Şimdi Ara

TTnet kaçıncı faturada kesiliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum dar gelirliğin alemi yok ama TTnet kaçıncı faturada kesiliyor beyler ?

• 3
  • 2. geldi ama mesaj geldi telefonuma neyse iyi o zaman
  • 3de kesiyolar. Tekrar açtırırken 15tl de açtırma parası alıyolar. o yüzden 2 ayda bir yatırmak mantıklı en geç
  • Birde faizmi bilmemne gelmiş 60 liralık fatura 75 olmuş. Soygun resmen.
  • 3 gelince kesiliyor dostum Dar gelirlilikle alakası yok bazen denk gelmiyor başka yere gidior para sıkışıyorsun ve internet kalıyor normaldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

3 gelince kesiliyor dostum Dar gelirlilikle alakası yok bazen denk gelmiyor başka yere gidior para sıkışıyorsun ve internet kalıyor normaldir

Genelde fatura gelmediği için unutuyorum ve harcamalarımı başka şekilde yapıyorum. Eskiden her ay fatura gelirdi şimdi niye gelmiyorsa...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevoluciónTR

quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

3 gelince kesiliyor dostum Dar gelirlilikle alakası yok bazen denk gelmiyor başka yere gidior para sıkışıyorsun ve internet kalıyor normaldir

Genelde fatura gelmediği için unutuyorum ve harcamalarımı başka şekilde yapıyorum. Eskiden her ay fatura gelirdi şimdi niye gelmiyorsa...

e fatura ya geçmişş olabilirmisin????

• Büyük ihtimal öyledir.
  • Bize de gelmiyor önceden fatura geline pskolojik olarak ödeme zorunluluğu oluşuyordu sanki şimdi fatura gelmediği için hep sarkıyor dediğin gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.