Şimdi Ara

TTNET ilk defa beni etkiledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 Mbps tarfisene geçtiğimden beri hızım çok düşüktü 0.83 mbps falandı 3. ve son kez arıza kaydı oluşturdum ve 2 saaat sonra bana döndüler problemi söledim bana hızımı sabitlediklerini sölediler bende kime danıştınız dedim bağlantı kopukluğu yaşamamam için böle yaptıkalrını sölediler bende yaşasam size danışırdım dedim benim hızımı serbest bırakın dedim onlarda 4 mbps sabitliyebileceklerini sölediler bende onayladım ve şaun 4 Mbps hızının tamamının kullanıyorum ilk defa ttnet beni bu kadar şaşırttı

• Evet 1-2 hafta süre veriyorum. O süreden itibaren 5 dakikada bir internet kopmaları başlayacak. Bir kere koptumu üst üste 3-5 kere daha kopacak. Modemle kopuşuk gideceksiniz.
    Davulcu

Bilkent University - CTIS
  • Biz 8 Mbit Kullanıyoruz Hemde Kopuşmayanından [Artık Kopuşmuyor Eskiden Çok Kopuşurduk]
  • _____________________________
  • kopukluk yaşarsam apartmanın telefon kutusundan modeme direk bi bağlantı kablosau çekmemi önerdi o zmn hiç bi şekilde kopukluk yaşamazmışım ve hızım dahada artarmış
    Başıma bu da geldi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yatağından ters kalkmıştır.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • Herif keklemiş seni
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.