Şimdi Ara

TTNET'i kapattım yine tam fatura geldi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
7.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayın 6sın interneti kapattırdım arkadaşlar bugün 64tllik fatura geldi tekrar.Benim mayıs 28de ödediğim 64tl hangi ayın faturası idi.Ttnet ön ödemeli değil mi ? Mayısda ödediğim Nisanın faturasımı bu nasıl bir sistemdir.Benim hatam felanmı var hesaplamada ?

• Kullanmadığın günlerin için ücretlendirme yapamazlar, vakit kaybetmeden müşteri hizmetlerini ara durumu bildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sterilsenfoni

Kullanmadığın günlerin için ücretlendirme yapamazlar, vakit kaybetmeden müşteri hizmetlerini ara durumu bildir.

Yarın ttnete gideceğim ama bu fatura sistemi nasıl çalışıyorum onu öğrenmem gerek.Mayısın 28de ödediğim fatura hangi ayın faturası ve bugün gelan fatura hangi ayın faturası ? Ön ödemeli ise ttnet mayıs 28de ödediğim fatura haziranın faturası olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Kullanmadığın günlerin için ücretlendirme yapamazlar, vakit kaybetmeden müşteri hizmetlerini ara durumu bildir.

Yarın ttnete gideceğim ama bu fatura sistemi nasıl çalışıyorum onu öğrenmem gerek.Mayısın 28de ödediğim fatura hangi ayın faturası ve bugün gelan fatura hangi ayın faturası ? Ön ödemeli ise ttnet mayıs 28de ödediğim fatura haziranın faturası olması lazım.

bende aramıştım kapatırcaktım banada kullanmadığınız günler için para ödemezsiniz demişlerdi ara bi bencede
  • quote:

quote:

o mayıs faturandi.bu haziran.normalde 6 sında tam olarak kapandiysa 6 gunluk ödemen gerekirdi.ama faturalar ayın 1 inde hesaplandigindan öyle çıkmış olabilir.tekrar git telekoma duzeltirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamların mantık bu, yersen kafayı kaşıyarak ödersin 64 ü, yemezsen itiraz eder düzelttirirsin. hem üçkağıtçı hem pişkin teyteynet haram olsun aldıgın paralar
  • büyük ihtimalle günlük ücretlendirmezler.sen yine de ttnet müşteri hizmetlerini arasan iyi olur.

en güncel haberler için;
    www.haberlervegazeteler.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • internet hattı iptalinde ay sonuna doğru yapanlar daha şanslıdır çünkü hizmeti büyük bir kısmını kullanmıştırlar ama aybaşı ile ay ortası arasında yapanlar fatura ayın 1 inde basıldığı için fatura düzenlenmeden çıkıyor ...direk müdürlüğe giderek tutar düzeltmeleri yapmaları gerekecek ...çağrı merkezini aramadan yapılan iptallerde sistem problemleri yaşanıyor genelde ....444 0 375 nolu numaramızı aramanızı öneriyoruz .... asistanlarımız müdürlükteki dingolardan daha deneyimli ve tecrübelidir ... iptal tutar düzeltme ile ilgili çağrı merkezinden kayıt oluşturmanız halinde faturanızdan düşüm yapılır
  • quote:

Ayın 6sın interneti kapattırdım arkadaşlar bugün 64tllik fatura geldi tekrar.Benim mayıs 28de ödediğim 64tl hangi ayın faturası idi.Ttnet ön ödemeli değil mi ? Mayısda ödediğim Nisanın faturasımı bu nasıl bir sistemdir.Benim hatam felanmı var hesaplamada ?

Fatura bildirimi ne şekilde yapıldı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augias

quote:

Ayın 6sın interneti kapattırdım arkadaşlar bugün 64tllik fatura geldi tekrar.Benim mayıs 28de ödediğim 64tl hangi ayın faturası idi.Ttnet ön ödemeli değil mi ? Mayısda ödediğim Nisanın faturasımı bu nasıl bir sistemdir.Benim hatam felanmı var hesaplamada ?

Fatura bildirimi ne şekilde yapıldı?

Yarın ttnet müdürlüğüne gideceğim.Bana müşteri hizmetlerinden söylenen faturalar ayın 1de düzenlendiği için normalmiş gider konuşursam sadece kullandığım gün kadarını ödeyecekmişim.Yarın her şey ortaya çıkar.
  • quote:

Merhaba,

İnternet faturaları yakın bir zamana kadar ön ödemeliydi.

Mesela,Haziran ayı faturanız 1 Haziran'da otomatik 30 günlük olarak hazırlanır siz de 20-27 Haziran arasında ödeme yapardınız. 6 Haziran'da iptal ettirdiğiniz internetin faturasını 20-27 Temmuz arası öderseniz 6 günlük Haziran ayına ait faturanızı ödemiş olursunuz. Haziran ayında fatura ödemeyiniz.

Bundan sonra internet faturaları da sonradan ödemeli olacaktır. Bilginize.

• Ben de sordum kullanmadığınız günlarin parasını talep etmeniz lazım fatura 1 aylık fatura değişmez dedi.

Ufacık işler için bile uğraşcaz yani .
  • Ben de sınırsız kullanıyordum bu ayın 3 yada 4 kapattım ttnet de ki kişi bana cüzzi bir miktar gelir demişti fakat banada 59 tl lik bir fatura geldi,ben de gidip bakacagım neyin nesidir diye ama bende öyle biliyorum kullanmadığım günlerin parası ödenmez diye,resmen milleti sömürüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kudy

quote:

Merhaba,

Mesela,Haziran ayı faturanız 1 Haziran'da otomatik 30 günlük olarak hazırlanır siz de 20-27 Haziran arasında ödeme yapardınız. 6 Haziran'da iptal ettirdiğiniz internetin faturasını 20-27 Temmuz arası öderseniz 6 günlük Haziran ayına ait faturanızı ödemiş olursunuz. Haziran ayında fatura ödemeyiniz.

yanlışın var sonradan ödemeli olacak faturalar fakat yeni internet başvurusunda bulunan ve paket değişikliği yapan müşteriler için geçerli ...mevcut müşteriler hat iptalinde post poid dediğimiz sonradan ödemeli sistemden yararlanamıyor sadece yeni müşteriler için 1 haziran üye olan müşterilere yönelik bir işlemdir ... bundan sonra faturalarınız sonradan ödemeli olacak diye birşey yok ....

• quote:

hocam ben kapattırdım 1,5 ay oldu, hala fatura gelmedi, normalde 10gün ttnet kullanmıştım,bankadan v.s sorğulatıyorum cıkmyıor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

hocam ben kapattırdım 1,5 ay oldu, hala fatura gelmedi, normalde 10gün ttnet kullanmıştım,bankadan v.s sorğulatıyorum cıkmyıor

Bana fatura geldi,2 gün önce ödedim.Orada birçok kişiye sordum öde dedi.Peki paramı nasıl iade alacağım dedim.Gelecek ay 20sinden sonra gel para iadesi alacaksın dediler.Bu ayı komple kullanmış gibi ödedim gelecek ay ise fazla ödediğim ücreti geri iade alacakmışım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

İptal faturanızı sadece TTNET bayiiler ya da Türk Telekom ofisleri görebilir. Bankalar göremez.

• quote:

Orijinalden alıntı: TTnet_asistan_53

internet hattı iptalinde ay sonuna doğru yapanlar daha şanslıdır çünkü hizmeti büyük bir kısmını kullanmıştırlar ama aybaşı ile ay ortası arasında yapanlar fatura ayın 1 inde basıldığı için fatura düzenlenmeden çıkıyor ...direk müdürlüğe giderek tutar düzeltmeleri yapmaları gerekecek ...çağrı merkezini aramadan yapılan iptallerde sistem problemleri yaşanıyor genelde ....444 0 375 nolu numaramızı aramanızı öneriyoruz .... asistanlarımız müdürlükteki dingolardan daha deneyimli ve tecrübelidir ... iptal tutar düzeltme ile ilgili çağrı merkezinden kayıt oluşturmanız halinde faturanızdan düşüm yapılır

Kurumsal bir şirket...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TTnet_asistan_53

quote:

Orijinalden alıntı: Kudy

quote:

Merhaba,

yanlışın var sonradan ödemeli olacak faturalar fakat yeni internet başvurusunda bulunan ve paket değişikliği yapan müşteriler için geçerli ...mevcut müşteriler hat iptalinde post poid dediğimiz sonradan ödemeli sistemden yararlanamıyor sadece yeni müşteriler için 1 haziran üye olan müşterilere yönelik bir işlemdir ... bundan sonra faturalarınız sonradan ödemeli olacak diye birşey yok ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 1 Temmuz 2012; 23:32:44 >

• kim ?? ben mi??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.