Şimdi Ara

TTnet hyz ve ping sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar TTnet 16 mbit internetim var ama son 2 aydyr internet hyzy akk dolmamasyna ragmen cok dusuk. ornegin evde 2 pc acylynca hyz okadar yavaslyyorki youtube dan video dahi izlenemiyor. ve online oyunlar surekli pingler 500-600 civarynda geziyor. yemin ediyorum illallah geldi artyk ya kac kez ttneti aradym bizden kaynakly degil bi?ey diyorlar. benden kaynakly olsa anlardym sanyrym cunku 2 pc var evde ve xbox 360 da da ayny sekilde cok fazla pingler. ve bazen o kadar sinir bozucu oluyor ki ping 2000 lere kadar cykyp 80 e kadar iniyor 1-2 saniyede bir. hadi ping i gectim internet dowload hyzy neden yavas. hyz testi yapytygymda akk dolmus sekilde 3 mbit gosteriyor ama bazen siteleri bile zar zor acyyor. TTnet kadar dandik ve umursamaz bir firma gormedim. ping sorunu ve hyz sorunu onlardan kaynakly olduguna inanyyorum ve surekli konuyu gecistiriyorlar ben duzelmedi deyince bizim yapabilecegimiz birsey yok diyorlar. lutfen yarydm arkadaslar...
    tesekkurler simdiden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthur_Morgan -- 8 Ocak 2015; 21:51:32 >

• İşte bunlar hep altyapı.Bende de var aynı sorun.Madem bu kadar kişiye internet satıyorsun bir de sistemin kaldırmadığını iddia ederek AKK diye bir saçmalık koyuyosun.Altyapını yenile o zaman Allahsız firma.
  • guney kore evlere 1 gbit / second hyzyny ulastyrmak için çalysmalara basladygny duyurdu. adamlar zaten normalde 300-400 mbit hyzynda internetleri var. i?te geli?mi?lik budur. ben yemin ediyorum o haberi okuyunca utandym. adamlar bizim ulkeye gelip internete girmeye calyssalar yemin ediyorum bize acyyyp ttneti satyn alyrlar bize hizmet etmek için. ?imdi buraya gelip ttneti savunacak arkadaslar olucak da onlar bu tarz problemler olmuyo olabilir. ama hizmet demek her musterine esit duzeyde hizmet vermektir ya da soyleyip uyarmaktyr. evinde sorunu olmayanla benim gibi insanlar ayny parayy veriyor. ve ekstra olarak akk 50 gb nedir ya. madem akk koyacaksynyz sunu en az 200 falan yapyn. serefsizlikten baska bir?ey degildir bu. kimse demesin torrent falan kullanyyorsun diye. steamden ayda en az 3-4 oyun indiriyorum ve youtube dan surekli video izlerim ama gel gor ki 1 hafta dolmadan akk doluyor. ben diyecek birsey bulamyyorum artyk. direk baska operatore geçi? yapacagym ve buyuk ihtimal ttnet altyapysy olmayan bir firmaya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthur_Morgan -- 8 Ocak 2015; 22:11:53 >

• Bugün internetim aşırı yavaş.Oyuna giriyim dedim girmez olaydım.2 saattir ttnete sövüyorum.Rezillik başka bişey değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.