Şimdi Ara

ttnet kontrol için eve gelen insanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kontrol sonunda yaptıkları işlemleri fatura dokup ay sonunda faturaya yansıtacaklarmıs var mı boyle bırsey

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan19o7

hızım çok azdı kontrole geldıler.
    kontrol sonunda yaptıkları işlemleri fatura dokup ay sonunda faturaya yansıtacaklarmıs var mı boyle bırsey

şaka yapmışlar, olmaz öyle şey.
    arıza kaydı bırakmak senin en doğal hakkın.
    ekleme: modemini falan değiştirdilersemodem ücreti ilave ederlerki o da sadece tutanak imzalanarak olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 2 Şubat 2013; 16:51:00 >
  • Ev içi eski kabloları komple yenilerlerse, servis ücreti faturaya yansıyor. Sadece arıza tespiti ücretsiz.. Telekom elemanları geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Ev içi eski kabloları komple yenilerlerse, servis ücreti faturaya yansıyor. Sadece arıza tespiti ücretsiz.. Telekom elemanları geliyor.

Arkadaşim telefonlu internette telekom,
    yalın internette ise ttnet tarafından alınan 15 lira ücrete tesisat bakim ve onarimi dahil olmali ama bir yerde okuduğuma göre sadece hiberoptik için özel hat isterseniz (örneğin bir binada tek iseniz) fiberoptik kablo ücreti faturalandırılır.
    bunun dışında bir ücretlendirme gelirse itiraz etmenisi geri adim atılmazsa btkya şikayet etmenizi öneririm.

• Benim telefonlu internet.. Kabloda ekler var ve temassızlıklar oluyordu.. Telekom ev içi kabloyu yenilersek, 15-20 lira gibi servis ücreti olur deyince, ben kendim kaliteli kablo alıp, değiştirdim. Ayrıca kopma sorunu için port değişimi istedim.. Şu an sorunsuz kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 2 Şubat 2013; 20:23:03 >
  • Desenize ortalık cakal dolmuş......
    5 metre ince kablo ekleyecekler ,
    (5*10 kuruş=50 kuruş).
    20 lira fatura kesecekler..,,
    ayrıca bu hizmet için ayda 15 lira bedel alacaklar,
    Böyle bir adalet yok.....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.