Şimdi Ara

TTNET'İN VDSL2+ si hakkında haberi olan?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan dört hafta kadar önce ıstanbul Gayretteope Telekom Md.'e gitmiştim. Orda, bir müşteri temsilcisine vdsl2'nin durumunu sırduğumda pek fazla bilgisi olmadığı anlaşıldı. Sağa sola birkaç yere telefon etti ve Nisan 2008'de birşeylerin gerçekleşmeye başlayacağı biligisini aldı. Ancak tabii ki bu çok yüzeysel bir bilgi edinim oldu. Kişisel tahminlerime göre bu iş Eylül-Ekim'den önce pek başlatılamaz.
  • nereye gelio ya Irak'a bile bizden once gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: mafaky

Bundan dört hafta kadar önce ıstanbul Gayretteope Telekom Md.'e gitmiştim. Orda, bir müşteri temsilcisine vdsl2'nin durumunu sırduğumda pek fazla bilgisi olmadığı anlaşıldı. Sağa sola birkaç yere telefon etti ve Nisan 2008'de birşeylerin gerçekleşmeye başlayacağı biligisini aldı. Ancak tabii ki bu çok yüzeysel bir bilgi edinim oldu. Kişisel tahminlerime göre bu iş Eylül-Ekim'den önce pek başlatılamaz.

O kadar sürmeyecek. Tarifesi onaylanmayı bekliyor TK'da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemecek

quote:

Bundan dört hafta kadar önce ıstanbul Gayretteope Telekom Md.'e gitmiştim. Orda, bir müşteri temsilcisine vdsl2'nin durumunu sırduğumda pek fazla bilgisi olmadığı anlaşıldı. Sağa sola birkaç yere telefon etti ve Nisan 2008'de birşeylerin gerçekleşmeye başlayacağı biligisini aldı. Ancak tabii ki bu çok yüzeysel bir bilgi edinim oldu. Kişisel tahminlerime göre bu iş Eylül-Ekim'den önce pek başlatılamaz.

TK'nın onaylamasıda bitmek bilmez şimdi.

• nemecek`ten can alıcı bir bilgi :D nemecek uzun süre sessiz kalma. Arada varsa ufak tiyolar verde toplum rahatlasın biraz :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemecek

quote:

Su durumda kismetse eger yazin vdsl2 ile tanisabilecez.Nemecek peki vdsl2 cikinca adsl fiyatlari dusermi veya fiyat dusmese bile hizlar artarmi?

• @killnOd

Bence bir düşme olmaz. İkisinin farklı hizmetler olduğunu, birbirlerini etkilemeyeceklerini söylemişlerdi. Gerçi bu Türk Telekom, ne olur ne olmaz...
  • biraz zor gelir
  • gelir gelir... bekleyin
  • quote:

Su durumda kismetse eger yazin vdsl2 ile tanisabilecez.Nemecek peki vdsl2 cikinca adsl fiyatlari dusermi veya fiyat dusmese bile hizlar artarmi?

quote:

Bence bir düşme olmaz. İkisinin farklı hizmetler olduğunu, birbirlerini etkilemeyeceklerini söylemişlerdi. Gerçi bu Türk Telekom, ne olur ne olmaz...

Gazetelerde çıkan haberlerde, "vdsl in gelip hızların artması ile birlikte, fiyatlarda bir düşüş olacağı belirtildi" diye bir şey yazdığını çok ii hatırlıyorum.
    ama yinede tt'ye güven olmaz. 49ytl den 48 e indirirler belki... o da bi indirim sonuçta :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkansen84 -- 25 Şubat 2008; 8:53:25 >
  • 2008'in Ocak ayında bu işi yapmaya başlamışlar.Yani bayağı bi bekliycez.Resmi sitesinde öyle yazıyor.
  • VDSL çıkınca umarım indirim ya da hız arttırımda bulunurlar ADSL için .

* Boş bir mesaj oldu ama , umudumu paylaşmak istedim .
  • Biz geçenlerde şirkete ADSL başvurmaya gitmiştik. Ozaman gayrettepede VDSL için test aşamasında dendi. Test sırasına yazıldık bize çıkarsa haber ederim :) Allahtan Gayrettepe telekomla aramız 100 m
  • Herşey gizli saklı yapılıyor nedense, VDSL2+ TK da onaylanmayı bekliyor diyorlar, onaylandı diyelim ortada VDSL2+ modem yok, kimin santrali destekliyor bu teknolojiyi, kimlere verilecek hiçbir açıklama yok, VDLS2+ geldiğinde ADSL ucuzlayacakmı ADSL2+ a geçilecekmi, daha birsürü belirsizlik var ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starforces -- 26 Şubat 2008; 10:22:11 >
  • nemecek dediyse dogrudur. hayırlı olsun. yanlız tk nın kararı iptal etmeside mümkün haksız rekabet dahilinde. umarız böyle birsey olmaz.
  • modem fiyatları 150-200 ytl arası olacakmıs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: linkin_park20

modem fiyatları 150-200 ytl arası olacakmıs.

• şimdi arayıp sordum ve telekomdaki müsteri hizmetleri yetkilisine göre vdsl tarifeleri acıklandıgında telekom modem satmayada baslayacakmıs. kampanyalarla 100 ytlye gelebilirmis modem. vdsl gelsinde artık modem işine bakıcaz. su an adsl de oldugu gibi bir modem kampanyası olsa iyi olur.
  • Vdsl hizmetinin yanında adsl2+ hizmetini de devreye sokmaları lazım. Çoğu kişide zaten adsl2+ destekli modem var. Zaten telekomun altyapısının büyük kısmı çoktandır adsl2+ uyumluydu(?) Şimdi tutupta millette yeni bir masraf çıkartmak saçma olacak. Hadi masrafı geçtim, elimizdeki adsl modemleri ne yapacağız.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.