Şimdi Ara

TTnet'in terbiyesizliği!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün cep telefonundan ulaşan ttnet çalışanı bayan: "2011 yılına ait 8-9-10 aylardan öcenmemiş faturanız bulunmaktadır. hem hattınız kapatılacak hem de icra takibi yapılacaktır ödemeniz gerekiyor" dedi.
    İşin aslı ise şu; geçen sene ben bizzat giderek kapattırmak istediğimi söylediğimde oradaki görevli bana donduralım 3 ay vs.. bir yığın seçenek söyledi. Ben ise net bir şekilde kapattırmak istediğimi söyledim. (zaten hat benim üzerime ancak arkadaşlarım kullanıyor onlar da misafirhaneden ayrıldıkları için gerek kalmadığından kapatıyorduk. ben de önceden misafirhanedeyken benim üzerimden hattı açtırmıştık.)
    şimdi olay şöyle oradaki görevli muhtemelen kapatmadı taa o tarihten bu tairhe kadar faturalar yürüdü.. en eski 3 fatura için icralık, diğerleri de ödenmediğinden kapatma aşamasına geldi..
    arkadaşlar şimdi bu olay ne olur? yani 1 sny. telefon görüşmesi olmadığı 1 mb internet harcanmadığı halde, benim sebep olmadığım bir hatanın sorumluluğunu mu yükletecek bu ttnet bana?

• Ya bu tür işlemlerde istediğiniz işlemin yapıldığın dair bir belge almak lazım sanırım. Şimdi gidiyoruz bir işlem yaptırıyoruz, sonra elimizi kolumuzu sallayarak boş boş çıkıyoruz. Bence bu hepimize ders olsun. Israrla işlemi yapan kişiden "hattın kapatılma işleminin yapıldığına dair" belgeyi istemek yani eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım. Benim başıma böyle bir işlem yapmadığım için bu tür şey gelmedi ama gelenleri de duyuyoruz.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.