Şimdi Ara

TTnet'in Bayram E-Posta Tebriği+SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bunu yapan grafik tasarımcıya ya zam yapmamışlar, yada işindeki son günleri bi şeylerin acısını çıkartıyor; Ucubeye benzeyen ve aynı zamanda üzgün görünen bir martı nasıl bir zevk nasıl bir tebrik bu?

Normalde böyle şeylere pek dikkat etmem ama bu nedir arkadaş ya?

http://e-posta.ttnet.com.tr/SmartMessage/4.3/SM.Router.EML/d260cbe4-00c2-4b99-9679-2488c8c4cf5b/HtmlView.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 22 Ekim 2012; 21:20:45 >

• Hakkaten bu nasıl bir mail ?

• Aynı mail banada geldi hizmette sınır tanımıyor lanet firma.
  • Hadi posta güvercini olsa neyse, martı ne alaka.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Martı "kuşlar gibi özgürsünüz" safsatasını temsil eden 3D modelden ibaret. Martının tipi yakın gelecekte döner olacak sarhoş bir hayvanı andırıyor. TTNET'inde uygulamaları ve hizmetini göz önüne alınca sarhoş ve dağıtmış bir martının kurumla oldukça uyumlu olduğu gözlerden kaçmıyor.
  • Martının dekubeside berbat ben gitsem kralını yaparım
  • şaka gibi
  • Beyler TTNET'in bahsettiğim ayyaş martısını buldum:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüyleri yolunmuş kaza benzettim.Bize mi gönderme yapmış acaba
  • Rezalet !!
  • sanki çaktırmadan internet tarifelerine zam yapılacak bir yüz ifadesi sezdim martıda.
  • Martının o kadar hüzünlü görünmesinin nedeni acaba kurban bayramında ben de karambole gider miyim endişesi olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Martının tipi yakın gelecekte döner olacak sarhoş bir hayvanı andırıyor.

• Reklamda martı kendilerinin bizim kadar özgür olmaması dolayısıyla üzülüyordu. "Sizin gibi özgür değiliz, Asıl siz özgürsünüz arkadaşım" mesajı devam etmiş ve böyle bir tebrik mesajı yayınlamışlar.
  • bu nasıl bir afiştir yahu, özürlü bir kuş koymuşlar.. güvercin midir nedir, haberleşme hayvanı olarak bundan mı etkilendiler nedir.. martı demişler belki de martıdır.
  • Martı gibi duruyor, biraz kaz-ördek kırması gibi birşey :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.