolar.

utanmadan sozlesmeye splitter hizmet bedeli yazmislar. bari 1tane splitter verseler!!!

Hocam dedikleriniz çok doğru olay sizinkinin tıpkısı , kazığı yiyenlere atıyolar valla. Ama birdaha yemezler olmadı şirket değiştirir yine de bunlara para yedirmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turknet paket kaybı problemi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.