3de kesiyolar. Tekrar açtırırken 15tl de açtırma parası alıyolar. o yüzden 2 ayda bir yatırmak mantıklı en geç
3 gelince kesiliyor dostum Dar gelirlilikle alakası yok bazen denk gelmiyor başka yere gidior para sıkışıyorsun ve internet kalıyor normaldir
quote:Orijinalden alıntı: Andy Dufrense 3 gelince kesiliyor dostum Dar gelirlilikle alakası yok bazen denk gelmiyor başka yere gidior para sıkışıyorsun ve internet kalıyor normaldir Genelde fatura gelmediği için unutuyorum ve harcamalarımı başka şekilde yapıyorum. Eskiden her ay fatura gelirdi şimdi niye gelmiyorsa...
quote:Orijinalden alıntı: RevoluciónTR quote:Orijinalden alıntı: Andy Dufrense 3 gelince kesiliyor dostum Dar gelirlilikle alakası yok bazen denk gelmiyor başka yere gidior para sıkışıyorsun ve internet kalıyor normaldir Genelde fatura gelmediği için unutuyorum ve harcamalarımı başka şekilde yapıyorum. Eskiden her ay fatura gelirdi şimdi niye gelmiyorsa... e fatura ya geçmişş olabilirmisin????
Bize de gelmiyor önceden fatura geline pskolojik olarak ödeme zorunluluğu oluşuyordu sanki şimdi fatura gelmediği için hep sarkıyor dediğin gibi